Stempel met mijn eigen logo + winnen

Echte post is zoveel leuker, dat vind ik echt. Wie ontvangt er nu liever rekeningen en andere vervelende post, in plaats van een leuke brief, kaart of zelfs een brievenbuspakketje? Ik niet. Maar hoe leuk is het als je die echte post ook nog kunt opfleuren. Bijvoorbeeld met washi tape of stickers. Maar dit kan ook door middel van een stempel. Ik ontving ik een stempel met mijn eigen logo en mag er nog één weggeven ook! 

logo-stempel

Nog altijd ben ik erg blij met mijn logo, hij pronkt nu al anderhalf jaar boven mijn blog en ook op mijn visitekaartjes is mijn logo duidelijk aanwezig. En nu heb ik ook een stempel met logo. Onwijs leuk om enveloppen op te fleuren die ik na winacties verstuur. Of met andere post waarbij de stempel zou passen.

De stempel voelt stevig aan en je krijgt geen zwarte inkt-vingers doordat de inkt in het apparaat zit. Het is een kwestie van drukken en de stempel wordt op het papier gezet. Ontzettend handig. Ik kan het makkelijk in een lade leggen en even gauw pakken als ik een stempel wil zetten.

bedrijfsstempel

Winnen

Wat nu het allerleukste is? Ik mag ook nog zo’n toffe stempel weggeven. Wil jij kans maken op zo’n mooie stempel met een logo of figuur naar keuze? Dat kan!

Laat me in een reactie onder dit artikel weten dat je meedoet en misschien ben jij degene die op 6 maart een bericht van me ontvangt en kun je een stempel laten maken. Je bepaald zelf wat er op komt te staan. Je adres, je eigen bedrijfslogo, een deel van het geboortekaartje van je kind. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er een stempel van laten maken.
Meedoen kan tot en met 5 maart 23:59 uur. En op zondag 6 maart stuur ik de winnaar een bericht.

11 gedachten over “Stempel met mijn eigen logo + winnen”

 1. Wat een onwijs leuke stempel, ik dacht gelijk even kijken op de site en hoe het werkt er zelf een te maken. Maar de pagina om zelf te maken doet het niet, best slecht.
  Toch lijkt het me leuk om te winnen dus doe graag mee.

  Beantwoorden
 2. Wat toevallig. Ik lag in bed en bedacht me dat ik deze week een pakketje op de post moest doen voor Gelukkig Genieten. Tegelijkertijd bedacht ik mij dat het zo leuk zou zijn om de envelop van een stempel van ons eigen logo te voorzien. En warempel, deze winactie komt voorbij! We maken onze pakketjes altijd heel vrolijk en gezellig, maar een stempel zou natuurlijk de kers op de taart zijn. Ik doe dus heeeel graag mee 🙂

  Beantwoorden
 3. Zit ik een beetje doelloos op instagram te snuffelen kom ik een leuke foto tegen van een knap mannetje… klik je op de link kom je ook nog op een leuke blog EN zie je een leuke winactie.. zo’n extra dag dit jaar brengt best leuke dingen!
  Ik zou graag mee doen aan deze winactie, erg leuk!
  Ga ik nu even verder rondsnuffelen op je site!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten