Op de blog van Dagmar kwam ik deze leuke tag tegen. Het internet ABC. Wat de bedoeling is bij deze tag? Je gaat in je browser het alfabet langs en schrijft over welke websites er als eerste tevoorschijn komen. Je zal je verbazen over hoe goed je iemand op zo’n manier leert kennen. 

Internet ABC - www.mamakletst.nl - TAG

A – Antagonist.nl – De (in mijn ogen) beste webhost van het land. Ik check er ook altijd even gauw of een domeinnaam die in me opkomt nog vrij is.

B – Buienrader.nl & Bloglovin.com – Ik bekijk beide websites dagelijks. Buienradar om te zien of het wel handig is om op een bepaald moment boodschappen te doen. En Bloglovin’ natuurlijk om al jullie leuke blogs te lezen!

C – Canva.com – Een leuke website om banners en andere leuke dingen te ontwerpen

D – Day-dreamer.nl & Dafont.com – Day Dreamer is de website van Debbie. Debbie en ik volgen elkaar al een jaar of 10 online! En op Dafont bekijk en download ik regelmatig leuke lettertypes.

E – Elfregadero.nl – Op deze website kwam ik van de week via Twitter terecht, ik ben er maar een keer geweest, maar blijkbaar kom ik verder niet op websites beginnend met een E!

F – Facebook.com & Funda.nl – Facebook staat eigenlijk altijd open hier, niet altijd handig voor de productiviteit helaas. Op Funda.nl kijk ik vaak naar huizen, afgelopen week heb ik het huis van naaste familie een aantal keer bekeken. Misschien is het huis wat voor jou?

G – Google.com – Daar begint ten slotte elke zoektocht!

H – HEMA.nl & Hotmail.com – Zo vaak kijk ik eigenlijk niet op beide websites, maar toch komen ze bovenaan als ik de H in tik.

I – Instagram.com – Daar kijk ik dagelijks wel een aantal keer. Heerlijk vind ik het, om andermans foto’s te bekijken!

J – JoyShop.nl & JoyFromJoyce.nl – Mijn eigen webshop en de blog van mijn lieve naamgenootje en internetvriendinnetje Joyce. Ik vind haar zo lief en leuk. En heb de laatste tijd heel veel leuk contact met haar, dus uiteraard lees ik haar blog ook graag!

K – Kellycaresse.nl – Ook hier lees ik regelmatig. Vooral de Mommy Monday updates!

L – LuukScheele.nl & Lievefotografie.nl – Allebei websites van mijn hand. De eerste is over Luuk, de tweede is mijn fotografie website, welke nog in opbouw is. Maar die mogen jullie best alvast bekijken hoor!

M – MamaKletst.nl – Tja, dit heeft geen uitleg nodig lijkt me?

N – NoahJade.nl – De blog van Kimberley welke ik heel graag lees. Kimberley plaatst fijne persoonlijke artikelen en houdt het dicht bij zichzelf. Daar ben ik dol op! Ook maakte ze mijn header!

O – Outlook.com & Onlinekadolijst.nl – Soms lijkt mijn mailprogramma niet helemaal mee te werken en check ik bepaalde mailtjes via Outlook.com. En de Online kadolijst hou ik bij met een verlanglijstje voor Luuk. De feestdagen komen er aan, dus mocht familie kado inspiratie nodig hebben, kunnen ze daar kijken. Ik heb daar ook een lijst bijgehouden tijdens de zwangerschap en de kraamtijd. Heel handig, want ik heb op deze manier alleen maar nuttige cadeautjes gekregen.

P – Pinterest.com – Ik ben en blijf Pinterest verslaafd en klik dus dagelijks lekker rond op die website.

Q – Q-Music.nl – Ik was geloof ik op zoek naar de waarde van “het geluid”, vanwege een weddenschap haha

R – Rabobank.nl – Internetbankieren. Je ontkomt er niet aan en ja ik zit bij de Rabobank.

S – Soccernews.nl – Ik gok dat Joost afgelopen week op mijn computer heeft zitten surfen. Hij leest dagelijks op Soccernews als voetbalfanaat. Ik ben dol op voetbal, maar hou de nieuwtjes niet zo bij eerlijk gezegd. Daarbij verteld Joost het me allemaal wel als het interessant genoeg is.

T – Twitter.com – Tweetje hier, tweetje daar. Ik ben nog steeds dol op Twitter, inmiddels al jarenlang! Volg jij me al?

U – U – zoeken via google. Blijkbaar bekijk ik geen websites die beginnen met de U.

V – Vanharen.nl – Ik was op zoek naar schoenen, maar ben niet echt geslaagd op deze website.

W – Weeronline.nl – Op deze website bekijk ik altijd de 14 daagse voorspelling. Vaak klopt het wel aardig.

X – Xxxcharr.nl – Zij was ook bij de opening van de Primark in Arnhem. Ik heb haar niet gezien, maar klikte door na haar vlog gezien te hebben.

Y – YouTube.nl – Ook hier doe ik dagelijks een rondje om video’s te kijken

Z – Zeist.nl – De website van onze gemeente. Ik had wat informatie nodig over het aanvragen van een formulier, dus kwam op deze website terecht.

Hopelijk hebben jullie weer wat nieuwe websites ontdekt op deze manier. Voel je vrij om deze tag over te nemen!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Shoplog HEMA + Zeeman
Next Weekoverzicht #24

6 thoughts on “TAG: Internet ABC

  1. Leuke tag! Ik ga hem binnenkort ook eens doen. En wat lief dat je mij noemt, ik vind ons contact ook super leuk! Kunnen elkaar ook fijn helpen waar nodig enzo. 😀

  2. Wat een leuke tag zeg! Ga ‘m even opslaan voor een later moment wellicht 🙂 Ik denk dat er bij mij wel een aantal dezelfde websites als bij jou tevoorschijn zullen komen. Alleen kijk ik Instagram eigenlijk nooit online maar alleen via mijn telefoon.

  3. Heel leuk, vooral die websites met de verschillende lettertypes kende ik nog niet en die vind ik heel interessant! Met canva ben ik bezig maar ik begrijp het nog niet zo goed, ben ik nog aan het uitzoeken…hahaha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #197: Duinrell en een zaterdag vol pret

23 juli 2019
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten