Sfeervideo Negenmaandenbeurs 2017

Het echte verslag van mijn bezoek aan de Negenmaandenbeurs dit jaar moet nog komen. Maar ik kreeg zoveel informatie, zoveel spullen en de dag was zo vermoeiend, dat ik hier nog niet aan toe gekomen ben. Wel is het me gelukt de video’s die ik gemaakt heb, te bewerken naar 1 video. Een vlog. Zelf kom ik niet aan het woord, dat komt nog wel bij het uitpakken van de goodiebags en mijn gekochte spulletjes, want daar komt ook nog een artikel over online. Maar de sfeerbeelden van onze drukke dag, zijn nu wel te bekijken.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Hopelijk geeft dit goed weer hoe de Negenmaandenbeurs is geweest. Dit is nog geen eens de hele beurs geweest, om echt alles te zien, had ik eigenlijk nog een extra dag moeten gaan. Ik vond de beurs erg leuk en vond de mamabloggerstour die georganiseerd was, erg leuk en absoluut voor herhaling vatbaar.

Ben jij al naar de Negenmaandenbeurs geweest? Of ga je nog?

3 gedachten over “Sfeervideo Negenmaandenbeurs 2017”

  1. Leuk filmpje, eigenlijk wilde ik veel meer zien. Maar vond het ook lastig aangezien ik met mijn vriendin was en we meer voor de huishoudbeurs gingen. Toch heb ik zeker ook leuke dingen gezien en gekocht op de negenmaandenbeurs

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten