De ergste hitte lijkt nu toch echt achter de rug te zijn. Met vorige week nog een paar warme dagen, hebben we genoten van het lekkere weer. Om nadat het is afgekoeld fijn weer in huis aan de slag te gaan. Want dat was wel even nodig…

Maandag

Na een dag werken, halen we Joost uit zijn werk op en gaan we nog even naar het water. Mijn moeder is daar ook. Maik is eigenlijk wel heel erg moe, maar heeft zich nog heerlijk vermaakt door met zand te spelen. Al kwam hij af en toe wel even bij me op de handdoek liggen.

Dinsdag

Begin de dag met een update… Mijn laptop was echt zo traag, dat ik besloot ‘m voor mijn werkdag begon, even te updaten. Dat werkte wel, toen ik de jongens had weggebracht, werd het een heerlijke en productieve werkdag.

En dat terwijl het bloedheet was. Sjef trekt de hitte voor het eerst echt slecht. Arm beest.

Wat zijn kinderen toch lief onder elkaar. Maik kwam terug met de tandafdrukken van een ander kind van het kinderdagverblijf. Kan natuurlijk gebeuren. Ik hoop dat hij ervan geleerd heeft dat het pijn doet, zodat hij zelf ook niet meer bijt 😉

Als dank voor de goede zorgen gaat Maik steeds bovenop mijn hoofd zitten. Zucht.

Deze meneer wordt echt groot. Hij kan zo goed uit een gewone beker drinken. Dat moeten we dus wat vaker aan hem geven, in plaats van altijd makkelijk een rietjesbeker.

Woensdag

Ik word zo vrolijk van mijn nieuwe jurk!

Maik is in to baby’s de laatste weken en heeft zijn nieuwe FC Utrecht knuffel dan ook ‘baby’ genoemd. ’s Avonds besluit hij zijn baby de fles te geven. Zo schattig. Mijn kleine poppenvader.

Donderdag

Ik word altijd zo vrolijk van deze hertjes op de vroege morgen.

Vrijdag

Het is echt afgekoeld thuis en ik besluit de grote schoonmaak te houden. Zet wat spullen op marktplaats en gooi heel veel troepjes weg. Heerlijk om even lekker op te ruimen.

We besluiten de droger weer op de wasmachine te zetten en zo ruimte te creëren voor een extra voorraadkast in de keuken. Zulke veranderingen in huis maken me altijd erg blij. Jammer alleen dat die was nog steeds niet door de kabouters gedaan wordt…

Zaterdag

Er komt een leuk pakketje binnen. Luuk en ik mogen samen naar World of Dino’s in de Jaarbeurs en de kaartjes plus extra’s komen binnen. Ik vind dit toch wel zo leuk aan het bloggen. Het kost veel tijd en ik zit vaker achter de laptop dan me lief is, maar ik kan het op deze manier dan toch ook weer goed maken met de kinderen.

Sjef vindt het maar raar dat we zo met spullen aan het slepen zijn.

Zondag

En dan kom ik ineens deze foto van mij en Marije tegen van een maand of 10 geleden. Zij nog moeder van 1 kind en ik zo’n 40 kilo zwaarder. Wat kan er veel veranderen in de tussentijd!

Een rustige week qua foto’s. Op de een of andere manier heb ik maar weinig nieuwe beelden geschoten. Maar soms zijn zulke weekjes ook wel eens lekker!
Voor komende week staat er in elk geval weer genoeg leuks op de planning. Ga jij nog iets leuks doen deze week?

Lees ook: Weekoverzicht #185

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous De Speeldernis te Rotterdam
Next De 8 leukste lampen voor de kinderkamer

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Wat ik vroeger wilde worden

1 februari 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten