Shoppen bij Limango

Shoppen voor de kinderen, ik had nooit gedacht dat ik dat zo ontzettend leuk zou vinden. Voor mezelf hou ik niet heel erg van winkelen en je maakt me ook helemaal niet blij met een dagje stad om winkel in en uit te lopen. Maar voor de kinderen maak ik graag een uitzondering. Al shop ik nog altijd het liefste online. Niet alleen omdat dit tijdbesparend is, maar vooral omdat ik via internet snel kan zien of hetzelfde kledingstuk ergens anders goedkoper is. Want shoppen met korting vind ik nu eenmaal leuk. Al helemaal als het voor die snelgroeiende kinderen van me is.

Een tijdje terug leerde ik via een vriendin Limango kennen. Limango is een online shop waarbij het aanbod iedere dag anders is. Iedere dag starten er nieuwe acties van topmerken voor jou, maar ook de rest van je gezin. De acties zijn vaak echt de moeite waard. Ik heb al veel fijne merken voorbij zien komen. Waaronder nOeser, Ergobaby en Imps & Elfs. Maar ook onbekende en kleinere merken komen met grote regelmaat voorbij. De prijzen zijn over het algemeen scherp en liggen lager dan menig andere webshop.

limango

Aanmelden bij Limango is heel makkelijk. En alleen op die manier kun je de toffe acties zien. Iedere dag ontvang je een mailtje met de acties van die dag. Een nadeel vind ik, dat de acties niet lang geldig zijn. Je moet vaak snel bestellen en dus ook beslissen. Het allergrootste nadeel vind ik dat je snel moet beslissen. Ik koop dan al snel meer dan me lief is. Maar zodra het binnenkomt ben ik alleen nog maar blij met de mooie items die we in de kast kunnen hangen.

Shoppen zonder de deur uit te hoeven, is toch wel echt mijn favoriete bezigheid. Niet alleen voor de kinderen, maar stiekem ook voor mezelf. Want met kinderen is het niet altijd fijn om winkel in en uit te moeten. Online heb je alles zo besteld en vaak wordt het de volgende dag al thuisbezorgd. Makkelijker kan bijna niet.


Shop jij wel eens bij Limango? 

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten