Wauw, dat is lang geleden! Maar hier is dan weer een spiksplinternieuw weekoverzicht. Mijn blog heeft een tijdje redelijk stilgelegen. Maar ik ben terug! En nu ik een nieuwe telefoon, met hele fijne camera heb, vind ik het ook weer leuk om kiekjes van de afgelopen week te delen. Afgelopen week was het erg warm en deden we er van alles aan om af te koelen. Ook kocht ik een bikini. Al was dat wel een beetje lastig, aangezien ik het eigenlijk niet echt aandurfde na 50kg te zijn afgevallen…

Maandag 24 juni 2019

Mijn nieuwe telefoon kwam binnen (de iPhone X) en daar moest ik natuurlijk direct de camera, met portretfunctie! even bij uitproberen. Dit is Maik’s fotolach. Zodra ik mijn camera op hem richt, begint hij op deze manier te lachen hahaha.

En na het eten van een lekkere tosti, gaat meneer lekker spelen. We hebben op maandag momenteel geen opvang voor hem. Nu ik eventjes niet werk is dat niet echt een probleem. Want hij vindt die quality time wel lekker. En ik ook!

’s Middags proberen we even een dutje te doen samen, maar het is veel te warm boven, dus we gaan al snel weer naar beneden.

Lekker even afkoelen in het badje. Of nou ja, naast het badje. Meneer vindt het water te koud haha.

Aan het eind van de middag maak ik een lekkere pastasaus, we hebben een eter en ik heb graag het eten vast klaar voor we Luuk bij de BSO gaan ophalen, des te sneller kunnen we daarna gaan eten.

Na een avondje visite van vrienden, ga ik om af te koelen nog even de jacuzzi in. Het water is warm, maar als je daarna lekker in de tuin gaat zitten is het heerlijk!

Uiteraard drink ik er wel een wijntje bij, daar is het immers zomer voor…

Dinsdag 25 juni 2019

Het is mijn werkdag vandaag, wel heb ik in de ochtend nog een sollicitatiegesprek die niet heel spannend verloopt, maar ook niet goed voelt, dus ik vermaak me de rest van de dag achter de laptop. Hier heb ik helaas geen foto’s van. Niet erg, want zo boeiend is het nu ook weer niet!

Woensdag 26 juni 2019

Op woensdag is het ook weer tijd voor quality time met de kleine man. Luuk gaat naar school en ik ben heel erg druk in huis. Het is eindelijk wat koeler binnen en die koelte benut ik door het hele huis aan te pakken. Ik ruim alles op, was een enorme berg was weg en stofzuig en dweil ook nog grondig.

Maik helpt me op zijn manier en door al dat schoonmaken vindt hij dat hij zijn tanden tussendoor ook even extra moet poetsen.

Als we Luuk hebben opgehaald van school, stort Maik helemaal in. Niet zo gek, want hij hangt nog een beetje tussen wel en niet een middagdutje doen in en nu het een hele warme nacht geweest is, heeft hij wat minder goed geslapen. Ik laat hem dus maar even gaan.

Luuk wacht ondertussen (on)geduldig tot papa de jongens komt ophalen. Hij wil met deze waterspuit zijn auto natmaken. Gelukkig had ik papa al even voorbereid en kwam hij met dichte ramen (zonder airco, dus respect 😉 ) voorbij rijden. Luuk raakte de auto en schaterde het uit. De jongens gaan tot en met het weekend naar hun vader, dus wij genieten even van de rust die dat met zich meebrengt.

Donderdag 27 juni 2019

Donderdagochtend heb ik al vroeg opnieuw een sollicitatiegesprek. Een die heel erg goed ging. Ik krijg namelijk te horen dat ik vanaf september een nieuwe baan heb, waar ik jullie binnenkort nog veel meer over ga vertellen. Ik besluit het te vieren door mijzelf op een bikini te trakteren. Mijn badpak is kapot gegaan en ik twijfelde al langer over een bikini. Ik besluit het een en ander te passen. Bovenstaande combinatie hoort niet echt bij elkaar, maar met mijn huidflappen wil ik toch echt een hoog bikinibroekje en het bijpassende topje zat bij mij helaas niet goed. Dit zit wel goed, dus besluit ik de gok te wagen. Wel door eerst even een foto naar mijn vriendinnen te sturen. Hun complimenten deden me goed! Ik blijf toch vooral overtollig vel zien, maar ben tegelijkertijd ook heel trots als ik mezelf zo in de spiegel zie. Ik ben wel 50kg afgevallen, dus dat mag best wel een beetje gezien worden!

Kijk, de kleuren zijn niet hetzelfde, maar ik vind de combinatie best wel leuk!

Na mijn shopsessie stuur ik vol trots een foto van mijn plantjes naar mijn moeder. Deze kreeg ik met mijn verjaardag en ik heb absoluut geen groene vingers, maar deze plant groeit goed!

De rest van de middag hang ik op de bank met deze knapperd.

Die zich trouwens uitstekend leent voor een korte fotoshoot. Goed om alle functies van mijn camera eens uit te proberen.

Rick komt na zijn werk thuis met eten. Sushi! Als verrassing. Het was heerlijk!

Vrijdag 28 juni 2019

In de app van de BSO kwam ik ineens een foto van Luuk tegen. Hij moest er erg wennen de afgelopen tijd, maar lijkt nu helemaal zijn plekje gevonden te hebben. Zo leuk!

Vrijdagavond doen we even helemaal niks. We zouden eigenlijk naar een voetbalwedstrijd gaan, maar besloten met lekkere hapjes op de bank te ploffen. Even knuffelen en korte dutjes doen. Daar is het weekend voor!

Zaterdag 29 juni 2019

Zaterdagochtend staan we redelijk op tijd op. We gaan naar recreatiegebied Zeumeren samen met een vriend van ons. Voor het eerst dit jaar naar een strandje. En wat een heerlijke plek is dit!

Hi, it’s your blogger! Zie me eens liggen in mijn bikini!

Thuis is onze vriend heel blij dat we er weer zijn. Ik ga samen met Ricks ex de hond even laten zwemmen om hem ook te laten afkoelen. Hij genoot met volle teugen!

Daarna is hij lekker moe. Hij probeerde af en toe nog even in de zon te liggen, maar plofte al snel bij ons in de schaduw neer.

En wat krijg je als je je niet goed insmeert en je hebt voor het eerst in jaren weer een bikini aan? Juist, een verbrandde huid. Het deed ongelooflijk veel pijn. Afkoelen in de jacuzzi werkte enigszins, dus daar waren we zaterdagavond veel in te vinden.

Niet alleen mijn rug, maar ook mijn billen en benen zijn vuurrood. Dat is niet fijn kan ik je vertellen!

Ik smeer me dus suf met de After sun met Aloe Vera van Naif. Maar het lijkt maar weinig te helpen…

Zondag 30 juni 2019

Rick en ik zijn weer vroeg op en genieten van ons dagje samen. We winkelen wat spullen om onze nieuwe parasol in de tuin te kunnen zetten. En aan het eind van de middag komen de kinderen weer terug bij hun vader vandaan. Ik lig af te koelen in de jacuzzi en natuurlijk wilden de jongens er gelijk bij zitten. Geef ze eens ongelijk!

Even lekker gek doen met elkaar. Wat is het toch altijd weer genieten als ze thuis zijn! Na het bad gaan we barbecueën en vallen de jongens lekker snel in slaap. Wij genieten van een filmpje en kruipen ook lekker vroeg onder de wol. Op naar een nieuwe week!

Lees ook: Weekoverzicht #194

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Processierups, wat is het en wat kun je tegen de uitslag doen?
Next Hoe verzorg je een verbrandde huid?

2 thoughts on “Weekoverzicht #195: In bikini na 50kg gewichtsverlies

  1. Wauw wat staat die bikini je mooi! Wat zal je trots op jezelf zijn. Heerlijk ook om je zo gelukkig te zien met Rick en de kids 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

#SNAPSTAR; Fashion poppen voor meiden

1 november 2019
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten