Een jaar of 10 geleden was ik fan van Di-Rect. Dat was dus nog voor de nieuwe samenstelling zoals de band nu is. Ik heb ze in die periode volgens mij twee keer op zien treden. Maar toen Tim Akkerman, de zanger van de band, eruit stapte was de liefde gelijk een beetje over. Wat hij daarna ging doen hield ik niet zo bij. Totdat ik regelmatig foto’s van zijn optreden voorbij zag komen bij Brenda.

In het paasweekend zou hij optreden in een tentje hier in het dorp. Brenda was bang dat ze niet kon gaan, omdat ze dan onderhand de volgende ochtend vroeg pas weer thuis kon zijn. Dus vroeg ik haar of ze hier bleef slapen en of ze het leuk vond als ik dan mee zou gaan. Zo gezegd, zo gedaan.

Na een gezellige middag vertrokken we aan het begin van de avond op de fiets naar het centrum voor een drankje. En daarna reden we verder naar de Peppel waar het optreden plaats zou vinden. De band A Brighter Light stond in het voorprogramma. We wisten niet goed wat we daarvan moesten verwachten. Maar het was erg goed! Daar hoop ik in elk geval nog vaker wat van te gaan horen.

En toen kwam Tim op. Ook nu wist ik niet goed wat ik moest verwachten, ik had alleen de dag van te voren wat naar zijn muziek geluisterd, maar er was nog niet echt wat van blijven hangen. Maar wat was het gaaf! Hij heeft me zelfs nog aan het huilen gekregen bij twee liedjes. Ik heb van begin tot eind genoten van de muziek en zijn zang.

Het fijne aan Tim is, is dat hij voor en na het optreden gewoon tussen het publiek loopt. Wat drinkt met fans en ook nog eens de tijd neemt voor een praatje. Daar zouden meer artiesten een voorbeeld aan kunnen nemen.

Het was een geweldige avond! Dat we na een klein afzakkertje in de kroeg met een leeggelopen band het hele eind terug naar huis moesten lopen was even minder. Maar het mocht de pret niet drukken. En Tim hoop ik nog veel vaker te zien. Inmiddels zing ik bijna al zijn liedjes mee, dus hier moet zeker nog eens een vervolg op komen!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Rokjesdag – Mijn 3 favoriete rokjes
Next Mijn blogdoelen

1 thought on “Tim Akkerman in de Peppel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Vriendenboekje voor grote(re) mensen

4 mei 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten