De eerste week van de vakantie zonder kinderen, is nuttig besteed. Het was erg druk, maar wel heel gezellig! Ik heb veel gewerkt en was ondertussen druk met de voorbereidingen voor Lowlands. Helaas kreeg ik daar enorme last van heimwee en ben ik eerder vertrokken dan gepland. Wat ik toen wel nog heb gedaan, zie je natuurlijk in dit weekoverzicht! 

Maandag 12 augustus 2019

Vandaag heb ik helemaal geen foto’s gemaakt. Ja, van mijn enorme to-do list die uiteindelijk grotendeels al was afgevinkt na urenlang heel hard gewerkt te hebben. Maar die to-do list is prive. Het was een hele nuttige werkdag!

Dinsdag 13 augustus 2019

Wat een weer is het vandaag. Van regen naar zon en ineens enorme hagelstenen. De deur stond open en de hagelstenen kletterden zo hard op de grond, dat ze naar binnen stuiterden.

Om geen risico te nemen, zochten we de poncho’s op om mee te kunnen nemen naar Lowlands. Want aan de weerberichten te zien, zouden we die wel nodig hebben.

Woensdag 14 augustus 2019

De dag voor vertrek naar Lowlands besloten we met een deel van de vriendengroep te gaan barbecueën. We begonnen buiten…

… Maar gingen vanwege de regen ook alweer gauw naar binnen om verder te eten. Na nog een beetje in de jacuzzi gehangen te hebben, ging iedereen naar huis, opladen voor het grote weekend.

En we zijn al een tijdje opzoek naar betaalbare tuinstoelen en zagen ineens aan de overkant van de weg deze stoelen staan, bij het grofvuil! Zulke mazzeltjes hebben we niet vaak, maar ik ben er erggg blij mee!

Donderdag 15 augustus 2019

Donderdagochtend begin ik de ochtend met het inpakken van mijn backpack en een laatste warme douche voor deze week. Wat een zooi kan een mens meenemen voor zo’n weekend!

Zeg tas! Waar ga je met dat kleine vrouwtje naartoe? Met de bus ga ik naar Amersfoort Centraal waar ik mijn zusje tref en we samen op onze bus naar Biddinghuizen wachten.

En omdat de bagageruimtes vol zitten, heb ik mijn backpack op schoot. Gelukkig besloot mijn buurman dat het na een uurtje wel genoeg was en legde de tas voor me in het gangpad.

Eindelijk in Biddinghuizen na al zeker een half uur in de file gestaan te hebben. En vanaf dat moment deden we er nog een uur over. Wat een chaos op de weg hier!

En als je dan later aankomt dan gepland, sta je in zo’n rij om binnen te komen op het festivalterrein…

We probeerden te blijven lachen, maar hebben ruim 4 (!!!) uur in deze rij gestaan. In de zon en in de regen. We hadden het aardig gehad. Elke minuut je tas 20cm verschuiven en er een voorzichtig stapje achteraan zetten is geen pretje.

Maar we kwamen aan, ruim 5 uur later dan gepland, maar goed. Tijd om de tent op te zetten en het luchtbed op te pompen. Dat leuke verhaal ga ik jullie besparen, maar het had iets te maken met een te groot luchtbed voor de kleine tent. En zo konden we een uur later alsnog 2 eenpersoons (opgeblazen) luchtbedden kopen bij de (dure) campingwinkel. Het was de grap van het weekend…

Maargoed, we hebben bier. En we hebben koptelefoons voor de Silent Disco. Dus we gaan ervoor! De eerste avond is gezellig!

Wat vinden jullie van onze matchende outfits?

Iets na middernacht gaan we kapot onze tent in. Daar schijnt nog een enorme spotlight op, dus het is net of de zon schijnt binnen. Gelukkig had ik een oogmasker mee haha!

Vrijdag 16 augustus 2019

Na een eerste vreselijke nacht, door de enorm harde muziek en alle andere geluiden tot de vroege morgen, is het tijd voor ontbijt. Een mega vet saucijzenbroodje.

Maar hey! De zon schijnt! Dat wordt genieten!

Kasper en ik chillen wat op een groot ligbed, terwijl mijn zusje wordt gemasseerd. Verschil moet er zijn 😉

Dit geeft mijn gemoedstoestand van deze dag wel aan. Zon, bier, een kleedje in het gras. En zeer toffe optredens. Het was genieten!

Helemaal vooraan bij The Streets met deze twee lieve vrienden!

En we chillen nog even verder in het gras met elkaar.

Af en toe begint het een beetje te regenen en de wind is soms guur. Maar we genieten op deze manier enorm van de band De Staat.

Al lukt het me niet om lang te blijven zitten en ga ik al gauw lekker meedansen. Op deze manier ben ik wel op mijn best, mocht je het nog niet weten haha.

Zaterdag 17 augustus 2019

Zo goed als ik me de vrijdag nog voelde, zo slecht ging het vandaag. Ik kon mijn draai niet vinden, was erg verdrietig en kreeg het maar moeilijk naar mijn zin.

Gelukkig kon ik nog wel genieten van de lekkere snacks en al het andere fijne eten.

En Billie Eilish was ook erg genieten. Ook al regende het pijpenstelen. Kwamen die poncho’s toch nog van pas!

En dit broodje panini met mozzarella ging er ook wel in!
Mijn zus en ik besloten om de volgende dag al te vertrekken in plaats van maandagochtend. Een hele dag eerder dus. Zonde, maar Lowlands voelt voor ons allebei niet leuk genoeg om te blijven. En we missen het thuisfront teveel!

Zondag 18 augustus 2019

Na opnieuw een slechte nacht in de tent, zitten we onder de partytent met de hele groep. Want het regent weer enorm. En zodra de groep het festivalterrein op loopt, na nog een dikke knuffel aan ons gegeven te hebben, pakken wij onze spullen in.

Tijd om naar de Kiss & Ride te lopen, waar ons zusje ons komt oppikken. De heldin!

Onderweg naar ons fijne huis!

Waar de wc heerlijk schoon is en toch het lekkerst zit. Wat heb ik dit gemist de afgelopen dagen!

Ik had niet lang tijd om uit te rusten, want de familie kwam ons ophalen voor een avondje in Dierenpark Amersfoort.

Maar dat gaf niet, want we waren weer samen! Eindelijk!!

We genoten van heerlijk eten tijdens het Food Festival in de dierentuin en de kinderen genoten van de dieren om ons heen.

Thuiskomen is…. Knuffelen met de hond en je vriend in een Ajax-shirt 🙂 Al met al was het toch een fijne week. Maar kamperen bij een festival, ga ik noooooooooit meer doen! 😉

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous 5 redenen om iemand te verrassen met bloemen
Next De eerste schooldag na de vakantie. Hoe pak je dat aan?

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Momboss update: Mijn plannen en een terugblik

9 maart 2018
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten