Ben je volwassen als je een bepaalde leeftijd bereikt? Of ben je pas volwassen als je zelf kinderen krijgt? Sommige mensen worden denk ik nooit volwassen. Hoe dat voor mij is, vertel ik je door middel van The unsuccessful adulting tag. Ik zag ‘m bij Gera voorbij komen en zij zag ‘m op haar beurt bij Ik Ben Iris Niet

Inhoudsopgave

1. Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?

Haha nou, het meest onvolwassen eten is toch wel het gepureerde eten na de operatie. Maar verder eet ik al een behoorlijke tijd behoorlijk netjes. Koken zonder pakjes en zakjes, voldoende groente en fruit, veel eiwitten en aan slechte dingen doe ik niet meer. Voor ik het traject van de maagverkleining in ging, ging er nog wel eens een zak chips doorheen hoor. Ik ben niet altijd zo braaf geweest.

2. Hoe vaak ga je vóór 22:00 uur naar bed?

Zelden. Mijn werk vindt vooral in de avonden plaats. Al wordt dat gelukkig steeds minder, nu de kinderen twee keer per week naar het kinderdagverblijf gaan. Maar ik ga eigenlijk nooit voor 22:00 uur naar bed. Dat vind ik zonde van mijn tijd.

3. Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?

Dat is vast Peppa Pig geweest. Als er een kinderprogramma aan staat op tv, probeer ik me er zoveel mogelijk voor af te sluiten. Ik heb er helemaal niks mee.

4. Wat is het laatste dat je bent vergeten?

Ehm tja, dat weet ik niet meer 😉 Nee, sinds mijn zwangerschappen heb ik een geheugen als een vergiet. Ik vergeet werkelijk alles als ik het niet opschrijf. Het laatste is dus vast iets geweest wat ik mee moest nemen naar het kinderdagverblijf of dat ik iemand nog zou bellen. Heel vervelend, maar ik doe er niet zoveel aan, tenzij ik het opschrijf. Daar probeer ik dus zoveel mogelijk aan te denken, maar ook het opschrijven vergeet ik nog wel eens.

5. Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?

Ja hoor. Al heb ik niet echt een pyjama, maar ik ben zeker in de periodes dat Sjef ’s nachts nog naar buiten moest, wel even gauw in een kloffie gesprongen om naar buiten te gaan. Jas eroverheen en niemand die het ziet. Sowieso maar weinig mensen die ik tegenkom als ik ’s nachts de straat op ga.

6. Wat is je meest ranzige gewoonte?

Nogal onsmakelijk, maar na een maagverkleining heb je enorm veel last van gas en je bent dus continue scheten en boeren aan het laten. Dat is momenteel wel het meest ranzige denk ik haha.

7. Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?

Veel te veel. En elke keer neem ik me voor om alles wat “over” is, weg te gooien als alle was is weggewerkt. Maar ehm, die bodem van de wasmand komt maar niet tevoorschijn in ons gezin van 4.

8. Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?

Ik gebruik niet zo heel veel emoji’s eigenlijk. Ik ben meer fan van Gifjes op Facebook, Whatsapp en Twitter.

9. Wat is je meest nerderige eigenschap?

Dat ik zonder problemen een website bouw met WordPress. Dat is natuurlijk ook deels mijn werk, maar ik draai mijn hand er niet voor om, om wat in codes te zitten wroeten om aanpassingen te doen. Behoorlijk nerderig.

10. Wanneer is voor het laatst het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?

Oh ja dat gebeurt me nog wel eens. Een soep die niet lekker is, een zelf verzonnen recept wat nergens naar smaakt. Ik verzin dus nog maar weinig maaltijden zelf. Vlees laten aanbranden ben ik overigens ook goed in. Ik ben gewoon niet zo goed in koken en ben dan ook blij dat Joost dat 9 van de 10 keer gewoon doet.

11. Welke tic komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?

Als ik me ongemakkelijk voel, kijk ik iemand niet aan. Ik weet niet echt of dat een tic is, maar dan probeer ik gewoon zoveel mogelijk naar andere dingen te kijken.

12. Wat was de laatste rekening die je “verstopte”?

Een rekening verstoppen. Tja, er waren tijden waarin dat wel eens gebeurde. Maar dat is echt al heel lang geleden. Jaren geleden. Gelukkig. Want dat betekent alleen maar dat we niet in de geldshit zitten 😉 Niet dat je met een rekening verstoppen iets oplost, maar de mens doet rare dingen als het even niet zo goed gaat.

Welke lelijke emoji’s gebruik jij meestal?

Afbeelding bovenaan komt van Shutterstock.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (35), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (9) en Maik (6). En ik ben zwanger van nummer 3, verwacht in oktober. Samen met mijn vriend en mijn kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous De leukste Nederlandse vakantieparken voor kinderen
Next Hoe kies je de juiste basisschool voor je kind?

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Geluksmomenten tag

28 juli 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten