Op menig blog zag ik deze leuke It’s Christmas Time tag voorbij komen. Natuurlijk kon deze tag op mijn blog op deze kerstavond niet ontbreken. 

Wat is je favoriete kerstfilm?

Dat is toch wel Home Alone denk ik. Zo afgezaagd. Maar veel meer kerstfilms kijk ik ook niet eigenlijk. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar een ander soort film eigenlijk.

Heb je ooit een witte kerst gehad?

Jazeker. Volgens mij een aantal jaar geleden nog. 2010 als ik me niet vergis. Ik heb trouwens liever geen witte kerst. Ik heb er een hekel aan om met sneeuw de deur uit te moeten namelijk.

Waar breng jij meestal kerst door?

Meestal eerste kerstdag bij mijn vader. En tweede kerstdag bij mijn moeder. Dit jaar vieren we tweede kerstdag bij ons. Net als 3e kerstdag trouwens. Met de familie van mijn aanplakvader.

Wat is jou favoriete kerstliedje en welke kan je echt niet meer horen?

Little drummer boy van Johnny Cash is toch wel echt mijn favoriet. All I want for Christmas van Mariah Carey vind ik echt verschrikkelijk.

Maak jij je kerstcadeaus open op kerstavond of op een kerstdag/avond?

Voorheen altijd op kerstavond samen met Joost. Maar vanaf dit jaar doen we het op 1e kerstdag na het ontbijt. Dan kan Luuk ook zijn cadeautjes uitpakken. En is kerstavond vanaf nu echt alleen maar voor de Serious Request finale.

Wat is jou grootste kerstblunder?

Nou die heb ik niet geloof ik. Misschien dat er lezende familieleden zijn die iets te binnen schiet. Maar anders zou ik het niet weten.

kerstboom

Is je kerstboom nep of echt?

Wij hebben een nep kerstboom. Geen gedoe met naalden en de vraag waar je die boom laat begin januari. Maar altijd een volle boom, altijd dezelfde maat en hij gaat begin januari gewoon weer in de doos richting de kelder. Wel zo makkelijk.

Wat staat er op jou (foute) kersttrui?

Ik heb geen foute kersttrui. Wel een foute kerstlegging. En daar staan rendieren op. Tweede kerstdag trek ik ‘m aan. Heerlijk!

Wat is je favoriete kerst eten/snoep?

Rollade en gourmetten. Lekker makkelijk. Ik ben niet zo’n snoepkont. Dus met kerstsnoep maak je mij niet blij.

Ben je een pro in inpakken of faal je hard?

Ik heb in een winkel gewerkt waar ik de dagen voor de Kerst (en Sinterklaas trouwens) zoveel mogelijk cadeautjes moest inpakken in zo kort mogelijke tijd. Dus ik ben er wel een pro in denk ik.

Maak je goede voornemens voor het nieuwe jaar?

Nee nooit eigenlijk. Ik ben al gestopt met roken, dus ga niet meer beginnen. Kilo’s mogen er wel vanaf, maar niet perse vanaf januari. Geld besparen is wel een dingetje. Daar start ik in januari wel mee. En daar hou ik jullie ook van op de hoogte. Wordt dus vervolgd.

Heb jij een favoriete kerstgeur?

Een kerstgeur? Nee. Kerstmis heeft voor mij geen geur. Geurkaarsen zijn leuk en lekker, maar daar heb ik ook geen favoriet in.

Fijne kerstavond allemaal! 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Luuk is 9 maanden
Next Fijne kerstdagen

1 thought on “TAG: It’s Christmas Time

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

2 jaar geregistreerd partners

9 december 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten