Nog even en we zijn alweer halverwege de maand september. Gisteren was het waarschijnlijk de laatste zomerse dag van dit jaar, dus de koude dagen gaan ons tegemoet komen. Tijd dus om net als vorig jaar een overzicht online te zetten met de blogs die je gemist hebt deze zomer. Ben je op vakantie geweest? Dan heb je vast blogs gemist. Daarom dit overzicht.

Meest gelezen

Wat waren de meest gelezen artikelen de afgelopen maanden? Ik maak sinds kort elke maand een overzicht met de vijf meest gelezen artikelen van de maand daarvoor. Ik vind het zo leuk om hier eens bij stil te staan.

De meest gelezen artikelen van juni
De meest gelezen artikelen van juli
De meest gelezen artikelen van augustus

een-weeffout-in-de-sterren

Gelezen boeken

Ik schreef niet alleen blogs, maar las ook zelf een aantal boeken. Waar absolute aanraders tussen zaten.

Een weeffout in onze sterren
Onvoorwaardelijk
It Girl
Ik ook met jou
Iedereen wist het

Mama Challenge

Net als vorig jaar deed ik ook dit jaar een mama challenge. Ik heb lang niet alle opdrachten gedaan, maar de opdrachten waar ik wel aan toe kwam, schreef ik een blog over.

Spelen met water
Gezonde ijsjes maken
Doe een week lang iets voor jezelf

kleuren

Reviews

Ook afgelopen zomer mocht ik weer fijne producten reviewen.

Retro loopauto
Maxomorra vest
Nûby ijsjeshouder
Verjaardagskroon
Drinken zonder knoeien
Proud MaMa ketting
Beschilderde kinderstoel
Sesamstraat in Dierenrijk
The Sound of Music musical
Tractor Ted
Custom telefoonhoesje
Nieuwe kleding voor Luuk
Naamlabels
Meetsticker voor kinderen
Zonnebrandcrème test
Het regent, het regent, mijn laarzen worden nat
Slofjes van BabySteps
Bratz are back

Lijstjes & Tags

Dol ben ik op lijstjes en leuke tags. De lijstjes kunnen overal over gaan, zo maakte ik verschillende lijstjes met de meest gelezen artikelen van de afgelopen maand, een lijstje met 5 dingen die ik mee zou nemen naar een onbewoond eiland en vulde ik onder andere de liever niet tag in.

5x meenemen naar een onbewoond eiland
Tag: Liever niet
Zo hou je je kinderen zoet zonder gadgets
Zoekopdrachten #4
De Loedermoeder tag
My Breast Friends Tag

mybreastfriendstag

Persoonlijk

Op een persoonlijke blog horen persoonlijke artikelen.

De zonsondergang
Trouwringen van Lucardi
Luuk is 16 maanden
Balans tussen werk, gezin en blog
Zeg maar dag tegen de iMac
Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd
Eerste keer strand voor Luuk
Lid van de sportschool
Zelf op de foto

Fotodagboeken

Op dinsdagochtend komt mijn fotodagboek online waarin ik laat zien wat ik de week daarvoor allemaal gedaan heb.

Fotodagboek: Hittegolf en aan het werk
Fotodagboek: Ontspannen en lachen met Luuk
Fotodagboek: Zieke Luuk en opruimwoedeFotodagboek: Tijd met Luuk en Stekker festival
Fotodagboek: Avondjes uit en toch niet
Fotodagboek: Werken en een sprongetje
Fotodagboek: Opruimen, verkopen en een dagje strand
Fotodagboek: Werken, opruimen en buiten spelen
Fotodagboek: Eerste week fulltime werken
Fotodagboek: Volle werkweek

IMG_8143

Blote mama buiken

Iedere maandag  komt er een artikel online in de blote mama buik rubriek. Een moeder geeft zichzelf letterlijk bloot en vertelt over hoe haar lichaam is veranderd na de zwangerschap.

Blote mama buik van Samantha
Blote mama buik van Arianne
Blote mama buik van Dineke
Blote mama buik van Malou
Blote mama buik van Natasja
Blote mama buik van Mandy
Blote mama buik van Stacy
Blote mama buik van Joyce
Blote mama buik van Sterre
Blote mama buik van Natasja

Overige

En dan zijn er nog wat artikelen die niet echt tussen bovenstaande categorieën vallen. Ik schreef namelijk nog wat recepten en leuke DIY projectjes.

Shoplog cadeautjes en Zara sale
DIY ** Kapjes voor je glas
Recept gezonde eiersalade
DIY ** Knoopslang
Pasta zonder vlees
Verven met je dreumes zonder vies te worden

Heb jij alle artikelen al gelezen?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Slofjes van BabySteps + winnen
Next Blote mama buik van Channah

1 thought on “Wat heb je deze zomer allemaal gemist?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

5x traktatie inspiratie

18 november 2022
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten