Vorige week was het alweer de laatste week van de zomervakantie en die hebben we flink benut. Helaas werd Luuk vanuit het niets even ziek. Maar toch hoefden onze plannen gelukkig niet erg aangepast te worden. We deden leuke dingen. Zo ging ik naar het concert van Justin Timberlake en hadden we een gezellige zondagmiddag met de kinderen.

Maandag

Soms hebben deze twee een lieve bui en kruipen ze lekker tegen elkaar aan op de bank. Maar echt, de hond is al net zo’n draak als de kinderen zelf en kan ook terug etteren als hij daar zin heeft haha.

Ik vraag me af of ze het goed kunnen zien zo….

Sjef ligt onder die hoop met kussens en de Nijntje stoel… Het is een vakantiedag, zoals een vakantiedag hoort te zijn!

Dinsdag

Opvangdag. Maar de start van de ochtend gaat niet van harte. Luuk zegt dat hij niet lekker is, maar ik weet niet goed wat daarvan waar is, dus besluit beide kinderen toch weg te brengen.

Nog geen uur later word ik opgebeld, Luuk is echt niet lekker, of ik hem kan ophalen. Eenmaal op het plein buiten begint hij over te geven. Ziek dus.
Maar een uur daarna lijkt er niks aan de hand en is hij gewoon aan het boeven.
Omdat ik naar de mondhygiëniste moet en nogal een angstpatiënt ben, komt Joost naar huis, zodat ik in mijn eentje alsnog kan gaan.

Ik heb de mondhygiënist overleefd, al was het erg pijnlijk. En eenmaal thuis wordt Luuk opgehaald door mijn moeder om te komen logeren en kom ik een beetje bij op de bank samen met Maik. Nijntje tijd!

Woensdag

Na een dagje samen met Maik, rijden we ’s avonds naar Barneveld voor de Ballonfiësta. Mijn moeder en Luuk sluiten aan, net als nog wat kennissen.

Luuk had een beetje last van de zon haha.

En deze vrolijkerd had het helemaal naar zijn zin. Hij zwaaide volop naar de ballonen die voorbij kwamen vliegen en vermaakte zich prima met het eten van crackers enzo.

Ook Vincent van Gogh’s hoofd kwam nog even voorbij.

Het is altijd maar afwachten hoe de kinderen het vinden om in de avonduren wat te ondernemen, maar vanavond ging het super goed!

Deze enorme motor ging als laatste de lucht in. Tijd om een paar uurtjes te wachten op de lichtshow!

En die was (mede door de gebruikte muziek) echt fantastisch! We kwamen om half 12 ’s avonds thuis. En het werd daardoor een kort nachtje voor ons allemaal!

Donderdag

Na een korte nacht zijn de kinderen erg hangerig. Toch gaan ze naar de opvang. Voor Luuk het laatste dagje bij de BSO, want komende week starten de scholen weer. Overigens waren ze beide super vrolijk op de opvang en was van vermoeidheid pas ’s avonds tijdens het eten iets te bekennen.

Vrijdag

Na een dagje met de kinderen samen, vertrek ik ’s avonds naar Arnhem. Parkeren rondom het Gelredome is dramatisch, maar het lukte gelukkig toch.

Zo kon ik met deze lieverds naar Justin Timberlake!

En wat was het een geweldige show!

Had ik al gezegd dat de show geweldig was?

Overal lichtjes. Fantastisch! Het was echt een geweldig concert. En ik reed weer naar huis door enorme plensbuien, maar uiteindelijk lag ik rond 1 uur in mijn bed.

Zaterdag

Wat een verwennerij! Zusjelief kwam pannenkoeken bakken voor ons.

Ik vind het zelf altijd veel te veel moeite om pannenkoeken te bakken omdat ik er zelf hooguit 1 op kan. Maar dan is het extra fijn als iemand ze komt bakken (en nee, dat is geen uitnodiging! 😉 ). Ze smaakten heerlijk!

En na een paar uurtjes Donkey Kong spelen op de Super Nintendo, vertrek ik naar de kroeg voor een karaoke avond. Bovenstaande foto stuurden we naar mijn broertje, zodat hij ook zou komen. En het werkte haha. Het werd een hele gezellige avond.

Zondag

Na 3 uur slaap (oeps!) werden we verwacht bij de Back to School picknick van Luuk’s school. Ik vind zulke dingen lastig, want ik ben gewoon niet zo van het op mensen afstappen op zo’n schoolplein. Na een uur ongemakkelijkheid zijn we dus maar weggegaan. De kinderen vonden het gelukkig super leuk en Luuk kon niet wachten tot hij de volgende dag zijn vriendjes weer zou zien.

Op naar De Bilt waar de motorclub zou komen lunchen. Konden de kinderen tenminste even gek doen met opa en we hadden een gezellige middag op het terras. Zelfs de zon brak regelmatig door, heerlijk!

Het was een fijne laatste zomervakantieweek. Maar wat is het ook weer fijn dat de school weer is begonnen en we weer ons eigen ritme kunnen aanhouden! Ben jij er ook zo blij mee?

Lees ook: Weekoverzicht #187

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Speelgoed en cadeautips voor een 1 jarig meisje
Next Negen maanden na de Gastric Bypass – Hoe gaat het?

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Nieuwe kledingstijl na gewichtsverlies

10 maart 2018
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten