Afgelopen woensdag was het tijd voor Luuk’s eerste hapje. Dit heb ik uiteraard gefilmd. En omdat ik Nicole een tijdje terug had beloofd ook het vloggen eens een kans te geven, besloot ik hier gelijk een vlog van te maken. Waar ik eerst heel graag aan Rapley wilde doen en Luuk ook echt pas zijn eerste hapje wilde geven met 6 maanden, ben ik hier toch op teruggekomen. Nog steeds wil ik geen potjes geven, dus heb ik besloten zelf babyvoeding klaar te maken.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Abonneer je je op mijn youtube kanaal? 

Luuk vond het eten van de bloemkool helemaal niet lekker, maar ja geef hem eens ongelijk. Ik blijf het soms nog wel proberen, maar wanneer blijkt dat Luuk toch nog niet toe is aan het eten van vaste voeding, wachten we er gewoon weer een tijdje mee. Hij is nog zo jong en hij kan de rest van zijn leven nog eten.

Ik ben wel heel benieuwd hoe jullie het introduceren van het eerste hapje hebben gedaan. En hoe oud je kindje op dat moment was. Want ik weet dat er heel veel verschillende keuzes in gemaakt worden.
Hebben jullie nog bruikbare tips voor het geven van vaste voeding? 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Mommy Tag
Next Weekoverzicht #14 Het balkon

6 thoughts on “VLOG: Luuk’s eerste hapje

  1. Wat een leuk filmpje. Tips heb ik niet, onze zoon is hier ook trager in dan zijn zus dus eet voorlopig alles gepureerd. De eerste stukjes lijken nu goed te gaan en hij vind het heerlijk om met rijstewafels te kliederen.

  2. wat een prachtig ventje heb jij. Ik zie echt mijn zoontje in hem terug! haha wat grappig om te zien die koppen die hij trekt! geweldig!

    1. Haha wauw dit lijkt alweer zo’n tijd geleden! 2 maanden later ben ik weer begonnen met hapjes aanbieden en toen ging het goed 🙂
      Super leuk dat je zoveel blogs bent gaan lezen 😀 Ik ga gauw eens op jouw blog kijken 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Cadeautips voor mannen

25 juli 2019
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten