Joyce zocht onlangs diverse gastbloggers waaronder ook een mama in het buitenland. Gelijk voelde ik mij aangesproken want tja ik ben mama en woon ‘gedeeltelijk’ in het buitenland. Na wat e-mail contact te hebben gehad mag ik vanaf deze maand, eens per maand een gastblog gaan schrijven voor mamakletst.nl. Wat mij natuurlijk onwijs leuk lijkt! Omdat mijn situatie wat anders is dan normaal wil ik mezelf daarom ook even uitgebreid aan jullie voorstellen.

Even voorstellen

Ik ben Sylvia, 12 december word ik alweer 34 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend Richard en onze dochter Zoë (09 November 2014). Ook hebben wij een hele lieve kater met de naam Muis.

Gek ben ik op de volgende dingen: Richard mijn vriend/maatje, Zoë mijn dochter, Muis mijn poezenbeest, Apie mijn knuffelaap, pinterest, paling, schoenen, lekker eten, gezelligheid, lachen, reizen, zon-zee-strand, strakblauwe lucht, een heerlijk zeebriesje, films/series kijken, boeken/tijdschriften lezen, mooie bloemen, DIY/knutselen, cup cakes eten en maken, armbandjes, tweedehands, rommel/vlooienmarkten en zo kan ik nog wel even doorgaan…

Mijn of beter gezegd ons leven is niet het standaard (huur)huisje, boompje, beestje. Nu hebben wij het alle drie wel maar Richard werkt voor een grote touroperator in het buitenland, op dit moment Lanzarote (Canarische eilanden). Zoë en ik wonen officieel nog gewoon in Nederland maar aangezien wij Richard niet zoveel kunnen missen, reizen wij dus op en neer tussen Nederland en Lanzarote. We verblijven zogezegd een aantal maanden per jaar in Lanzarote en een aantal weken per jaar in Nederland.

Omdat dit natuurlijk heel veel tijd en energie kost, werk ik niet voor een bedrijf en mag ik mijzelf een thuisblijfmama noemen. Wat natuurlijk ook gewoon heel veel werk is?. Om onze avonturen vast te leggen, ben ik begin dit jaar een blog begonnen met de naam alovelyadventure. Hierin beschrijf ik mijn/onze avonturen in Nederland en het buitenland maar ook over het grote avontuur van het mama zijn.

Er gaat iets in ons leven veranderen

Wat op dit moment in ons leven speelt is dat Richard de bestemming Lanzarote gaat verlaten. Wij gaan dus verhuizen. Inmiddels weten we dat hij gaat werken in Portugal – de Algarve. Hij zal hier aankomende winter (vanaf half december) waarschijnlijk een jaar gaan werken. Omdat niks in de reiswereld 100% zeker is, kan dit altijd nog veranderen. Hopelijk krijgen we binnen niet al te lange tijd de officiële toezegging, zodat ik alvast kan beginnen met het regelen van de verhuizing.

Het lijkt mij ontzettend leuk om jullie ook op onze reis mee te nemen. Ik zal voornamelijk gaan schrijven over de verhuizing van Lanzarote naar Portugal, tegen welke problemen ik aanloop (ook als moeder zijnde), hoe het is om (gedeeltelijk) mama in het buitenland te zijn en nog heel veel meer.

Nu hebben jullie waarschijnlijk vast al een heleboel vragen. Dus leek het mij leuk om voor volgende maand een Q&A (Question & Answer) te doen. Dus heb je een vraag stel ze gerust hieronder bij de comments. Volgende maand zal ik de gestelde vragen in een artikel behandelen.

Show Full Content

About Author View Posts

Sylvia

Ik ben Sylvia, vriendin van Richard, mama van dochtertje Zoë ('14) en baasje van kat Muis. Aangezien mijn vriend manager is bij een grote touroperator werkt hij op dit moment in Lanzarote - Canarische eilanden. Omdat Zoë en ik hem niet al te veel kunnen missen verblijven wij om & om in NL en Lanzarote.

Previous Babyritme met 11 maanden
Next Living Arrows 37/52: Waar blijft de tijd?

5 thoughts on “Voorstellen nieuwe gastblogger Sylvia van Alovelyadventure.nl

  1. Wat fantastich leuk en tegelijkertijd soms ook moeilijk om steeds van locatie te wisselen en niet fulltime samen te kunnen zijn. Ik ben wel nieuwsgierig of jullie Zoë ook tweetalig (willen/gaan) opvoeden? Zelf ben ik zelf tweetalig opgevoed en mijn kinderen worden ook tweetalig opgevoed?.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Je baby stimuleren zelf te eten met NumNum

13 juni 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten