Een tijdje terug zag ik op Twitter een bericht voorbij komen van Vrolijk op Chiq of er mensen interesse hadden in een perspakketje. Daar zei ik geen nee tegen, ik kwam in contact met Marjolijn en al snel volgde het pakketje in mijn brievenbus. Ik had van te voren geen idee wat er in het pakket zou zitten, dus ik was blij verrast om te zien dat er flock applicaties in zaten namens Ben’de Beletterd. Laat ik nou toevallig in mijn DZP lijst als doel hebben om eens een shirt te ‘flocken’. 

Direct bekeek ik de gebruiksaanwijzing en zorgde voor een effen wit rompertje, om een mooie applicatie op te strijken.

VrolijkOpChiq

De applicatie is van een soort vilt gemaakt en wordt dus echt op de romper geperst met behulp van een theedoek en een strijkbout. Het viel me mee hoe ontzettend makkelijk het ging! Van te voren heb ik de romper gewassen en goed laten drogen. Vervolgens heb ik de plek waar de applicatie moet komen gestreken en voorzichtig de positie van de applicatie bepaald. Toen ik zeker wist dat de applicatie op die plek moest komen, heb ik het daar neergelegd, de theedoek er overheen en volgens de beschrijving was het de bedoeling om het strijkijzer 15 seconden op de applicatie en de theedoek te plaatsen. Als de applicatie is afgekoeld kun je voorzichtig het plastic laagje er van verwijderen. Mocht dat niet lukken, kun je het strijkijzer nog 5 seconden op de applicatie en de theedoek plaatsen. Helaas moest ik dit nog een keer of 10 herhalen voor ik het plastic er vanaf kon halen, maar goed. Dan nog was het maar 2 minuten werk eigenlijk.

VrolijkOpChiq02

Wat was dit super leuk om te doen zeg! Ik ga zeker vaker shirtjes flocken. Zo kun je toch op een goedkope manier originele kledingstukken in de kast hangen. Je kunt ook letters bestellen, waardoor je je eigen woorden, of misschien de naam van je kind op een shirt kunt flocken. Via Instagram kreeg ik de tip om ook eens flockfolie te proberen, dat is dunner en soepeler en daarmee kun je makkelijker kleinere onderdelen op een shirtje drukken. Ook dat ga ik dus binnenkort eens uitproberen.

Ook zat er in de perskit nog een leuke confetti slinger van GrachtenPracht. Daarmee hebben we de boel boven de commode van Luuk versiert en hij vindt het heel leuk om naar alle verschillende kleurtjes en patronen op de confetti te kijken.

VrolijkOpChiq03

Ik heb op deze manier in elk geval weer leuke shops ontdekt en lekker kunnen DIY’en. Dat smaakt naar meer, dus het wordt binnenkort vervolgt!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Burger’s Zoo
Next Weekoverzicht #19

6 thoughts on “T-shirt flocken met Vrolijk Op Chiq

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

5x meenemen naar een onbewoond eiland

3 juli 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten