Wauw, wat is het even druk bij ons. Chaos alom, omdat ik druk bezig ben met mijn nieuwe baan, studie, blog en dan probeer ik thuis ook de boel nog op rolletjes te laten lopen. Daarom kwam er vorige week even geen weekoverzicht online. En blik ik vandaag met jullie terug naar de laatste drukke week van de zomervakantie en natuurlijk de allereerste schoolweek. 

Inhoudsopgave

Maandag 26 augustus 2019

Ricks ‘broertje’ die elke keer mooie foto’s van me maakt, schreef zich in bij de KVK. En ik mocht met hem mee. Natuurlijk is het alleen maar een kwestie van tekenen en je staat weer buiten. Maar een eigen onderneming starten is hartstikke spannend en ik ben dan ook mega trots op hem!

Boefje Tyson staat ’s middags flink te kwijlen in de keuken als we aan het koken zijn haha.

En wat was het warm! Tijdens een late bel sessie met onze beste vriendin, maken we even een foto om te laten zien dat alles goed met ons gaat.

Dinsdag 27 augustus 2019

Het was een drukke werkdag voor ons allebei. En wij vallen allebei ’s avonds op de bank nog wel eens in slaap. Iets wat Rick’s zus niet begrijpt, dus terwijl ik met haar aan het appen was, liet ik zien dat Rick ondertussen al in dromenland was haha.

Woensdag 28 augustus 2019

Kleding kiezen! Want ik ga met Milon een middagje de stad in. We gaan foto’s van elkaar maken en dan is het uitkiezen van kleding geen eenvoudige klus. Ik besluit alles maar mee te nemen en hem te laten kiezen.

Zoals je kunt zien werd het de stippenjurk. Een goede keuze, want wat zijn de kleuren mooi zo! De foto is gemaakt in 1 van de allermooiste straatjes van het fijne Amersfoort.

Actiefoto’s horen er ook bij. Even foto’s bekijken die we hebben gemaakt en vervolgens van elkaar nog een paar plaatjes schieten. Ik ben weer mega blij met de foto’s! En zodra Milon’s website af is, laat ik jullie even weten waar jullie de foto’s kunnen vinden die ik van hem heb gemaakt 😉

Donderdag 29 augustus 2019

Ik vertrek deze ochtend heel vroeg naar Utrecht om bij mijn vader te blijven die een Gastric Bypass zal ondergaan. Na de nodige checks, loop ik met hem mee naar de OK en dan is het een kwestie van wachten. De operatie is geslaagd en ’s avonds zijn we nog even bij hem op bezoek geweest.

Vrijdag 30 augustus 2019

De kinderen zijn voor de derde week bij hun vader en hij neemt ze mee naar de kapper, waarna ik natuurlijk foto’s ontvang van het eindresultaat. Fijn weer die vers geknipte koppies!

Ook Luuk is weer helemaal fris.

’s Avonds gaan Rick en ik naar 033 live in Amersfoort. Het was een leuke avond en ik leerde deze leuke meid kennen. Een vriendin van Rick en we kwamen er al snel achter dat we samen de opleiding gaan doen vanaf volgende week. Gezellig!

Aan het eind van de avond duiken we het fotohokje nog even in voor een stel leuke foto’s!

Zaterdag 31 augustus 2019

We staan vroeg weer op en gaan op pad met de ex van Rick. Als zij vraagt of we nog even meegaan naar haar paard, vinden we dat prima. Rick heeft dit paard geboren zien worden, dus heel bijzonder om elkaar weer even te zien.

Als we vervolgens op weg zijn naar Utrecht, gebeurt er helaas een aanrijding met de trein waarin we zitten. Anderhalf uur later worden we geëvacueerd door een andere trein en vervolgen we onze weg alsnog naar Utrecht.

We gaan naar Strand Festival en zien toffe artiesten en hebben een hele gezellige avond.

Heerlijk weer, zo’n dagje samen!

Op de terugweg valt mijn zusje zoals gewoonlijk weer in slaap. En is het tijd voor de standaard foto. Wakkere mensen, naast een slapende Kim. Love it, hahaha.

Zondag 1 september 2019

Na een hele middag bij mijn schoonzus gezeten te hebben, komen de kinderen weer thuis na drie hele weken. Zo fijn!

We eten lekker samen.

En knuffelen flink met elkaar. En dan is het alweer tijd om naar bed te gaan!

Maandag 2 september 2019

Luuk heeft bij papa flink geoefend met fietsen zonder zijwieltjes. En aangezien hij vandaag een studiedag heeft en toch niet om een bepaalde tijd op de BSO hoeft te zijn. Proberen we hoe het gaat om naar school en de BSO te fietsen. Dat gaat super goed!

Maik speelt vervolgens een ochtendje in de tuin. Helemaal blij dat hij ons speelgoed weer om zich heen heeft.

En natuurlijk knuffelen we nog veel. We hebben elkaar gemist! ’s Middags gaat hij naar opa en heb ik mijn eerste werkdag.

Dinsdag 3 september 2019

De eerste schooldag van dit jaar! Luuk heeft er heel veel zin in.

En net als vorig jaar maken we zo’n foto. Hopelijk lukt het me om dit ieder jaar te blijven doen. Want het verschil is zo leuk!

Na opnieuw een werkdag, gaan we op visite bij oma, want ze is jarig. De neefjes zijn er ook, dus de kinderen zien baby Dave voor het eerst. Het is zo net of ze het mega interessant vinden, maar dat viel wel tegen hoor. Ze wisten niet zo goed wat ze ermee aan moesten haha.

En toch stiekem nog even blijven kijken.

En als mama vervolgens een flesje geeft, is het toch ook wel interessant. Wat doet die baby daarmee? En is dat het enige wat hij eet? De nieuwsgierigheid op die koppies is goud waard.

Woensdag 4 september 2019

Na een ochtendje school, breng ik Maik naar zijn tante en vertrekken Luuk en ik naar Hasbro. We mogen het nieuwe najaarsspeelgoed komen ontdekken. Luuk verkleed zich net als de andere kinderen als tovenaar.

Hij speelt wat leuke spelletjes.

Vindt deze poppen mega interessant.

En wil het liefst alle NERF guns mee naar huis nemen. Het was weer een heerlijke middag. Bedankt Hasbro, dat we erbij mochten zijn! Vervolgens ga ik Maik als een speer ophalen en breng ik de kinderen naar hun vader. Haasten haasten haasten, want…

’s Avonds ga ik met mijn zusje naar het concert van Machine Gun Kelly in Paradiso. We vinden een plekje op de 2e verdieping en hebben zo goed zicht op het podium. Wat was het een goede show!

Donderdag 5 september 2019

Ik maak helemaal geen foto’s vandaag. Ik slaap uit, maak me klaar om te werken en werk tot sluitingstijd, om vervolgens moe maar voldaan op de bank te ploffen. Ik bereid me voor op mijn eerste schooldag en vind dat stiekem spannender dan ik van te voren had gedacht.

Vrijdag 6 september 2019

Het was een enerverende eerste schooldag. Hier moet ik wel even aan wennen hoor, dat ik op mijn 31e tussen de 16 jarigen op school rondloop. Maar ik vind vast mijn plekje wel. En anders is het in elk geval belangrijk dat ik er genoeg leer. Mijn leer-leven is begonnen. Vanaf nu zit ik elke vrijdag in de schoolbanken. Yay!

Na een lange schooldag, fiets ik gauw naar huis, waar de kinderen al snel gebracht worden door papa. Ze zijn hier het weekend. En we spelen uiteraard eerst een spelletje Egeltje Plof! (die vindt je hier), de kinderen vinden het geweldig. En wij ook!

De slowcooker heeft weer goed zijn best gedaan. We eten kip madras en het is heerlijk. Zelfs de kinderen genieten er van, zonder te zeuren dat er teveel ‘dingetjes’ in zitten.

Zaterdag 7 september 2019

We gaan vroeg uit de veren om naar Sevenum te vertrekken. We mogen de premiere van de nieuwe Thomas de Stoomlocomotief komen bekijken. En natuurlijk spelen bij het leuke Play! Mattel.

De kinderen kijken met open mond naar de avonturen van Thomas. Binnenkort lees je meer over deze film.

Helemaal geconcentreerd naar de film aan het kijken samen.

Om vervolgens in de wereld van Bob de Bouwer, Brandweerman Sam, Thomas de Stoomlocomotief, Angelina Ballerina en meer te stappen. Ze vermaken zich uitstekend. En ik heb tijd om lekker met mijn blogvriendinnen bij te kletsen. Dat hadden we even nodig.

Eenmaal thuis, hangt Rick ons naambordje op. Die lag er al een tijdje. En yes, wat is ie leuk!

Vervolgens download ik de greenscreen foto’s nog van Maik.

Hij vindt zelf die met zijn grote held Brandweerman Sam het leukste haha.

Zondag 8 september 2019

Na een ochtendje heerlijk uitslapen met Maik (we werden om 10:00 uur wakker), zat Luuk al lekker op de iPad beneden.  We ontbijten, frissen ons op en vertrekken naar het verlaten spoortje in Leusden voor een fotoshoot met Milon. De foto’s beloven fantastisch te worden! De eerste kun je al vinden op Instagram.

 

En terwijl ik even op visite ga bij mijn schoonouders, spelen de kinderen buiten, knuffelen ze met Rick. En uiteindelijk eten beide kinderen bij een ander buurtkindje. Zo leuk dat het zo klikt met het buurjongetje en buurmeisje. Ze hebben elkaar gemist de afgelopen weken!

En nu is het tijd voor een nieuwe week. Mijn tweede werkweek en voor Luuk alweer zijn tweede schoolweek. We zitten weer helemaal in het ritme. Alsof de 6 weken vakantie er helemaal niet geweest zijn. Dus we tellen langzaam al weer af naar de herfstvakantie, die gelukkig niet heel lang op zich laat wachten. 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (35), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (9) en Maik (6). En ik ben zwanger van nummer 3, verwacht in oktober. Samen met mijn vriend en mijn kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Uittips in Noord Holland; Ook leuk met kinderen!
Next Welke rugzak kiezen tieners voor school?

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Blote mama buik van Cassandra

16 maart 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten