Ik vind het altijd leuk om toffe tags op mijn blog te plaatsen. Nu vriendinnetje Simone er zelf één bedacht heeft, kan ik natuurlijk helemaal niet achterblijven. Al helemaal niet omdat het een hele leuke tag is. Want wat deed ik tien jaar geleden allemaal met mijn leven? Ik vertel het je in de tien jaar geleden tag. 

Tien jaar geleden was mijn leeftijd…

17. Ah, wat jong he.

Tien jaar geleden was ik verliefd op…

Nou, ik had verkering met M. waar ik 2,5 jaar mee samen ben geweest. Maar ik geloof niet dat ik echt verliefd was op hem. Ik vond het ook wel heel interessant als ik andere leuke jongens zag. Proest. Ik geloof dat allemaal een beetje te serieus was voor toen. Ik was dan ook vooral opgelucht toen het uiteindelijk voorbij was.

Tien jaar geleden woonde ik nog…

Thuis, bij mijn vader en moeder. Ze waren toen nog niet gescheiden. Ook mijn broertje woonde nog bij ons thuis.

10jaar

Tien jaar geleden droeg ik het liefst…

Een spijkerbroek, een trui en mijn haar strak in een staart. Gabberinnetje to the max. En voor mijn werk moest ik altijd een zwarte pantalon aan, die zat eigenlijk ook altijd wel heel erg lekker.

Tien jaar geleden ging ik dagelijks…

Werken. Ik werkte fulltime bij de Blokker. En dat vond ik echt ontzettend leuk. Totdat mijn bedrijfsleider met de vut ging en er een hele nare vrouw voor terugkwam. Het was gedaan met de pret haha.

Tien jaar geleden sliep ik s’ochtends tot…

Half 8 ofzo denk ik, als ik moest werken tenminste. Anders sliep ik de hele ochtend. Vooral als ik was wezen stappen, wat ik trouw iedere week deed. Soms wel twee keer zelfs.

dansen

Tien jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik nu…

Moeder zou zijn. Ik had het wel gehoopt, maar kon me totaal niet voorstellen hoe de toekomst eruit zou zien. Ook had ik nooit verwacht als gastouder te werken en bijna iedere dag voor andermans kind te zorgen.

Tien jaar geleden luisterde ik het liefst naar…

Hardcore. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Ik ging ook veel naar hardcore feesten. Thunderdome en ook allerlei kleine feestjes. Het was een mooie tijd.

Tien jaar geleden was ik de hele dag druk met…

Werken. En op mijn vrije zondag ging ik naar de thuiswedstrijden van FC Utrecht waar ik een seizoenskaart voor had. In de weekenden ging ik stappen. Verder deed ik vrij weinig. Mijn vriendje kwam 3 avonden per week langs. Als ik op zaterdag niet hoefde te werken gingen we op vrijdag stappen en op zaterdag stond ik langs het voetbalveld mijn vriend en zijn teamgenoten aan te moedigen. Dat was altijd erg gezellig. Vooral de derde helft in de kantine. In de weekenden was ik dus ook altijd samen met mijn vriend. Ik had zo’n 2 avonden per week voor mezelf, want dan moest hij sporten en dan ging ik naar vrienden, of ze kwamen bij mij.

uitgaan-10-jaar-geleden

Tien jaar geleden droomde ik over…

Vrij weinig. Ik had op dat moment totaal geen idee wat ik wilde. Ik was niet zo happy met mijn vriend, maar durfde dat ook tegen niemand te zeggen. Ik had heel veel lieve vrienden om me heen en leefde heel erg op het moment.

Tien jaar geleden wilde ik…

Het vooral gezellig hebben. Er kwamen veel mensen bij ons thuis over de vloer en ik zat maar weinig op mijn kamer. De vrienden van mijn ouders werden mijn vrienden en dat ging heel erg goed samen. Mijn ouders gingen ook veel de kroeg in en mijn vrienden vonden het weer leuk om voor het uitgaan bij ons thuis wat te drinken. Ik wilde vooral heel veel uitgaan. Werken, slapen, uitgaan en voetbal. Dat was waar mijn wereld uit bestond op dat moment.

Tien jaar geleden dacht ik dat ik over tien jaar…

Nog steeds zou werken. Misschien wel een leuke man zou hebben en eventueel kinderen. Maar als dat niet zo zou zijn was het ook goed geweest. Ik denk dat het ongeveer 8 jaar geleden was toen ik daar wat meer over na ging denken. Maarja dat lijkt me ook niet gek als je 17 bent. Ik was net een jaar van school af, ben gaan werken voor mijn centen en maakte me eigenlijk helemaal nergens druk over.

Ik wil graag Lieke, Fleur en Meike taggen, hopelijk willen jullie de tag overnemen!

Hoe oud was jij 10 jaar geleden?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Mijn droombadkamer
Next Nijntje museum heropent

12 thoughts on “Tien jaar geleden tag

  1. Leuke tag! Wat kan er dan toch veel veranderd zijn in 10 jaar… Ik begon 10 jaar geleden aan t werkende leven en kocht mijn eerste appartementje. Jeetje…. Is dat al weer zoo lang geleden??

  2. Mijn god, ik word oud. Tien jaar geleden was ik 23, haha. Leuk om te lezen waar jij 10 jaar geleden mee bezig was! Toen ik 17 was lag op thuis nog aan de ketting trouwens, hahaha 🙂 Ik ga de tag binnenkort ook maar eens invullen, leuk om weer wat herinneringen op te halen!

    1. Haha, ik werd redelijk vrij opgevoed wat dit betreft 😉 Maarja, m’n ouders zaten zelf dus ook regelmatig in de kroeg haha. Leuk, ben benieuwd naar je invulling!

    1. Haha ja dat moest ik ook, gelukkig heb ik nog heel erg veel foto’s uit die tijd, dus aan de hand daarvan kwamen er steeds meer herinneringen boven 😉

  3. Wat een leuke tag. 10 jaar geleden was ik 20 en ging ik ook volop stappen, begon ik aan mijn eerste echte baan en had ik veel minder zorgen dan nu. Maar terug naar die tijd hoeft niet meer hoor haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Hoe verzorg je een verbrandde huid?

5 juli 2019
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten