Bij het bloggen hoort niet alleen het schrijven van artikelen en het actief zijn op social media. Al jarenlang zijn er verschillende bloggers die ik volg. Vanwege verschillende redenen. Omdat ze leuke artikelen schrijven, eerlijk zijn, mooie foto’s maken of gewoon omdat ik ze inmiddels zo lang ken, dat ik het fijn vind om onder andere via hun blogs te lezen hoe het gaat. 

Bringing Happiness

Bringing Happiness

Bringing Happiness is de blog van Lonneke en ik volg haar al van begin af aan. Lonneke maakte mooie reizen en blogde hier veel over. Het leukste aan haar blog zijn toch wel de foto’s. Ik ben regelmatig jaloers op haar fotografie skills, maar ook naar hoe haar huis eruit ziet op die foto’s.

Lonneke heeft inmiddels ook twee kinderen, maar hier gaat haar blog vrijwel nooit over. Ze is ontzettend zichzelf gebleven in al die jaren bloggen. Al vindt ze zelf dat dat niet helemaal het geval is en heeft ze de rem even op het bloggen gezet en blogt alleen nog als ze er echt zin in heeft, zonder druk. Mede daardoor bezoek ik haar blog zo graag, Lonneke gaat niet mee in de blog-massa en doet vooral haar eigen ding.

Hare Maristeit

Hare Maristeit

Hare Maristeit is de blog van Maris. Zij is o.a. de bedenker van de 30 Day Blog Challenge waar ik op dit moment aan meedoe en waar ook deze blog voor is. Ik volg haar blog nu een jaar of 2 en word altijd zo ontzettend vrolijk van alle kleuren die voorbij komen. Het huis van Maris is ontzettend kleurrijk en dat zie je goed op de foto’s die in de artikelen gebruikt wordt.

Maris heeft twee kinderen, doet heel erg veel leuke DIY projecten en haar recepten zien er ook altijd top uit. Met haar Indische roots, weet ze duidelijk goed wat lekker eten is. En natuurlijk worden de maaltijden gepresenteerd op gezellige gekleurde borden.

I live for my dreams

I live for my dreams

I live for my dreams is de blog van Sas. Sas en ik volgen elkaar al sinds jaar en dag. Volgens mij al zeker een jaar of 10. En we hebben elkaar ook twee keer ontmoet, waarvan de laatste keer op haar bruiloft was, waar ik de fotograaf was.

Sas is de enige in dit rijtje die geen kinderen heeft. Maar dat maakt haar blog voor mij dan ook leuk om lekker te lezen. Sas schrijft over de boeken die ze leest, haar werk, leuke lijstjes en het gaat nu ook over de verkoop van haar appartement.

Lifesabout

Lifesabout

Lifesabout is de blog van Geertje. Geertje en ik zitten samen in een appgroepje met allemaal leuke mamabloggers uit Midden Nederland. En hebben dan ook dagelijks contact. Ik lees heel graag de recepten zonder pakjes en zakjes die Geertje deelt. Zo maakt ze vrijwel alle wereldgerechten van Knorr na, zonder pakjes en zakjes te gebruiken.

Verder schrijft Geertje over hoe zij omgaat met haar (chronische) ziekte en de dingen waar ze tegenaan loopt sinds haar broer is overleden. Een mooie open blog waar je veel positieve vibes vandaan kunt halen!

Mrs Mama

Mrs Mama

Tja, natuurlijk mag ook Mrs Mama niet ontbreken in dit lijstje. Marije is een hele goede vriendin van mij en ik volg haar blog dan ook trouw. Marije is een nieuwbakken moeder van prematuur Fons en blogt over alles waar ze tegenaan loopt. Over sommige dingen denk ik niet eens meer na, waardoor ik het juist heel grappig vind om Marije’s overdenkingen daarover te lezen.

Sowieso is Marije erg grappig en gevat en dat komt ook terug in haar blogs.

Ken jij bovenstaande bloggers en welke bloggers volg jij graag?

30-Day-Blog-Challenge-NL-1

Dit is opdracht 5 van de 30 Day Blog Challenge. Met de 30 Day Blog Challenge NL, komen de 30 bovenstaande blogonderwerpen voorbij op MamaKletst. Niet in 30 dagen achter elkaar, maar wel in de komende maanden. Lees hier meer over de challenge.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Weekoverzicht #105: Peuterpuberteit en uitrusten
Next 9x De beste aankopen voor je baby

3 thoughts on “Vijf bloggers die ik volg

  1. Leuk om te lezen, ik ken ze bijna allemaal maar volg ze niet met regelmaat. Zo heeft iedereen een vast rondje blogs, ik lees sinds ik zelf blog, ook heel veel verschillende blogs, zo leuk!

  2. Ik volg Sas & Geertje al een tijd. De rest moet ‘k even gaan opzoeken. Dit soort lijstjes lees ‘k wel graag, want zo leer je toch weer steeds nieuwe bloggers kennen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Natuurlijk Ouderschap – Balance

10 september 2014
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten