De weken vliegen voorbij, we zijn onderhand alweer bij half oktober aangekomen. Het is niet normaal! In dit weekoverzicht zie je hoe ik met de kinderen naar een blogevent ga, ze meeneem naar de kapper en ook weer een gezellige avond uit ga. 

Maandag

Als Luuk uit school komt, gaan we aan tafel zitten om te kleien. Maik kreeg voor zijn verjaardag veel klei, dus de jongens vermaakten zich uitstekend!

Luuk vindt het ook heerlijk om te kleien.

Alle kleuren gingen door elkaar, daar kan deze moeder niet heel goed tegen, maar de jongens waren dan wel even zoet, dus ach, ik nam mijn “verlies” maar even 😉

Dinsdag

Nog even op de iPad voor Luuk wakker is en de ochtendspits weer gaat beginnen.

Terwijl de jongens op school en het kinderdagverblijf waren, was ik druk met het uitpakken van dit kleine schatje.

Woensdag

Voor een event reden we vanuit school naar het Amsterdamse Bos, waar we na een korte plaspauze deze dieren zagen. De kinderen vonden het erg interessant.

Wat we hier deden, lees je zo snel mogelijk, maar de middag stond in het teken van ‘kijken’.

En kijken deden beide kinderen goed! Alhoewel, Maik besloot de verrekijker ondersteboven te houden 😉

Dit kind geniet zo enorm van buiten zijn.

Het was een gezellige middag, samen met Linda en haar kinderen.

Na een drukke middag, is het des te fijn om ‘s avonds even te knuffelen voor het slapen gaan. Dat doen Maik en ik dus fijn!

Donderdag

Donderdagochtend hebben we een familieafspraak bij de tandarts. Met goed nieuws, want we hebben allemaal geen gaatjes. Eenmaal thuis, ben ik in afwachting van bovenstaand witte busje.

Want het eten voor onze spelletjesavond wordt bezorgd!

We ontvangen het Bourgondisch buffet van De Buffettenboer en het water loopt me al in de mond als ik bekijk wat er allemaal bij zit.

Alles staat hoog en droog, zodat de hond er niet bij kan en ik kan Luuk en mijn zwager gaan ophalen.

Ohhhh dat ziet er echt heerlijk uit! En dat was het ook. We hadden nog een hele gezellige avond, waarvan ik jullie de foto’s zal besparen.

Vrijdag

Na een dag werken en het 10 minuten gesprek op school, vertrek ik naar de RAI in Amsterdam, waar ik Marije zie om samen naar het In de Wolken festival te gaan.

Het festival zelf valt nogal tegen, maar het was met Marije erg gezellig.

Eenmaal thuis ligt mijn pakket met nieuwe kleding klaar en pas ik alles. Ik was even bang dat de broeken te klein zouden zijn, want ze waren zo smal, maar ze zitten als gegoten. Ik ben er zo blij mee! Ook mijn nieuwe winterjas zit perfect.

Maik is ondertussen wakker en weigert te gaan slapen. Dit houdt hij ook de hele avond vol, dus terwijl Joost druk is met huiswerk, samen met een vriend, hou ik me bezig met dit ventje. Het werd nog een lange avond…

Zaterdag

Na het ontbijt willen de kinderen graag tekenen. Luuk wil een tekening maken voor zijn vriend, van wie we vandaag de verjaardag hebben.

En ik vind het zo leuk om te zien dat hij tegenwoordig poppetjes kan tekenen en zelfs iets maakt wat op letters lijkt. Mijn kleine kind wordt groot!

Dan is het tijd voor de kapper. We proberen een nieuwe (kinder)kapper uit en yes, die bevalt goed!

Beide jongens hadden er zin in en zijn weer netjes geknipt.

Maik baalde er alleen van dat we er alweer weggingen, maar verder deed hij het erg goed haha. Na de verjaardag gaan we naar huis waar we een beetje rustig aan doen.

‘s Avonds ga ik naar AFAS live voor de Dirty Daddies. En wat zijn ze leuk!

Onze prethoofden zeggen genoeg over hoe de avond was. Volgend jaar willen we weer!

Zondag

Ik slaap uit, ik werk en aan het eind van de middag doe ik samen met de mannen nog even boodschappen. Het is zoals een zondag hoort te zijn. En na het eten ploffen Joost en ik op de bank voor een filmpje.

Hoe was jouw week?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Tips voor het maken van de mooiste fotoboeken
Next Buiten de pixels: Buitenspelen is goed voor je ogen

1 thought on “Weekoverzicht #192: In de wolken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Maagverkleining: Naar de dietiste

3 juli 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten