Shoplog: Shoppen voor Luuk en de baby

Nog nooit heb ik shoppen zo leuk gevonden als de afgelopen maanden. Niet voor mezelf hoor, want er is toch nauwelijks kleding die me lekker zit nu. Shoppen voor Luuk en de baby doe ik volop. Beide jongens zijn voorzien van een flinke volle kledingkast en een voorraad aan grotere maten. Oeps! Ik vond het dan ook helemaal niet erg toen ik ook nog mocht shoppen bij Kixx online. In deze shoplog laat ik je zien wat ik allemaal kocht voor de jongens. 

Stiekem komen we om in babykleding. Ik heb werkelijk in alle maten een grote plastic bak vol met kleding klaarliggen. Gewassen en wel. Ja mijn zwangerschapsverlof wordt goed besteedt. Maar al dat kleine babyspul is dan ook zo leuk.

mexx-newborn

Dit zwarte truitje van Mexx vind ik echt geweldig. Lekker warm voor de herfst en met de zwarte stof past het prima in de trend van nu met de zwart/wit babykleding.

moodstreet-newborn

Met een opa die altijd heeft gevaren en nu samen met oma pal aan het water woont, waar dagelijks tientallen schepen voorbij komen, kan een botenpakje natuurlijk niet ontbreken in de kledingkast. Het pakje is van Moodstreed, een merk waar ik nog niet bekend mee was. Maar wat is het een leuk setje. Ik vind vooral die zak op het broekje zo leuk.

nameit-muts

Een muts, want tja, mutsen heb je immers niet genoeg als je een herfstbaby bent. Ik ben van plan de kleine ‘Klaas’ veel te dragen in de draagdoek, dus een muts is dan zeker niet overbodig. Dit lichtblauw gestreepte mutsje van Name-it vind ik erg stoer.

nameit-setje

Een super schattig setje van Name-it voor de baby. Zo’n wit pakje met een printje vind ik gewoon heel zoet staan bij baby’s. Ik zie het al helemaal voor me hoor, een kleine spartelende baby in dit leuke pakje in de box. En de knaloranje sterretjes maken het helemaal af. Beide kledingstukken zijn trouwens ook prima te combineren met andere kledingstukken, dat maakt het net wat minder druk.

nameit

Voor Luuk bestelde ik dit t-shirt van Name-it. Alvast in een maatje groter. En ik verwacht dat hij het volgend jaar zomer nog wel past. Maar dat is ook prima. Voor het najaar heb ik immers al genoeg kleding voor hem klaarliggen.

tumblendry

Het eerste kledingstuk van Tumble ’n Dry dat ik ooit kocht, deze is voor Luuk en ik was verbaasd over de stevige kwaliteit van het shirt. Het lijkt wel onverwoestbaar. Ook dit shirt is een maatje groter gekocht, maar kan al prima onder een vestje gedragen worden komend najaar. Ik ben na het voelen van dit shirtje in elk geval overstag en heb inmiddels al meer Tumble ’n Dry kleding besteld. Oeps.

Beide kinderen kunnen dus wel weer even vooruit qua kleding, al konden ze dat stiekem voor ik bovenstaande kledingstukken kocht ook al wel. Het enige waar ik nog naar moet kijken zijn kinderjassen, maar ik wacht nog even af in welke maat de kleine man geboren gaat worden en hoe hard hij groeit. Dat maten inschatten voor de winter vind ik nog best lastig merk ik.


Ben jij al bekend met de leuke webshop Kixx-Online? 

4 gedachten over “Shoplog: Shoppen voor Luuk en de baby”

  1. Goed, ik wil het allemaal haha. Wat heb je leuke kleren geshopt zeg! Ik heb toevallig ook al bij deze webshop besteld en was erg tevreden over de snelle levering! En ze hebben zoveel merken, heel handig om alles bij elkaar te hebben!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten