Het echte verslag van mijn bezoek aan de Negenmaandenbeurs dit jaar moet nog komen. Maar ik kreeg zoveel informatie, zoveel spullen en de dag was zo vermoeiend, dat ik hier nog niet aan toe gekomen ben. Wel is het me gelukt de video’s die ik gemaakt heb, te bewerken naar 1 video. Een vlog. Zelf kom ik niet aan het woord, dat komt nog wel bij het uitpakken van de goodiebags en mijn gekochte spulletjes, want daar komt ook nog een artikel over online. Maar de sfeerbeelden van onze drukke dag, zijn nu wel te bekijken.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Hopelijk geeft dit goed weer hoe de Negenmaandenbeurs is geweest. Dit is nog geen eens de hele beurs geweest, om echt alles te zien, had ik eigenlijk nog een extra dag moeten gaan. Ik vond de beurs erg leuk en vond de mamabloggerstour die georganiseerd was, erg leuk en absoluut voor herhaling vatbaar.

Ben jij al naar de Negenmaandenbeurs geweest? Of ga je nog?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Goede voornemens als moeder
Next Inhoud Jokie en Jet beurstas van de Negenmaandenbeurs

3 thoughts on “Sfeervideo Negenmaandenbeurs 2017

  1. Leuk filmpje, eigenlijk wilde ik veel meer zien. Maar vond het ook lastig aangezien ik met mijn vriendin was en we meer voor de huishoudbeurs gingen. Toch heb ik zeker ook leuke dingen gezien en gekocht op de negenmaandenbeurs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #133: Apneu test, echo en een nieuwe tattoo?

4 april 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten