Joyce is heel goed in het vinden van leuke tags bij Engelse of Amerikaanse bloggers. Zo kwam ze de would you rather – mommy style tag tegen en maakte een video met de antwoorden. Ik ontving een tag van haar en ik vulde het maar al te graag in. Zo leren jullie me weer wat beter kennen. Onderaan de blog tag ik zelf ook 3 mama’s.  

❤ Maak je liever kots schoon of een poep ongelukje?

Liever geen van beide, maar als ik echt moet kiezen, dan toch liever een poep ongelukje. Van kots moet ik zelf braken, dus daar schieten we niks mee op haha.

❤ Stofzuig je liever of doe je liever de was?

Dan doe ik liever de was. Stofzuigen vind ik sinds Luuk rijstwafels eet echt verschrikkelijk. En zo ondankbaar. Maargoed, dat is wassen eigenlijk ook. Toch zie ik liever een lege wasmand dan een schone vloer.

❤ Laat jij je kinderen liever lopen of in de wandelwagen zitten?

Luuk loopt nog niet buiten. Binnen wel regelmatig aan de hand. We gebruiken de wandelwagen dus nog heel graag. Stiekem kan ik niet wachten tot we samen een stukje kunnen wandelen buiten. Zonder wandelwagen. Maar dan krijg je weer een kind dat gaat weglopen enzo.

❤ Speel je liever met speelgoed of kleur je liever?

Ik kleur of knutsel liever. Daar kan ik zelf meer creativiteit en fantasie in kwijt.

❤ Eet je liever overblijfsels van je kind of maak je een eigen snack?

Ik maak liever een eigen snack. Daarbij laat Luuk eigenlijk nog geen kruimel liggen, hij eet echt alles op wat je hem geeft.

❤ Ga je liever naar de wc met je kids of heb je ze liever buiten schreeuwen voor de deur?

Dan neem ik Luuk liever mee de wc in. Ik zorg er alleen voor dat hij niet met de wc-borstel gaat spelen. Verder maakt het me niet zoveel uit. Wel zo gezellig! Ik ben ook veel te bang dat hij aan de andere kant van de deur gaat zitten of liggen en ik de deur niet meer openkrijg.

❤ Doe je liever een dutje of kijk je liever een serie o.i.d.?

De spaarzame vrije momentjes die ik heb op een dag, besteed ik liever aan bloggen. Maar soms vind ik het ook wel eens lekker om even een serie te kijken.

❤ Kies jij liever de kleding van je kinderen met een discussie of laat je ze zelf kiezen met uit eindelijke een foute combi?

Luuk doet nu gelukkig nog niet moeilijk over zijn kleding. Maar als hij dit wel wil doen, ga ik hem denk ik laten kiezen uit twee goede combi’s die ik zelf samenstel. Dan kan hij toch kiezen, maar loopt er niet raar bij.

❤ Ga je liever op zoek naar een schone slabber of doe je het shirt uit?

Ik ga liever opzoek naar een schone slabber. Maar als de nood erg hoog is wil ik ook wel wat poetsen met mijn mouw. Daar heb ik niet zoveel problemen mee.

❤ Deel je liever je snoep met de kinderen of leg je het weg voor later?

Luuk had voor zijn verjaardag nog geen suiker gegeten. Geen snoep, geen koek. En momenteel wil hij alles eten wat wij eten. Dus als we echt iets van snoep of chips eten doen we dat als Luuk op bed ligt. Het zorgt er wel voor dat ik minder snel ga snoepen. Dat is wel fijn.

Natuurlijk tag ik ook 3 mama’s/blogs namelijk; Desirée, Bibian & Manon en Cassandra

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Baby outfit: Baby1suit
Next Eerste verjaardag – Hoe was het?

4 thoughts on “TAG: Would you rather – Mommy style

  1. Wat toevallig! Ik heb hem gisteravond ook ingevuld en vanmorgen online gezet! Vind het een ontzettend leuke tag! En grappig om je antwoorden te lezen!

  2. Pingback: TAG: WOULD YOU RATHER – MOMMY STYLE - Princess-Leia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #31

23 november 2014
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten