De Back in time tag vind ik erg leuk om te zien bij andere bloggers. Vooral als ze al een aantal jaar bloggen. Natuurlijk vond ik de tag te leuk om niet in te vullen. Lezen jullie dus mee met mijn terugblik in mijn blogtijd?

Wat was de allereerste blog die je ooit schreef?

Och, dat was vast iets zoals de eerste blog op MamaKletst. “Mijn plek op het world wide web“. Eigenlijk niet goed wetende waar te beginnen en dan maar zoiets neer te zetten.

Waarom begon je met bloggen?

Om mijn ei kwijt te kunnen. Die behoefte heb ik op de een of andere manier altijd al gehad. Schrijven zit in me en zodra ik doorhad dat je dat ook op een blog kunt doen, begon ik ermee.

Welke layouts heb je gehad?

Ja jeetje, nu zie ik bij allerlei blogs allerlei oude layouts voorbij komen en ik kan ze niet vinden. Het leek me nu juist zo leuk om jullie te kunnen laten lachen. Misschien kom ik ooit nog eens screenshots tegen op een hele oude back-up. Dan hebben jullie ze uiteraard nog tegoed.

Deze layout had ik in juni afgelopen jaar. Met zo’n vreselijk schreeuwende achtergrond.

Wat was het allereerste perspakketje dat je mocht ontvangen?

Dat was het pakketje van Stapjes Vooruit. Met Sophie de Giraf voor Luuk. Het is trouwens nog steeds een favoriet speeltje van Luuk.

Wat is je favoriete artikel van eigen hand?

Ik vind dat zo lastig om te zeggen. Omdat ik behoorlijk kritisch ben naar mezelf. En dus ook naar mijn geschreven blogs. Maar ik denk dat mijn favoriete artikel toch de mama buiken challenge is. Waarin ik mijn eigen blote mama buik laat zien. Niet eens zozeer vanwege het geschreven stuk. Maar het is meer de boodschap die ik daarin mee wil geven en het lef dat ik mezelf zo bloot geef.

Welke blogger is je grote voorbeeld?

Eigenlijk heb ik niet echt een voorbeeld op bloggebied. Wel vind ik Lonneke erg inspirerend. En ik vind het gaaf om te zien dat zij al die jaren (ja sorry, ik volg haar inmiddels al een jaar of 10, lijk wel een stalker!) vooral doet wat zij zelf wil. Niet mee te gaan in bloghypes, of er alles aan doet om zoveel mogelijk volgers en dus bedrijven binnen te slepen. En haar foto’s blijf ik fantastisch vinden! Ik ben zelf vooral goed in portretten fotograferen en ben regelmatig jaloers op de lichte foto’s die zij in huis kan maken. Zelfs als het winter is!

Wanneer je alles over zou mogen doen: wat zou je anders doen?

Ik zou een aantal jaar geleden iets minder gedeeld hebben. En ik zou dezelfde domeinnaam aangehouden hebben. Ik ben nu weer sinds mei 2014 echt actief bezig met bloggen en ik ben weer helemaal vanaf onderaan begonnen met alle volgers en bezoekers. Ik ben wel eens benieuwd naar hoe ik gegroeid zou zijn als ik al die jaren dezelfde blog had aangehouden. Maar ja. Dat heb ik niet gedaan. Dus het heeft ook niet veel zin om daar teveel over na te denken.

Wat zou jij anders gedaan hebben met je blog?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Terugblik: Zwanger en alleen
Next Eerste verjaardag – Het verlanglijstje

7 thoughts on “TAG: Back in time

  1. Leuke tag! Leuk om te lezen hoe dat met het bloggen ging. Wat blog je al lang! Eigenlijk ben ik nog steeds lerend in het schrijven van m’n blogs. Zo groei je vanzelf, denk ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Maik is 1 maand oud

31 oktober 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten