Sinterklaasbloghop: Win een Hubelino denkspel

De gezellige tijd van het jaar is weer aangebroken. Vandaag komt Sinterklaas aan in een tot nu toe onbekende plaats in Nederland. De perfecte dag dus om langs te hoppen op verschillende blogs om mee te doen aan allerlei leuke winacties. Ook op MamaKletst maak je kans op een leuke prijs. Namelijk een denkspel van Hubelino!

Inhoudsopgave

Sinterklaas bloghop

Wat een bloghop nu precies is? Er zijn maar liefst 39 bloggers die allemaal een bloghop artikel op hun website hebben staan. Door onderaan deze blog door te klikken naar de website na mij, hop je verder naar de volgende blog en via daar kun je weer verder klikken naar de daarop volgende. Zo bezoek je 39 bloggers en kun je meedoen aan 39 verschillende winacties. Het is de moeite, want ik heb hele mooie prijzen voorbij zien komen dit jaar! Mijn lieve blogvriendinnen Esmée en Amanda organiseren deze bloghop. Niet alleen voor Sinterklaas, maar ook op andere momenten in het jaar.

De blogger voor mij: KinderFavorites

Het zou heel goed kunnen dat je hier terecht bent gekomen via de blogger voor mij. Judith van KinderFavorites. Op haar blog kun je dagelijks langskomen voor de laatste trends, lekkere recepten, hotspots, binnenkijkers, kinderkamerinspiratie en speelgoed. Ook zet ze samen met een team van leuke moeders (to be) geregeld hippe shops of merken in de spotlights. Tijdens deze bloghop kun je op KinderFavorites meedoen om het spel Froggit te winnen. Een heel leuk spel, dus het is zeker de moeite waard om een reactie achter te laten!

Even voorstellen

Mocht je mij en mijn blog nog niet kennen, dan zal ik me even voorstellen. En mocht je me wel al kennen, misschien leer je nog iets nieuws over me 😉 Mijn naam is Joyce, ik woon samen met mijn vriend en twee zoontjes in het midden van het land. Twee jaar geleden ben ik gescheiden van de vader van mijn kinderen en samen hebben wij co-ouderschap. Ik ben tegenwoordig dus niet 24/7 aan het moederen. Sowieso doe ik dat eigenlijk al een tijdje niet meer. Sinds vorig jaar ben ik namelijk werkzaam als pedagogisch medewerker op een speelleergroep en een buitenschoolse opvang. Daarnaast volg ik de studie Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Hierdoor leer ik alles over de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. En dat kan ik weer mooi gebruiken voor mijn blog.

MamaKletst is een mama lifestyle blog met allerlei informatie over de ontwikkeling van kinderen, opvoeding, dagjes uit, speelgoed en andere leuke tips en trics. Daarnaast heb ik een noodzakelijke hobby; zo min mogelijk geld uitgeven. Besparen op alles wat mogelijk is en ik vind het leuk hierover te schrijven. Momenteel kun je vanwege drukte van mijn kant niet dagelijks een nieuw artikel vinden, maar hier hoop in in de toekomst wel weer naartoe te gaan. Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen kan heel eenvoudig door mijn Facebookpagina een like te geven. Dan weet je zeker dat je niets mist!

Win een Hubelino denkspel

Natuurlijk kun je ook hier vanaf vandaag meedoen aan een hele leuke winactie. Op MamaKletst maak je namelijk kans op een Hubelino denkspel. Zeeslag, Tangram, Sudoku, Vier-op-een-rij en Domino zijn bekende spellen die iedereen wel kent. Hubelino heeft ze in een nieuw jasje gestoken!

 • Schapen kapen; een spel gebaseerd op het bekende Zeeslag.
 • Kleurendomino; dit spel bevat een variant van Domino en een variant vier-op-een-rij.
 • Tangram; een bekend oud-Aziatisch spel, maar dan net even anders. Met slechts een paar vormen kunnen kinderen talloze mystieke wezens en fantastische vormen creëren.
 • Sukodu; maar dan zonder cijfers. Dit kleurrijke denkspel is een variant van de bekende puzzels, maar dan met kleuren.

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van deze leuke spellen?

 • Laat in een reactie onder deze blog weten welke van de vier spellen je graag zou willen winnen
 • Vergeet niet te reageren met een geldig e-mailadres
 • Je mag maar één keer meedoen, reageren met verschillende mailadressen is niet toegestaan, je wordt gediskwalificeerd van deelname als dit opgemerkt wordt
 • Het zou leuk zijn als je me zou willen volgen op Facebook of Instagram, maar dit is niet verplicht

Meedoen aan de winactie kan tot en met 24 november 2020. De winnaar ontvangt daarna een e-mail.

Doorhoppen naar Juf Beau

En dan is het nu tijd om door te hoppen naar de volgende blog. En dat is de website Juf Beau. Beau is, zoals de naam van haar website al doet vermoeden een juf in het basisonderwijs. Je vindt op haar blog allerlei leuke boekrecensies. En natuurlijk maak je tijdens de bloghop kans op kinderboeken!

106 gedachten over “Sinterklaasbloghop: Win een Hubelino denkspel”

  • Ik volg graag op fb als Bea Moris. Als mama van drie en pedagoog enwerkzaam op een school voor kinderen die revalideren zijn dit topspellen. Heel graag Hubelino Tangram aub. Ik ben morgen 16 november jarig, duimen dat het mijn geluksmaand is!

   Beantwoorden
 1. Leuk die Sint-hop, we hebben Sinterklaasmuziek opgezet, misschien straks nog kruidnoten bakken of een lekkere speculaascake, ook niet verkeerd.
  Leuke prijs mag je weggeven. Het zijn alle 4 leuke varianten, moeilijk kiezen. Als we mogen kiezen, dan graag Sudoku, goed om de hersens te laten kraken.

  Beantwoorden
 2. Wat een leuk begin van de dag. Deze Sinterklaashop is echt ontzettend leuk en wat een mooie prijs, het Hubelino denkspel Schapen kapen 🐏🐏🐏 win ik heel graag voor mijn dochters. Heel veel succes met de actie! Ik hop weer even verder!

  Beantwoorden
 3. Spelletjes spelen vinden wij hier in huis altijd erg gezellig. Ik vind het dan ook altijd erg leuk om kennis te maken met nieuwe spellen. Zelf als moeder ben ik dol op sudoku, maar sudoku met kleuren ken ik niet! Het lijkt mij dan ook erg leuk om deze variant eens te proberen met mijn gezin of zelf natuurlijk 😊

  Beantwoorden
 4. Ik volg je al heel wat jaren en blijf dat zeker doen. Als volger, as You know, super trots op al je ontwikkelingen.
  Wij doen mee met de winactie en laten ons daarbij geheel verassen! Dan ga ik nu verder met mijn vriezer in te ruimen, de tip van vorige keer🤣

  Beantwoorden
 5. Wat een toffe actie! Wij, als gezin van 4, spelen enorm graag spelletjes met elkaar! Dus we zijn altijd op zoek naar leuke, nieuwe spellen! Ik zou heel graag kans willen maken op het spel schapen kapen! Wij duimen! 🍀🍀

  Beantwoorden
 6. Wauw wat een te gekke actie! 😍
  Wij zijn al fan van Hubelino en zouden nog héél graag zo’n mooi spel willen winnen! Schapen kapen lijkt me het leukst voor mijn zoontje Daan, vroeger op de camping had ik zelf het spel zeeslag en hoe leuk zou het zijn om dit nu ook samen met Daan te kunnen spelen! ☘️☘️

  Beantwoorden
 7. Ik speel graag mee voor mijn zoontjes voor het spel schapen kapen. Wat zou het leuk zijn om te winnen. We kennen de knikkerbaan van Hubelino maar de spelletjes niet. We zijn benieuwd om zo ook te ontdekken. Ik duim alvast.

  Beantwoorden
 8. Leuke spellen!
  Ik doe graag mee voor het spel Sukodu daar onze dochter altijd wel in is voor een nieuwe spannende uitdaging. Ben ervan overtuigd dat ze dit spel dan ook ontzettend leuk zou vinden.

  Beantwoorden
 9. Onze tweeling Lucas en Eva zijn dol op spelletjes dus ik doe dan ook graag mee voor ze aangezien ze 5 december jarig zijn 😀 Ik kies voor schapen kapen 😀

  Beantwoorden
 10. Superleuk die bloghop!! Kijk er elk jaar weer zo naar uit!
  Dit cadeau gaat mijn dochter zo leuk vinden! De Sukodu is echt wat voor haarkleur! Ik doe dus heel graag mee en ga o-zo-snel verder hoppen!
  Liefs van Saskia

  Beantwoorden
 11. Ik wist niet dat hubelino zo’n uitgebreid assortiment had. Ik ken alleen hun knikkerbanen.
  Dat tangram lijkt me heel tof dus daar doe ik graag voor mee.

  Beantwoorden
 12. Leuk weer zo’n Sinterklaas bloghop, ik doe iedere keer graag weer mee.
  Zou graag meedoen voor dit Hubelino denkspel en dan graag Sudoku.
  Wist niet dan Hubelino dit had, ken alleen de bouwstenen.
  Mijn kleinkinderen vinden dit vast leuk om te doen.
  Jammer, ik heb geen facebook en instagram (om privéredenen), maar heb geliked en geloved op bloglovin.
  Hoop mee te mogen loten.
  Nu hop ik weer door naar juf Beau.
  Fijne dag nog!

  Beantwoorden
 13. Doe voor mijn neefje en nichtje graag mee voor het Domino spel, hebben wij vroeger ook vaak gespeeld en erg veel schik mee gehad. Zou leuk zijn als sinterklaascadeau en uiteraard om in de komende feestdagen dit spel te spelen.

  Beantwoorden
 14. Wat een toffe spellen. Ik hou wel van deze uitdagende denkspellen voor kinderen. Ik doe graag mee voor mijn kinderen. Ze zijn allemaal leuk, als ik echt moet kiezen dan gaat de voorkeur gaat uit naar schapen kapen.

  Beantwoorden
 15. Ons schoentje zetten is geklaard
  een wortel, wat raapjes en water voor ’t paard
  Vannacht is de tafel getooid in feestelijke “kledij”
  En versierd met slingers, tekeningen en een lekkernij!

  Wij hielden onze klompen, even van onder het stof
  We kochten een taartje met een kaarsje, kei-tof!
  Ook nog een zalfje voor als je huid is verhaard
  liefste Sint, we hebben kosten nog moeite gespaard
  Daarom gooien we nu alles in de strijd,
  voor een leuk schapen-kapen-cadeau en extra speel-tijd!

  Beantwoorden
 16. Super gaaf! Ik doe heel graag mee voor de Tangram variant, aangezien ik dat vroeger fantastisch vond en hoop dat mijn dochters dat ook gaan vinden, haha!

  Beantwoorden
 17. Ik doe graag mee voor de kleurendomino. Hier kunnen we met z’n allen veel plezier aan beleven. Onze oudste dochter is 10 en onze jongste is 5. Eventueel kunnen ze ook samen spelen. Vind leerzame en leuke spelletjes altijd erg leuk en gezellig.

  Beantwoorden
 18. Wat een leuke bloghop! Ik word helemaal enthousiast van Hubelino Sudoku voor mijn kleine mannetje. Hij wordt dit weekend 4, dus dit zou toch een fantastisch cadeau zijn. Denkspellen doen het hier altijd goed, en dit is ook niet te verliezen… Bijkomend voordeeltje 😉 Fingers crossed voor deze leuke prijs!

  Beantwoorden
 19. Leuk weer de hop! Ik ga graag voor de Sukodu: maar dan zonder cijfers. Dit kleurrijke denkspel is een variant van de bekende puzzels, maar dan met kleuren.

  Beantwoorden
 20. Ik doe heel graag mee voor Schapen Kapen! Zeslag vond ik vroeger zelf altijd erg leuk, maar nog best moeilijk. Deze vereenvoudigde versie met de schaapjes lijkt me erg leuk!

  Beantwoorden
 21. Hi, goedenavond 😊 Voor onze stoere dochter zou schapen kapen een hit zijn. Onze bezoeken aan het Marine museum in Den Helder, het VOC schip wat in Hoorn lag maar ook het VOC schip in Alnere bij Batavia stad en het schip bij het scheepvaartmuseum in Amsterdam, geven al aan dat een stukje geschiedenis en zeevaart haar aanspreekt. Piraten boeken- films- verkleedkleding- kinder tattoo’s en het schminken in dit thema zinn haar allemaal niet vreemd. Net als Robinson Cruso wil zij later met haar vriendje Logan de wereld over reizen. Ze is heel creatief, fantasierijk, spreekt ook zo, en is fanatiek in spelletjes. Het zou een lust zijn om haar uitcte dagen met dit leuke spel. Zo spelen we ook vaak het spel Titanic. Ooit hoop ik met haar een mooie zeilreis te maken op zee langs eilanden. Nu al heeft ze met de waterscouting in een zeilboot een stukje gevaren op het Ijsselmeer. Met de wind in haar haren en de blijdschap om buiten te zijn, zou ze zomaar heel veel kunnen gaan zien van de wereld.
  Ze zoekt de uitdagingen op en neemt nu al vlotte besluiten, weet wat ze wil. Met bewondering kijk ik naar haar 😊 Zij gaat het avontuur aan.
  Daar past dit spel helemaal bij.

  Fijne feestdagen! Wat een treffend spel

  Beantwoorden
 22. Wij doen graag mee voor de Schapen kapen. Lijkt me een leuke aanvulling voor onze spelletjes collectie. Weer eens wat anders dan het gemiddelde bordspel.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten