In de TBT (throw back thursday) blogs blik ik terug op een mooi moment in mijn leven. Regelmatig zal er op donderdag een artikel verschijnen met het thema TBT. 

Vorig jaar, 25 mei. Joost had voor zijn verjaardag van mijn moeder kaarten gekregen voor de Toppers in Concert. Samen gingen we op pad naar de Arena en lalden en dansden er op los de hele avond lang. Joost in zijn aladin hesje en ik met mijn knal paarse pruik op. We hadden veel bekijks op de heenweg naar Utrecht, pas in de trein naar Amsterdam kwamen we mede-feestgangers tegen. Wat was het een heerlijke avond! En gelukkig mag ik morgenavond weer naar de toppers, deze keer met mijn broertje. Nu is het mijn verjaardagscadeautje!

Toppers in concert 2013

Dit jaar is het de ‘Made in Holland’ editie. De bovenste ring van de Arena moet in het rood gekleed. De middelste ring in het wit en de mensen op het veld moeten blauw gekleed. Zo krijgt de hele Arena een rood-wit-blauwe uitstraling. Ik ben reuze benieuwd hoe dat eruit gaat zien!

Wij zitten tweede ring en dat betekent dat ik nog heel hard op zoek moet naar een rode outfit. Maar dat gaat vast goed komen. Ik heb er in elk geval heel erg veel zin in!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Tattoo inspiratie
Next V&D kinderkleding

9 thoughts on “TBT – Toppers in concert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Biotopwildpark Anholter Schweiz – Een dierentuin in Duitsland

29 september 2018
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten