Bij de HEMA en de Zeeman kan ik nooit naar buiten zonder iets te kopen. Al zijn het maar billendoekjes en schoonmaakdoekjes. Vorige week ben ik flink losgegaan met shoppen in deze twee winkels. En het leek me leuk mijn aankopen met jullie te delen in een shoplog. 

Normaal gesproken shop ik niet zo vaak, ik ben een koopjesjager, omdat we niet zoveel geld te besteden hebben aan extra spullen. Toch hadden we alweer wat rompers nodig voor Luuk en zelf mocht ik ook wel weer de nodige basics aanschaffen, dus ik kocht een tas vol in een keer.

Waar ik in eerste instantie dacht dat de rompers in maat 74 pas over een paar weken gebruikt zullen worden, blijkt nu toch dat ze niet te vroeg zijn gekocht. Luuk lijkt weer een groeispurt te hebben, want hij past ineens zijn rompers in maat 68 niet meer. Goed excuus dus om binnenkort nog een stapel stoere rompers te kopen!

Shoppen jullie ook graag bij de HEMA en de Zeeman? 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Mijn werkplek
Next TAG: Internet ABC

20 thoughts on “Shoplog HEMA + Zeeman

 1. Ik heb er afgelopen woensdag nog wat kleding gekocht, omdat de Zeeman inderdaad goedkoop, maar wel goed is wat betreft babykleding. Die rompertjes zijn echt super leuk, voor zowel jongens als meisjes vind ik. Omdat ik zelf ook wilde besparen op kleding die mijn kind waarschijnlijk niet lang gaat dragen, heb ik ook in veel kringloopwinkels gekeken en gekocht. Ik weet niet of jij het geluk hebt om zo’n winkel in de buurt te mogen hebben, maar ik raad het iedereen aan om daar ook eens te kijken. In mijn buurt had een kringloopwinkel uitverkoop en was alles maar 20 cent per stuk. Koopje! En alles zag er nog prachtig en schoon uit 🙂

  1. Nu je het zegt.. Onze kringloopwinkel is pas verhuisd naar een nieuwe locatie en ik ben er nog steeds niet geweest. Ik ga er van de week gelijk eens een kijkje nemen en hopen op net zulke leuke aanbiedingen wbt babykleding!
   Dat het al gedragen is maakt mij ook niet veel uit, mits er geen vlekken etc inzitten.
   Speelgoed haal ik trouwens ook graag van Marktplaats en de kringloop. Kinderen zien dat, zeker de eerste jaren, toch niet.

  1. Haha ja leuk he! Mits Luuk niet naar Zwitserland hoeft te verhuizen, vind ik ze een goed koppel samen 😉 😉

   Ja lekker he al die kleding bij de Zeeman. Ik zie voor meiden altijd van die leuke broekjes. Voor jongens vind ik het qua gewone kleding wat minder, maar die rompers zijn ideaal!

 2. Ik vind het altijd leuk on een shoplog te zien. Geeft ideetjes en inspiraties.
  Ik haal bij de zeeman ook vaker romertjes, de stretch romertjes 2 voor 5 euro, heel fijne!

  1. Ja leuk is die romper he! 😀 Ik vind ze steeds van die leuke prints hebben bij de Zeeman.
   De oplaadkabel heeft er hier voor gezorgd dat mijn iPhone bijna het loodje legde. Dus dat snoer ligt inmiddels op de vuilnisbelt.. Hopelijk werkt ie bij jou wel!

    1. Ja echt. Hij laadde niet meer op. Was helemaal dood. Ik was echt bang dat het klaar was. Hij heeft uiteindelijk 6 uur aan een andere lader gelegen en ineens kwam hij tot leven. Mijn iPad deed ook al raar. Dus ik vertrouw ‘m niet.

     Maar als ie gewoon oplaadt lijkt me dat er niets aan de hand is? Misschien heb ik net een rotsnoer..

 3. De hema is veel te gevaarlijk. Ik kom er ook nooit vandaan zonder er iets te kopen. Van de week ook weer nieuwe rompers voor Z. Ik vind de Zeeman ook erg leuk maar hij is zo chaotisch ingedeeld bij mij. Dan ren ik vaak al snel naar buiten.

  1. Haha ja erg he! Toch vind ik de babykleding in onze Hema niet heel erg leuk. Maar al die notitieboekjes, stickertjes en andere stationary zijn echt geweldig! 😀

   Hier valt de Zeeman op zich wel mee. En ik kijk ook een beetje door de chaos heen. Dat heb ik wel over voor goedkope kleding haha!

 4. Ohh die trui voor jezelf, heerlijk en superleuk! En dan voor die prijs 🙂 De rompers vd Zeeman vallen altijd wat klein vind ik, iig in de grotere maten. Ik koop voor Olivia bijna altijd een maatje groter daar, shirtjes ook.

  1. Ja lekker toch voor zo’n prijsje. Een fijne stay at home trui waar ik in kan zwemmen, heerlijk!
   De rompers van Luuk vallen nog niet klein. Of alle andere rompers die we hebben moeten ook klein vallen 😉
   En een maatje groter maakt ook niet uit, als het maar goed zit!

 5. Heel erg leuk! Ik ben sowieso fan van shoplogs en vind het enorm leuk om te gluren wat iemand anders heeft gekocht. Ik kom ook echt heel graag bij de zeeman. Aangezien onze tweeling echt groeit als kool vind ik het een beetje zonde om steeds veel uit te geven aan kleding.

  Doet het kabeltje het wel bij jou van de hema?

  1. Fijn om te lezen! 🙂
   Volgende week ga ik weer naar de Primark, dus hopelijk slaag ik dan ook voldoende om een nieuwe shoplog te kunnen maken!

   Nee, sterker nog. Mijn telefoon ging er gigantisch van flippen, ik kon ‘m ook niet meer met een originele lader opladen. Uiteindelijk na 6 uur de ingang van de stekker schoongemaakt met een plat wattenstaafje en toen deed ie het weer. Gelukkig!

   Ik gebruik die oplader dus niet meer. Onding!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #119: Kerstdiner op de peuterspeelzaal en onze kerstdagen

28 december 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten