Wij shoppen niet heel vaak kleding voor Luuk. En dat komt vooral doordat we zoveel krijgen en nog heel veel grote maten op voorraad hebben liggen. Toch kon ik de Zara sale deze keer niet weerstaan. En ook opa en oma brachten veel leuke kleding mee vanuit Frankrijk. Daarom leek het me leuk in een shoplog, door middel van foto’s, Luuk’s nieuwe kleren te laten zien.

motor-shirt-zara

Dit toffe longsleeve shirt. Dat krijg je met een familie die gek is op motoren. En het shirt is gekocht op de groei, dus hier past hij voorlopig nog wel in. Het shirt is van de Zara.

tshirts-zara

Deze twee t-shirts vind ik zo leuk! Een hippe ananas print. Want tja, daar kun je deze zomer niet omheen. En voor Luuk’s peuterpuberteit hebben we alvast het shirt in huis waarop staat dat hij de baas is bij hem thuis. Ook deze shirts zijn van de Zara.

En dan de kleding uit Frankrijk. Mijn schoonouders nemen twee keer per jaar een lading kleding uit Frankrijk mee. Daar is het goedkoop, het is van goede kwaliteit en het wordt ook nog eens niet door alle andere jongens van Luuk’s leeftijd in Nederland gedragen. Wel zo leuk! Ook vorige week kwamen ze met een tas vol kleding bij ons op visite.

polos-frankrijk

Twee kleurrijke polo’s. Ik vind het Luuk altijd wel netjes staan, zo’n kraagje. En dat kan ook best hier in het dorp…

shirtsfrankrijk

Drie leuke t-shirts. Ik vind vooral de linker erg leuk. Met de tekst ‘I’m the king of the street’. En ook het dino shirt is erg tof.

superhero

Welke jongen houdt er nu niet van superhelden? Luuk heeft in elk geval al een mooi longsleeve shirt met superhelden maskers!

vest

En omdat ik het altijd erg lastig vind om leuke (betaalbare) vesten te vinden, vroeg ik of mijn schoonouders naar naar wilden kijken in Frankrijk. En dit was een van de drie vesten die ze meenamen. Zwart, grijs en geel. Prima te combineren met vrijwel alle kleuren kleding.

vesten

En ook deze twee vesten kwamen nog mee. Het skullies vest, vind ik door de kleuren en de elleboog patches zo schattig, ondanks de doodshoofdjes.

Kortom, Luuk kan de herfst wel weer door met alle nieuwe kleding. Broeken staan niet op de foto. Ik heb nog een grote opbergdoos vol met te grote kleding en als het goed is zitten daar nog veel broeken in. Dat ga ik de komende tijd dus nog maar eens even uitzoeken en in kaart brengen. De rest van het jaar hoeven we dan denk ik voor Luuk geen kleding meer te kopen…

Shop jij vaak voor je kind?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Spelen met water
Next Blote mama buik van Samantha

14 thoughts on “Shoplog cadeautjes en Zara sale

  1. Wat super leuk, zeker die vestjes uit Frankrijk. Kleding kan zo duur zijn. Wij kopen niet zo vaak iets, maar soms moeten we wel. Geen voorraad meer hier helaas.

    1. Ja kleding kan zeker duur zijn. Ik ben dus maar wat blij met de kleding die we tweedehands gekregen hebben. Het scheelt zoveel geld. En als iets toch niet heel mooi meer is, kan hij er lekker in spelen 🙂

  2. Leuke kleren! Ik shop regelmatig, maar probeer wel een beetje te kijken of hij iets langer door kan dragen, bijv een t shirt in de herfst met een longsleeve eronder. Soms groeit Laurens zo snel, dat ie iets nauwelijks aan heeft gehad. Krijg ook veel n vriendinnen met grotere kindjes, heel lief en voordelig!

  3. Ik hou van de ZARA, ze hebben daar zo’n leuke kinderkleding! Ik koop zowel van de jongens als van de meisjesafdeling voor Lola…zooo cute!

  4. Wat een leuke kleertjes! Ik ben ook gek op de Zara, kan er altijd wel iets vinden! En Ivar heeft ook in elke maat wel een vestje, die komen hier in Nederland inderdaad ERG goed van pas 😉

  5. Haha heb je DE reactie niet laten staan. Was net zo benieuwd. Erg he? Maar als ik shop, niet zo vaak, is dat meestal voor de kids. Eigenlijk dus nooit bij zara terwijl ik het wel leuk vind. Jij bent in ieder geval goed geslaagd. Leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

31 weken zwanger

22 augustus 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten