Unboxing: Ouders van Nu Zwanger box

Waar ik al eerder De Blije Doos van de Prenatal en de Baby-Dump babybox inhoud fotografeerde, is het nu tijd voor de Ouders van Nu Zwanger box. Ook dit is een van de gratis babydozen die je kunt aanvragen als je zwanger bent. Wat zit er allemaal in, is het de moeite waard?

Je kunt de box na het aanvragen met een bon ophalen bij een Etos winkel bij jou in de buurt. En een Etos is bij vrijwel iedereen in de buurt wel te vinden, dus dat is fijn!

pakje

Als eerste zag ik dit leuke zakje en ik was natuurlijk erg benieuwd wat er buiten de kortingsbon voor de C&A nog meer in zat.

pakje-uitgepakt

Dit bleek een erg schattig overslag rompertje te zijn met grijze sterretjes.

pampers-probeerverpakking

Ook Pampers vertegenwoordigd deze babydoos. Er zit een probeer verpakking in met 2 luiers. Gratis luiers zijn nooit weg!

jillz

Hmm deze Jillz is zo lekker en er zit in deze 0.0 % versie geen alcohol. Jammer dat mijn suikerwaarden ervan omhoog schieten. Dit moet ik dus niet te vaak drinken.

buikbalsem-difrax

De buikbalsem van de Etos vind ik persoonlijk niet heel fijn smeren. Deze heb ik dan ook gauw weggegeven aan een zwangere vriendin. De speen van Difrax vind ik wel erg leuk. Luuk vond de speen van Difrax uit de doos die ik toen tijdens de zwangerschap ophaalde heel fijn, maar op de een of andere manier kozen we er toen toch voor de Bibi speen te blijven geven. Deze keer denk ik dat de Difrax spenen een goede kans maken. Of de kleine man moet helemaal geen speen accepteren, dat kan natuurlijk ook nog.

vitaminepillen-proberen

Een probeer capsule van de Davitamon compleet mama. Prima vitamines, ik slik ze ook gedurende de zwangerschap.

tijdschriftenpakket

Natuurlijk zat er ook weer voldoende leesvoer in de doos. Aan tijdschriften geen gebrek!

oudersvannu

De Kek Mama is niet helemaal mijn tijdschrift, maarja, het is gratis haha. Zo heb ik weer wat te lezen tijdens mijn verlof. Als ik daar aan toe kom tenminste.

folders

En natuurlijk kunnen ook de reclamefolders en kortingscodes niet ontbreken in de box. De dozen moeten toch ergens van gesponsord worden. Ik heb er even tussen gekeken, maar geloof niet dat er voor ons iets bruikbaars tussen zit. Jammer!

Vergeleken met de eerdere babydozen die ik al heb mogen ontvangen, vind ik de inhoud van de Ouders van Nu Zwanger box vrij karig. Maar ik klaag niet, het is gewoon leuk om zo’n doos te ontvangen en alles wat erin zit en je kunt gebruiken is mooi meegenomen.

Toch zou ik persoonlijk, als je geen Etos in de buurt hebt, niet teveel moeite doen voor deze box.

Bekijk hier de inhoud van De Blije Doos van Prenatal.
En bekijk hier de inhoud van de Baby-Dump Babybox.

7 gedachten over “Unboxing: Ouders van Nu Zwanger box”

  1. Mwah, ik vond deze doos ook de minste van allemaal. Die buikbalsem heb ik ook weer doorgegeven. Het rompertje ligt wel in de kast, maar of ik die Fons ga aantrekken is een tweede haha.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten