Jaaa, wat leuk dat er bij de laatste Mama Linkies wel allerlei leuke blogs werden gedeeld. Bedankt voor het meedoen allemaal! Het liefst wil ik elke keer tijdens de Linkies 1 thema behandelen met daarin alle favoriete blogs die mee hebben gedaan aan de linkparty. Deze week lees je daarom in mijn 5 favoriete artikelen, tips van andere bloggers. Want aan tips hebben we allemaal wel iets, toch? Natuurlijk kun je deze week ook je link weer delen in een nieuwe Mama Linkies. 

Mijn 5 favorieten: Tips van andere bloggers

Favoriete blogs van Maddy

Maddy deelde in Mijn favoriete blogs van maart op Mamazijn haar favoriete blogs van de maand maart op Mamazijn. Mamazijn is een website waar allerlei verschillende bloggers schrijven. Ontzettend leuk! Daar zijn dus heel veel favorieten uit te kiezen.

Mama’s en affiliate marketing

Over affiliate marketing is ontzettend veel te lezen en te schrijven. Op Mamazijn lees je de tip hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing. Dat wordt namelijk heel goed uitgelegd in het boek ‘in 60 minuten meer klanten met affiliate marketing‘. Zo te lezen is het een boek die ik zeker op mijn verlanglijstje moet zetten. Gelukkig ben ik bijna jarig!

Activiteiten met je peuter

Het valt niet altijd mee om leuke dingen te bedenken om te doen met je kinderen. Gelukkig deelt Mandy 10 verschillende activiteiten om met je peuter te doen. De meeste dingen kunnen ook tijdens regenachtige dagen gedaan worden.

Je kind laten doorslapen

Tips om je kind te laten doorslapen willen we natuurlijk allemaal lezen! Want wat is nu echt de gouden tip om geen gebroken nachten meer te hebben? Deze 10 tips om je kind te laten doorslapen zijn opgesteld samen met een pedagoog.

Gratis babydozen

Zelf schreef ik ook al eens over de gratis babydozen die verkrijgbaar zijn bij verschillende winkels. Maar wist je dat er maar liefst 10 gratis babydozen te krijgen zijn? Er zitten er ook een aantal bij die ik nog niet kende. Ik ben heel benieuwd naar de inhoud. Het is bijna jammer dat ik ze niet meer kan aanvragen nu.

Wat is een linkparty?

Bij een linkparty draait het om linken, je eigen blog onder de aandacht brengen en andere blogs leren kennen. Door middel van de widget helemaal onderaan de blog, kun je links naar je blogs delen en kijken tussen de eerder gedeelde blogs. Het draait om gezelligheid, bij elkaar langs gaan en elkaars blog leren kennen, net als op een feestje, daarom heet het een linkparty. In de ‘even’ weken komt er een linkparty online vol met bespaarblogs in de Bespaar Linkies en in de ‘oneven’ weken kun je hier terecht voor de Mama Linkies.

Meedoen met de Mama Linkies

Iedere twee weken plaats ik een ‘Mama Linkie’. In deze mama linkie kun je elke link van je blog delen die maar wilt, er hangt deze week niet een of ander thema aan vast. Een ‘Linkie’ kan nooit helemaal zonder regels, daarom hebben we er een paar opgesteld:

  • Maximaal 3 artikelen per blog toevoegen (Link naar het artikel, niet naar de homepage van de blog)
  • Blogs mogen overal over gaan, je zit niet vast aan een of ander thema.
  • Volg mij op minimaal 1 social media kanaal
    Volg me op: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest
  • Bezoek minimaal 2 blogs die meedoen aan de linkparty, dat is wel zo gezellig!

Die regels vallen best wel mee he? Meedoen kan door op de blauwe knop te klikken. Op die manier voeg je je links toe en kan het feestje beginnen. Veel plezier! Meedoen kan tot en met vrijdag 21 april 22:00 uur.

Over twee weken licht ik mijn vijf favoriete blogs uit in een nieuwe Mama Linkies blog. Het zou dus zomaar kunnen dat jouw blog nog extra aandacht krijgt!

En als je meedoet met de Mama Linkies (en de Bespaar Linkies), deel ik je blog sowieso al in mijn Pinterestbord.

 Loading InLinkz ...
Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Knutselen voor Pasen met peuters en kleuters
Next Van babykamer naar peuterkamer

5 thoughts on “5x tips van andere bloggers – Mama Linkies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

De Nederlandse Gebarentaal met kinderen

12 augustus 2020
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten