De leuke tags schieten de laatste tijd als paddestoelen uit de grond. Ook Ester besloot een leuke tag te bedenken. Namelijk de Mom in the kitchen tag. Deze tag sluit mooi aan bij de Domestic Goddes tag die ik afgelopen weekend al invulde. En ook al ben ik geen keukenprinses. Ik ben er toch regelmatig te vinden.

:: Onmisbaar keukengerei:
Net als Ester zelf; een scherp mes en een fijne snijplank. Zonder dat schiet het natuurlijk niet op met het bereiden van eten. Tenzij je alles kant en klaar en gesneden koopt, maar dat doen wij meestal niet.
:: Altijd in de koelkast:
Augurk, zilveruitjes en melk. De eerste twee trouwens vooral omdat we het niet vaak eten.
:: Altijd in de diepvriezer:
Brood, bevroren fruit (frambozen en bosbessen op dit moment) en wat overgebleven maaltijden, voor wanneer een van ons niet thuis eet.
:: Altijd in de fruitmand:
Appels en bananen. En vanaf nu tot en met de komende maanden een meloen, als die al niet is opgegeten. Luuk en ik eten met zijn tweetjes op een middag zo een meloen op. Heerlijk!
:: Op mijn verlanglijstje:
De magic bullet. Zodat ik makkelijker smoothies kan maken. En dan flikker ik de huidige blender in de vuilnisbak. Wat een onding.
:: Geen fan van:
Bonen in alle soorten en maten. En champignons. Brrrrrrrrrr.
:: Doe mij maar een bord:
Pasta met zalm. Iedere dag. Het gaat me nooit vervelen denk ik.
:: Komt (te) vaak op tafel:
Pasta. Wij vinden het alle drie zo lekker, dat we het veel te vaak eten. Wel altijd met iets anders erbij. De ene keer pasta bolognese, de andere keer met heel veel groente en een zelfgemaakte saus. Maar het allerliefst eten we het met zalm.
:: Zoete zonde:
Winegums en melkchocolade met hazelnoot.
:: Gezonde zonde:
Fruit. Ik vind het altijd een gedoe om het te snijden en het dus daadwerkelijk te pakken. Maar ik vind het heerlijk en zou er de hele dag wel van kunnen eten.

Vind je het leuk om de tag over te nemen? Voel je dan  vrij! Het is natuurlijk wel zo lief als je naar Ester zou linken.
Wat is voor jou onmisbaar in de keuken?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Zoekresultaten #3
Next Weekoverzicht #50

2 thoughts on “TAG: Mom in the kitchen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Jouw bedrijf promoten? Houd het klein!

12 maart 2021
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten