De vorige bloghop was een enorm succes. En daarom besloot Yvonne nogmaals een bloghop op te zetten. En hoe kun je in deze periode van het jaar anders, dan er een sinterklaasbloghop van te maken? Weer doen er tientallen mamabloggers mee met de bloghop en allemaal hebben we een toffe winactie geregeld. Je maakt vanaf vandaag dus een week lang extra veel kans op allerlei leuke prijzen.

14560234_357064581306192_2867991223615248816_o

De blog voor mij: Gewoon iets met Loes

Hoe toevallig is het, dat de blog voor mij dezelfde is als tijdens de vorige bloghop. Namelijk Loes van Gewoon iets met Loes. De blog van Loes is veelzijdig en gaat onder andere over toffe DIY projecten, lekkere recepten, leuke reviews en natuurlijk allemaal met een persoonlijke noot. Als je haar blog nog niet kent, zou ik er zeker even een kijkje nemen.

Welkom op MamaKletst!

Als je me nog niet volgt, is het misschien leuk om even iets over mij en mijn blog te lezen. Ik ben Joyce, ik ben 28 lentes jong en ik ben de vrouw van Joost. Samen hebben wij twee zoons, Luuk van 2,5 jaar oud en Maik is 7 weken oud.

In het dagelijks leven werk ik als gastouder, heb ik een eigen (online) media en fotografie bedrijf en ik bouw zo nu en dan websites voor ondernemers. Ik ben een echte duizendpoot en dan is aan mijn werkzaamheden ook wel te merken. Anders ga ik me gauw vervelen!

MamaKletst is ontstaan in 2013, nadat ik al ruim 10 jaar blogde. Maar tijdens de zwangerschap van Luuk besloot ik een mamablog te starten en zo begon het allemaal. MamaKletst is een beetje mijn derde kindje waar ik enorm veel tijd in steek, maar ook heel veel energie uit haal. Er komt dagelijks minimaal 1 artikel online over het moederschap en alles daar omheen.

sinterklaasbloghop

Wat kun je winnen?

Ik heb zelf een leuk, maar vooral lekker pakketje samengesteld met allerlei lekkere dingen voor tijdens pakjesavond. Tja, bij een Sinterklaasbloghop hoort nu eenmaal iets lekkers. In het pakket zitten kruidnoten, een chocoladeletter, gevulde speculaas, chocolademunten en ga zo maar door. Ook stop ik er het boekje ‘Nijntje zingt voor Sinterklaas’ bij. Leuk als schoencadeautje of je stopt het nog in de zak van Sinterklaas.

Wat je moet doen om te kunnen winnen? Laat onder dit artikel een reactie achter en vergeet niet te reageren met een geldig e-mailadres. Meedoen kan tot en met 26 november. Daarna zal ik de winnaar van het pakket een mailtje sturen.

Hopperdehop, door naar Bregje!

Dan is het nu tijd om door te hoppen naar de volgende mamablogger in het rijtje. En dat is Bregje van BregBlogt. Breg heeft een hele leuke blog. Ze schrijft over hele herkenbare persoonlijke gebeurtenissen en vrijwel alle blogs zijn geschreven met humor. Breg is grappig en dat maakt haar nu net zo leuk om te volgen! Ik kan nog wel veel meer vertellen over haar blog, maar waarom kijk je niet gewoon zelf? Dat is net zo leuk! En hopelijk zie ik je hier dan gauw weer terug!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Verlanglijstjes maken met de cadeaumachine
Next Nijntje zingt voor Sinterklaas

105 thoughts on “Sinterklaasbloghop met heel erg veel winacties!

 1. Leuk! Ik ben je een tijdje geleden al gaan volgen, maar kwam met de hop natuurlijk ook weer hier terecht! Ik doe ook graag mee, ziet eruit als een heerlijk pakketje voor pakjesavond. 🙂

 2. Oehhh lekker!!! Dit maakt de avond nét even wat gezelliger 😉
  Wat het heet natuurlijk niet voor niets “heerlijk avondje”!

  Zou het erg lekker en leuk vinden om een kansje te maken.

 3. De sinterklaashop, super om weer eens wat nieuwe blogs te ontdekken! En natuurlijk doen wij graag mee, superleuk een extraatje voor ons heerlijk avondje!
  Fijn weekend,
  Groetje van Ilsiee

 4. Wauw wat leuk dit!! super initiatief om van de een naar ander te ‘hoppen’ en jullie zo te leren kennen! En dan nog eens deze geweldige actie erbij! Super leuk!! Heerlijk voor pakjesavond….jammie!!!

 5. Oh, wat erg om te lezen over chocolade en kruidnoten terwijl ik nog niet geluncht heb 😉
  Nee hoor, het is een erg fijn pakket dus ik duim dat ik het mag winnen.

 6. Wat een heerlijk pakket! Zou goed van pas komen aangezien wij pakjesavond altijd gezellig met heel de familie vieren en we dan dus met veel personen zijn

 7. Super samengesteld en wat een lekkers mmmm..
  Het bordje zei ik onder je blog van t boekje al sat ik dat ook hing kopen zou Ik winnen ach dan geef ik t aan een ander kindje.

 8. Ik doe mee, kom maar door met die vreterij hahaha nu “mag” het nog van mezelf 😉
  Enne het boekje komt vast komende jaren prima van pas voor de kleine man….

 9. Wat leuk die blog-hop.. En nog leuker dat heerlijk pakketje vol met lekkers! Smullen papa en mama gezellig met de kleine man mee tijdens pakjesavond! En ook nog eens voorleespret van ons favoriet konijntje.. we maken graag een kansje! 🙂

 10. Leuk zo een Sinthop, weer een nieuwe interessante blogger ontdekt 😉 Ik doe graag mee, dit pakket lijkt me heerlijk voor pakjesavond.

 11. Mijn zoontje van 1,5 jaar is sinds kort dol op Nijntje, hij zou dit boekje supertof vinden! En met het lekkers zou ik mensen in onze omgeving die het niet zo breed hebben, verrassen.

 12. Wat een mooi pakket! Het nijntje boek lijkt me super leuk!!! En met alle andere heerlijkheden erbij is een prachtige feestavond gelijk compleet!

 13. Dat ziet er verrukkelijk uit! Het nijntjeboekje zal ik in de zak stoppen voor mijn ongeboren nichtje. Leuke verrassing voor de papa en mama 😉

 14. Wat een heerlijk pakketje en ook dat nijntje boekje lijkt me super leuk! Ik zing heel graag voor mijn dochter dus dit zou daar zeker bij helpen!

 15. owwww eigenlijk moet ik deze actie aan mij voorbij laten gaan want ik probeer suikervrij te eten…maar dit is TE lekker. Dus eigenlijk ga ik toch wel meedoen, maar ik zal het dan eerlijk verdelen met mensen om mij heen. En dat boekje van Nijntje zal helemaal een hit hier in huis worden.

 16. Leuk pakket! Ik doe graag mee!

  Vind het iedere keer zo grappig om te lezen dat jullie zoontje ook Maik heet (mijn man ook) zo’n leuk naam en zo leuk vanwege de schrijfwijze

 17. aangezien onze tweeling Lucas & Eva op 5 december jarig zijn doe ik graag mee 😀 het boekje zou ik aan ons nichtje Tess geven 😀

 18. Wat is een Sinterklaasfeest
  zonder chocolade of marsepein?
  Het zou er heel zeker
  veel minder leuk door zijn.

  Iedereen wil wel snoepen.
  Iedereen houdt wel van zoet.
  Dus strooien hopelijk de Pieten
  dit toffe prijzenpakket naar ons huisje toe…

 19. Voor dit leuke pakket zetten wij dolgraag ons schoentje neer in deze SinterKlaasHop  En we zingen luidkeels een mooi liedje voor Sinterklaas. En nu gaan we hard duimen en snel verder hoppen naar de volgende leuke blog !!!

 20. Ik doe echt super graag mee met deze lekkere winactie! Niet alleen is het heerlijk maar ook vind ik het boekje met liedjes enorm leuk. Ik zing graag met mn zoontje en dan gaat hij dansen!

 21. Het Nijntje boekje zou heel erg leuk zijn voor kleine Teun … en voor de lekkernijen hebben we genoeg liefhebbers in de familie!

 22. Wat een mooi pakketje! Veel typisch Nederlandse zoetigheden zie ik, die willen we wel eens proberen als Belgjes 😉 Het Nijntje boekje ziet er heel mooi uit en daar zullen mijn werk-kindjes ook blij mee zijn! 😉

 23. Nu een reactie onder de Sinterklaaspost, helaas moet ik deze overslaan, kindje met coeliakie hier in huis, dus alles moet hier glutenvrij… dit pakketje gun ik aan een ander 😉

 24. Wat een ontzettend leuke manier om eens kennis te mogen maken met deze blog!
  Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om mee te doen met deze actie! Lekker smullen! ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Nieuw overhemd voor Joost

4 juli 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten