Wie had ze vroeger niet? Een vriendenboekje! Zelf had ik er één van Barbie en ik kan er soms nog steeds met heel veel plezier doorheen bladeren. Lezen wat mijn klasgenoten schreven en welke schattige hobby’s ze op dat moment hadden. Maar waarom zouden vriendenboekjes alleen voor kinderen zijn? Als volwassenen hebben we toch ook vrienden? Elise de Rijck maakte daarom ‘Het (beste) vriendenboek voor grote(re) mensen’.

vrienden-boekje

De binnenkant van het boek lijkt op het eerste gezicht maar saai in alleen zwart-wit. Maar als je verder bladert zie je allerlei toffe quotes op tussenbladen staan en de vragen voor je vrienden zijn onwijs leuk. Het zijn niet de standaard ‘wat zijn je hobby’s’ vragen, maar vragen waardoor je echt nog nieuwe dingen van je vrienden kunt ontdekken.

De vragen staan niet op een rijtje onder elkaar, maar lekker kris kras door elkaar heen. Met her en der wat “doodle” tekeningen ertussen. Plek zat om bijvoorbeeld onder het bed nog een monster te tekenen, of de berg troep die je eronder hebt verstopt.

vriendenboekje

Ik vind het idee van het boek erg leuk. De afgelopen jaren heb ik wel gemerkt dat vriendschap lang niet altijd voor het leven is en het is zo fijn om soms gewoon even terug te bladeren om te lezen welke personen er ook alweer in je leven waren. Fijne herinneringen in een mooi boek.

Je hoeft het boek natuurlijk niet perse voor jezelf te kopen. Het is ook een leuk idee om het boek te kopen en het samen met een stel vrienden en familie in te vullen voor een bruiloft of bijvoorbeeld een babyshower. Of je koopt het wel voor jezelf, maar in plaats van dat je het steeds weggeeft, leg je het op de wc om in te vullen.

vriendenboek

Wat je ook wil of doet met het boek, succes is gegarandeerd. Ik kan niet wachten tot ik de eerste ingevulde stukken van vrienden kan lezen. Want het eerste gedeelte om zelf in te vullen was al erg leuk om te doen!

Wil je het boek op je verlanglijstje zetten voor je verjaardag of alvast voor de kerst? Geef dan door dat het cadeau te koop is via bijvoorbeeld Bol.com en het kost maar € 12,99.


Had jij vroeger ook een vriendenboekje?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Weekoverzicht #89: Ziekenhuis en Koningsdag
Next Shoplog Zara, H&M en meer

3 thoughts on “Vriendenboekje voor grote(re) mensen

  1. Wat tof! Toen ik wegging bij mijn eerste baan hadden collega’s een vriendenboekje gekocht als afscheidscadeau. Nog steeds lees ik m af en toe en het tovert nog altijd een glimlach op mijn gezicht. Wat een leuk boekje en voor een mooie prijs. Ga m zeker aanschaffen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Wat ik ga missen aan de zwangerschap

17 september 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten