Het was een vrij drukke week, ik ging naar een concert, deed de dagelijkse dingen, ging naar een verjaardag, bracht de nacht zonder man door en we gingen op uitnodiging naar een meet en greet van Paw Patrol met de jongens. Een drukke, maar wel een hele fijne week. En ook die mogen er absoluut zijn! Kijk via mijn diary naar mijn dagen van afgelopen week.

Maandag

We begonnen de week met de televisie haha. En Maik lag wat te lachen in zijn stoeltje.

Die selfiestand op mijn telefoon is wel echt een dikke hit. Maik vindt het zo leuk om naar zichzelf te kijken. En begint ook gekke gezichten te trekken dan haha.

Maik was de laatste avonden wat onrustig, leek ontevreden en niet zo happy. Dus besloten we hem een papfles (rijstebloempap) te geven. En dit was zijn reactie na de fles. Hij vond het heerlijk en was ontzettend vrolijk.

Dinsdag

Op pad naar de peuterspeelzaal om Luuk weg te brengen. Gezellig bij mama in de draagjas.

Luuk had er zin in!

Maik in de chillstand na zijn fles. Liggen wil hij dus echt niet meer he..

Luuk had mijn telefoon te pakken en maakte selfies.

En nog meer selfies.

Woensdag

Yayyy het is woensdag! Maik speelde fijn in de box, terwijl ik in huis aan de gang ging.

Luuk heeft sinds kort een soort fascinatie of eigenlijk meer een angst voor losse haren. En ik ben natuurlijk aan het ontzwangeren, met giga haaruitval. Tja, die liggen dus nog wel eens door het huis verspreid. Luuk durfde geen stap meer te zetten, dus haalde ik de vloer leeg, ging aan de slag met de stofzuiger en dweilde de boel aan.

En wat zat er toen aan Luuk’s auto? Een haartje. AAAAHHHHH. Ik begrijp er niks van dat het zo’n probleem is. Zijn er meer kinderen met dit soort gekke “angsten”? Buitenshuis heeft hij er trouwens geen last van haha.

Donderdag

Mijn chocoladepasta monstertje wilde graag op de foto met z’n kleine broer. We deden het rustig aan vandaag.

’s Avonds ging ik naar Skunk Anansie in AFAS Live.

Dat was een gezellige avond! En wat was de band fantastisch. Het was genieten met een hele grote G.

Vrijdag

Ehm tja, ’s avonds een vrouw, ’s morgens een vrouw. Luuk besloot die nacht nauwelijks te slapen en ging naar de peuterspeelzaal. Ik was aardig moe van m’n eerste echte avondje uit. Ben wel al naar een musical geweest sinds de bevalling, maar dan zit je lekker. En na een avondje staan voelde ik mijn rug behoorlijk haha. Maar we sloegen ons door de dag heen en Luuk en ik hadden het erg gezellig samen.

Zaterdag

De verjaardag van tante Maaike! Maik vermaakte zich uitstekend bij zijn oma haha.

En sliep fijn bij ons in het babynestje van Done By Deer, nadat hij de stippen uitgebreid bekeken had, want die zijn natuurlijk erg mooi.

Zondag

Zondagochtend werd ik wakker samen met de jongens en Joost was nog niet thuis. Hij was naar een feest geweest dat tot 7 uur duurde en moest toen nog naar huis komen haha. Tegen de tijd dat hij thuis was, waren wij dus al lang en breed wakker.

Wij gingen ons alvast aankleden en klaarmaken, terwijl Joost nog even een paar uurtjes slaap meepakte, want wij gingen ’s middags naar Veiligheidsmuseum PIT in Almere.

Daar waren Marshall en Chase van Paw Patrol. Luuk wilde maar al te graag met de honden op de foto.

En hij wilde ook heel erg graag op de skelters, maar was er eigenlijk nog net te klein voor. Daar gaan we dus zeker nog eens naartoe als hij wat groter is!

Voor aankomende week staat er maar weinig spannends op de planning. Na een drukke week, moet ik even een inhaalslag maken met mijn werk, ik ga naar een belangrijke doktersafspraak, Luuk gaat as usual weer 2 ochtenden naar de peuterspeelzaal en ik wil komend weekend even wat leuks gaan doen met Luuk samen. 

Lees ook: Weekoverzicht #126

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Blogpraat: Doelen en desillusies
Next Mijn 5 favoriete gerechten

1 thought on “Weekoverzicht #125: Skunk Anansie & Paw Patrol

  1. Wat een heerlijk drukke week heb je gehad ! Zo leuk dat Luuk de hondjes van paw patrol mocht ontmoeten. Dat van die haren heb ik ook nog nooit meegemaakt of gehoord. Ach zal wel weer een of andere fase zijn haha. Veel plezier deze week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Gratis babydoos: Welke babydozen zijn er allemaal?

18 april 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten