Het is zo ver, voor het eerst op MamaKletst mogen jullie komen spammen! Normaal gesproken heb ik een hekel aan spam en gooi ik het zo snel mogelijk weg. En ook van links in een reactieveld ben ik normaal niet van gediend, maar vandaag maak ik graag een uitzondering! 

Spam je blog - mamakletst.nl mamakletst

Spam je blog in een reactie onder dit artikel. Je mag in het reactieveld 1 link plaatsen, naar je eigen blog, naar een artikel. Maar het mag ook naar een webshop zijn of bijvoorbeeld naar een website waar jij graag komt. Ik ben heel benieuwd naar alle input!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Foto’s die het niet gehaald hebben
Next Luuk is 6 maanden

19 thoughts on “Spam je blog

 1. Leuk! Mijn blog heet Kleine Wondertjes en is een mama lifestyle blog over o.a. moederschap, baby & kind, zwangerschap, (kinder)mode en een gezonde(re) levensstijl, met regelmatig persoonlijke blogs over mijn eigen leven als mama –> http://kleinewondertjes.blogspot.nl Overigens misschien leuk om te melden dat ik momenteel ook een Spam je Blog online heb staan 😉

 2. Nou, als het dan een keer mag… Haha. Doe ik lekker ook mee!

  Mijn naam is Kimberley en ik blog op NoahJade.nl over alles waar ik over wil bloggen. Dat kan te maken hebben met mama, beauty, lifestyle, bloggen. Altijd gezellig. Kom je ook een keertje kijken?

  Groetjes!

 3. Mijn blog – http://www.diolifestyle.nl – is een persoonlijke fashion blog waar ik graag mijn eigen kledingstijl – een vrouwelijke stijl met een stoer tintje – wil laten zien en mensen inspireren met mijn outfits.

  Verder schrijf ik veel mode gerelateerde artikelen en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.

  Benieuwd? Kom dan snel kijken!

 4. Altijd leuk, de meeste blogs volg ik al!

  Ik ben Odile, ik ben mama van Maxim (10 maanden) en voed hem alleen op. In het dagelijks leven studeer ik Sociologie in Rotterdam en als hobby schrijf ik graag artikeltjes op mijn blog http://www.gomommygo.nl . Ik schrijf hierop over mijn leven en over allerlei dingen die met het moederschap te maken hebben!

 5. Leuk ik spam even mee. Silkeinwonderland.wordpress.com over alles en nog wat… nu vooral over mijn zoontje, maar even goed over werk, mijn man, vrije tijd etc…

 6. Altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen. Ik schrijf zelf op http://www.18elf.nl/weblog over de dagelijkse dingen van mijn leven als ondernemende moeder. Met een kleuterzoon (bijna 4) en een babymeisje in de buik (morgen 25 weken zwanger!).

  Altijd gezellig als je een kijkje komt nemen 🙂

 7. We hebben geen blog, maar onlangs hebben we een nieuw creatief concept opgezet. Met dit concept bieden we mensen de mogelijkheid om voor weinig geld een leuk pakketje te sturen met een persoonlijke kaart, een armbandje en een leuke cadeauverpakking. Voor ons is het een manier om onze creativiteit kwijt te kunnen, en op deze manier hopen we veel mensen te kunnen verrassen met ouderwetse originele en persoonlijke post 🙂

  http://www.birambi.com (we zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Pinterest)

 8. Hey! Ik ben Evy en ik schrijf op http://www.mbfl.blogspot.com.
  De laatste tijd groeit mijn blog nogal en dat vind ik echt super. Ik schrijf over make-up, beauty, fashion & lifestyle. Mijn lifestyle is vooral dansen. Dit jaar ga ik met mijn crew weer meedoen aan wedstrijden. Vorig jaar zijn we Nederlands Kampioen geworden, dus ik ben benieuwd naar dit jaar! Af en toe plaats ik video’s. Die staan ook op youtube. Ik ben een echte shopaholic dus shoplogs zijn niet te missen op mijn blog! Verder plaats ik nog OOTD’s, DIY’s, reviews van hele leuke producten van bijvoorbeeld Bourjois, mijn eigen beautytips, tutorials en nog veel meer!

  Ik zou het tof vinden als je even een kijkje wil nemen 🙂
  xxx

Comments are closed.

Close

NEXT STORY

Close

Terugblik: Zwanger en eindelijk krijg ik hulp

20 maart 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten