Afgelopen donderdag was ik uitgenodigd voor de opening van Primark Zuidplein in Rotterdam. Het artikel hierover heb je afgelopen week al kunnen lezen. Zoals beloofd zou ik nog een shoplog opnemen. En deze kun je vanaf vandaag bekijken.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.
Klik hier om je op mijn kanaal te abonneren

Had ik me nog zo voorgenomen om niets voor Luuk mee te nemen, kon ik het toch niet laten om daar als eerste mijn mandje mee te vullen. Maar ook voor mezelf en voor Joost ben ik goed geslaagd zoals je kunt zien in de video.

Ik heb de Primark echt (weer) uitgevonden. Ben dol op de betaalbare kleding en het zit zo goed.

Wat vind jij van de geshopte items?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Sinterklaas Mommy Tag
Next Favoriete lettertypen

5 thoughts on “Shoplog Primark Rotterdam

 1. Leuke shoplog, mooie dingen gekocht!
  Over een paar weken ga ik met onze twee oudste dochters een dagje naar Almere en natuurlijk ook even naar de Primark.
  Ik wil deze keer ook een paar broeken voor mezelf meenemen. Mag ik vragen hoe de broeken vallen qua maat? Gewoon de maat nemen die je altijd hebt of juist maatje groter of kleiner?
  Passen doe ik liever niet met zo’n lange rij bij de paskamers.
  Na het zien van je shoplog krijg ik helemaal zin om er naar toe te gaan 😉

  groetjes Jen

 2. Leuke dingen heb je gekocht! Bij de Primark hebben ze ook zoveel leuke kinderkleertjes.. Ik heb daar ook heel veel voor onze kleine meid gekocht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Villages Nature® Paris – Genieten van de natuur, vlakbij het drukke Parijs

6 oktober 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten