Mamakletst is genomineerd voor de Liebster Award. Een Award om als “beginnende blogger” wat meer over jezelf te vertellen en misschien meer bezoekers te krijgen. Erg leuk. Ik werd genomineerd door Sylvia. Eigenlijk is het de bedoeling dat ik 11 vragen beantwoord en naderhand 9 beginnende bloggers nomineer om die 11 zelfbedachte vragen te geven. Maar ik heb besloten zelf alleen de vragen te beantwoorden. Dat komt vooral doordat ik verder geen beginnende bloggers volg. En de kleine blogs die ik volg hebben al lang een nominatie gehad. Maar ik vind het natuurlijk wel heel leuk om jullie wat meer over mezelf te vertellen, dus hieronder de antwoorden op de vragen;

Met welke reden ben je begonnen met bloggen?

We beginnen gelijk lekker makkelijk.. Bedankt Sylvia! 😉 Ooit, vroeger, toen ik een jaar of 15 was begon ik met bloggen om mijn ei kwijt te kunnen op het web. Ik vond het vooral leuk om te designen, ik begon (uiteraard) met een web-streepje-log-punt-nl account en tikte zo lekker mijn vreselijke (wink) problemen van me af. In 2008 startte ik met een eigen domein en schreef daar mijn verhaaltjes over mijn 3 maanden durende reis door Thailand en begon daarna verder te schrijven over het wel en wee in mijn leven. Vanwege prive-omstandigheden heb ik besloten met dat domein te stoppen en ik begon met een nieuwe blog. Ook dat voelde ergens niet lekker en zodoende schrijf ik nu op mamakletst.nl.

Wat is je lievelingsnummer en waarom?

Wat een lastige, ik ben een enorme muziekliefhebster, maar heb daarbij ook een hele uiteenlopende smaak.
Maar mijn 5 all time favorites zijn;

Anouk & Sarah Bettens – I alone 
Paul Simon – Homeless
Oh Fortuna
Feist – Graveyard
Diss Reaction – Jiiieehaaaa

Hou je meer van de zomer of de winter?

Ik hou veel meer van de zomer. Het is niet zo dat ik gevoelig ben voor een winterdepressie, maar ik kan erg down worden van langdurige kou. Aan de andere kant kijk ik nu ook wel weer heel erg uit naar de winterspelen. Maar dat komt meer omdat het weer een mooie gelegenheid is om wat vaker te ontspannen op de bank. Dat is met bekkeninstabiliteit wel erg prettig!

Stel dat je een land zou zijn, welk land zou je zijn en waarom?

Thailand! En dat terwijl het “Het land van de glimlach” genoemd wordt. Ik glimlach niet zo snel haha, ik kijk vaker een beetje nors. Maar alles in Thailand spreekt me aan. De taal, de cultuur, het eten, de steden, het boeddhisme. Dat past dan weer wel heel erg bij me. En als ik daar ben, glimlach ik wél de hele dag.

liebster-blog-award

Welk alcoholische drankje lust je het liefst?

Ik kan hier wel een ontzettend lekker mixdrankje neerzetten, maar je maakt mij echt het meest blij met een koud biertje. Het merk maakt niet uit, als het maar geen bokbier is. Maargoed, ik ben zwanger, dus heb al een maand of 6 geen bier meer gedronken. Doe me nu maar een glas Jip en Janneke champagne haha.

Wat zou je doen als je geen telefoon meer zou hebben?

Een nieuwe kopen, want ik kan nog geen dag zonder telefoon.

Wat zou je doen als je een dagje het andere geslacht zou hebben?

Waarschijnlijk niet zo heel veel. Alhoewel, het zou nu wel heel fijn zijn om af en toe heel even een paar uurtjes niet-zwanger te zijn. Dan kan ik tenminste helpen met klussen in de babykamer en hoef ik niet zoals vandaag, huilend, door de pijn in mijn bekken, de kwast aan manlief te overhandigen. Verder vraag ik me af of ik het leuk zou vinden om een man te zijn. Ik denk het niet!

Wat kan jou vreselijk irriteren?

Op het moment heel erg veel haha, ik kan maar weinig hebben. Maar slome slakken in het verkeer, duwende mensen in de rij bij de kassa, of mensen die altijd en alleen maar over zichzelf kunnen praten kunnen mij heel erg irriteren. Net als bemoeials. Laat iedereen lekker in zijn waarde, daar wordt de hele wereld veel gelukkiger van!

Hoe kan een ander je aan het lachen maken?

Door iets liefs tegen me te zeggen. Of maak een goeie grap, dat wil ook nog wel eens helpen.

Heb je dromen voor de toekomst? Zo ja, welke?

Ik heb altijd dromen over de toekomst. Volgens mij is het leven heel saai als je geen uitdaging meer hebt in je leven. En die uitdaging krijg je door dromen te maken.
Voor komend jaar droom ik vooral over het goed volbrengen van de zwangerschap en onze kleine man met heel erg veel liefde groot te brengen.

Welke vraag heb je in dit rijtje gemist?

Geen. Dit is altijd zo’n vraag van iemand die inspiratieloos is voor de laatste vragen haha. Mooi vind ik dat!

Joyce

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Weekoverzicht #1: Geregistreerd partnerschap
Next Jaaroverzicht 2013

3 thoughts on “Tag: De Liebster Award

  1. Leuke antwoorden. Ik heb hem ook (van een andere blogger) gekregen en ga hem binnenkort invullen.

    Alvast een fijn 2014! Met jullie wondertje op komst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Baby op komst? Let op je energierekening!

24 januari 2019
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten