Het was even wennen, toen vorige week iedere dag de wekker weer ging. Maar de scholen zijn weer begonnen, het vakantieleven is voorbij. Tijd om weer in ons oude vertrouwde ritme te komen. Ik had gelijk 2 keer mijn vuurdoop als overblijfmoeder en ging dit weekend steeds erg laat (en kort) slapen. 

Maandag

Ja hoor, het is maandagochtend en de scholen gaan weer beginnen. Luuk heeft er gelukkig heel veel zin in!

En ook Maik vindt alle drukte in de ochtend wel weer fijn. Samen spelen ze nog wat, terwijl ik de laatste spullen pak en ons verder klaarmaak om naar school te gaan.

Ik zei toch al dat hij er zin in had? 😉 Hij vond het erg leuk op school en kwam moe maar voldaan en vol verhalen thuis. ’s Avonds ben ik nog gaan baantjes trekken met mijn moeder.

Dinsdag

Als we Maik naar het kinderdagverblijf hebben gebracht, fietsen we weer verder naar school.

En als ik thuis kom blijkt dat Sjef de fles van Maik te grazen heeft genomen. Grrrrr, ik word daar echt zo pissig van. Maar goed, dan moet ik het maar direct opruimen..

De kleine onschuldige draak… Althans, dat vindt hij!

Woensdag

Het is een hangdagje. ’s Morgens gaan Maik en ik samen het dorp in en als we ons haasten om op tijd op school te komen, blijkt dat Luuk liever bij een vriendinnetje gaat spelen, dan dat hij mee naar huis gaat. Dus knuffel ik thuis nog wat met Maik voor we Luuk weer gaan ophalen. Aan het eind van de dag verkoop ik onze oude auto nog en dat lucht op!

Donderdag

Het is exact 9 maanden na mijn maagverkleining en ik ben meer dan 40kg afgevallen. Echt, dat voelt zo lekker he!

Als ik ontdek dat Michelle David in oktober in Amersfoort staat, sein ik direct m’n zusje in en ’s avonds hebben we de kaartjes in the pocket. Zin in!

Dinsdag en donderdag ben ik ook nog gaan invallen als reserve overblijfmoeder op school. Het breekt lekker de dag en ik vind het ook best leuk om te doen. Alleen dat hesje is echt vreselijk haha.

Als ik Luuk uit school haal, geef ik hem de iPad en wat lekkers en probeer op die manier nog wat te werken.

Als Maik thuis is uit het kinderdagverblijf kijken we een aflevering Nijntje en Joost nam een fitbit voor me mee, maar dit was helaas de verkeerde maat (een andere maat dan op het doosje stond), dus hij ging snel nog eens op en neer naar de winkel.

En zo knuffelde ik nog wat met de jongens…

En ruimde de tafel af, terwijl zij nog even tv keken samen.

En toen Luuk al sliep, knuffelden wij nog wat op bed samen.

Gelukkig kwam Joost nu wel thuis met de goede Fitbit. Fijn!

Vrijdag

Ik bracht Luuk naar school en Maik naar mijn moeder, want zij gingen naar het Nijntje museum. En ik maakte van de tijd alleen gebruik om even naar de kapper te gaan en te shoppen. Deze toffe jas kwam ik tegen, maar die had helaas geen zakken en dat is voor mij toch echt een must!

Lipjes getuit… Kuch, nou ja, Marije wilde mijn nieuwe kapsel even zien 😉

En ook mijn nieuwe outfit moest gekeurd worden!

’s Middags ging ik nog even winkelen met Luuk en besloten we het terras op te duiken samen, waar mijn moeder en Maik even later ook bij kwamen zitten.

Op weg naar de auto kwamen we deze auto tegen bij de Kruidvat, dus daar moesten de heren natuurlijk samen even op gaan zitten.

En eenmaal bij de auto, waren we nog even aan het wachten op mijn moeder om de zware naaimachine in haar auto te kunnen zetten.

’s Avonds ga ik naar een Drum ’n Bass feestje in Tivoli. Dat was een heerlijke nacht waarin we non stop hebben staan dansen.

Zaterdag

’s Morgens om kwart over 7 kwam ik thuis en waren de kinderen natuurlijk al wakker. Dus terwijl ik weer ging slapen, vermaakte Joost de kinderen. En aan het eind van de dag kwamen mijn zusjes en zwager langs. Tijd om te gamen en zelfgemaakte pizza te eten.

Maik maakte ondertussen met bijna iedereen even selfies haha.

De pizza’s waren heerlijk!

En de spelletjes en het Nintendo spelen was erg gezellig met elkaar.

Zondag

Na 2 korte nachtjes, hebben we een brakke dag. Maar de kinderen zorgen ervoor dat we ons zeker niet vervelen. Hun chocolademondjes en vervolgens het uitknijpen van een paar tubes mini zonnebrand op het balkon, zorgde ervoor dat we genoeg te doen hadden en niet in slaap vielen. Maar we besloten wel heeeeeel vroeg te gaan slapen allemaal haha.

Komende week staat er ook weer allerlei leuks op de planning, maar is ook het ‘normale’ leven er weer. Een lekkere week dus! Heb jij nog leuke plannen?

Lees ook: Weekoverzicht #188

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Speelgoed en cadeautips voor een 2 jarig meisje
Next Hoofdluis voorkomen en bestrijden

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Bloemen van Greetz

28 januari 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten