Wat was het nog heerlijk weer afgelopen week. Zo lekker, dat je nog helemaal niet wilde denken aan de herfst. Maar ondanks dat had ik toch echt al de eerste kerstborrel van dit jaar. Op uitnodiging van Disney. En wat was het gezellig (ondanks de warme temperaturen)! Het was sowieso een drukke week met afspraken, maar het was ook erg gezellig. Kijk je mee naar een nieuwe weekoverzicht? 

Maandag

We beginnen de week op maandagochtend al heel vroeg, dus Maik mag nog even op de iPad aanrommelen. Het is bizar hoe behendig hij ermee is!

Als we Luuk naar school hebben gebracht, doen Maik en ik even boodschappen. En dat kan niet zonder dat Maik even heeft mogen “titten” op de auto.

Even lekker knuffelen met Sjef!

Dinsdag

Ik besluit de weegschaal weer eens op te stappen en ben verbaasd over hoeveel ik weer ben afgevallen. Nog maar 4,3 kg te gaan tot een gezond bmi!

Joost en ik hebben datenight en gaan naar de premiere van Johnny English Strikes Again. We beginnen de avond met een lekkere cocktail.

Daar hoort natuurlijk een selfie bij.

Na de leuke film duiken we nog even de Mc Donalds in voor een romantisch diner.

Woensdag

Maik wordt bijna 2 en zegt alleen nog maar nee! Hij weigert met me mee naar huis te lopen als we Luuk naar school gebracht hebben.

Na thuis een paar uurtjes gewerkt te hebben, vertrek ik met de bus en trein naar Amsterdam.

Ik heb weer een sessie van de Obesitas Kliniek en we doen een oefening om te kijken hoe het zit met je zelfbeeld. Vanaf een afstandje moest ik 2 mensen de blokken naar elkaar laten schuiven om ervoor te zorgen dat ik er zelf precies tussen zou passen. Ik heb het aardig ingeschat, alleen bij mijn benen ben ik smaller dan ik dacht.

Als de sessies klaar zijn, haast ik me naar het centrum van Amsterdam, voor de allereerste kerstborrel van dit jaar. Ik ben uitgenodigd door Disney om alle nieuwe spullen te komen bewonderen. En we beginnen het bezoekje met gluhwijn.

Deze Starwars poppen zijn zo tof! Je vindt ze hier.

En deze Chewbacca is wel echt fantastisch. Het is een interactieve pop van FurReal Friends. En staat hier heel hoog op het wensenlijstje! Je vindt ‘m hier. Maar de Ixxi erachter vind ik ook heel erg tof.

En er waren nog veel meer leuke spullen van Disney. Kleding, knuffels, boxkleden en een heerlijk warme slaapzak.

Natuurlijk was Mickey Mouse er ook te vinden.

Er was voor alle Mickey Mouse fans sowieso veel te zien. Deze koffer is ook ideaal.

Maar ook deze Cars vrachtwagen valt vast in de smaak bij onze kleuter.

De locatie was echt mega tof en gezellig aangekleed in kerstsfeer.

En natuurlijk waren er ook poppen van de nieuwe Incredibles 2 film.

En toffe foute kersttruien.

Het voelde toch een beetje gek, om in kerstsfeer te lopen terwijl het buiten 25 graden was.

Amsterdam.. Ik heb er een haat liefde verhouding mee. Maar toen ik over de dam terugliep richting het station, genoot ik toch wel weer even van alle mooie gebouwen om me heen.

Vrijdag

Na een dagje lekker werken thuis, vertrek ik aan het eind van de middag naar Amanda, om daarna door te rijden naar Marguerita, die haar verjaardag/housewarming feestje geeft. Er is heerlijk eten en het is een gezellige avond.

Zaterdag

Joost vertrekt al vroeg naar school en ik ben alleen met de jongens thuis. Luuk kijkt samen met Sjef wat tv.

En de rest van de dag spelen Luuk en Maik heerlijk samen.

Maik doet Luuk ook echt in alles na. Wat ook logisch is, als je bijna 2 wordt 😉

Gelukkig wil hij ook nog wel lekker met mij knuffelen.

Als Joost ’s avonds weer thuis is, kruipen we op de bank voor een filmpje. Sjef vindt het wel gezellig!

Zondag

We mogen op uitnodiging naar de premiere van de musical De Kleine Zeemeermin. En in de uitnodiging stond dat kinderen verkleed mogen komen als sprookjesfiguur. Luuk vindt dat niet stoer genoeg en wil graag als batman verkleed. Geef hem eens ongelijk!

De ballonnen vond hij al prachtig.

Maar dat was de musical zelf ook. Het is anders dan het originele Disney verhaal, maar in grote lijnen toch hetzelfde.

We genoten in elk geval volop en na een diner voor 2 bij de Mc Donalds, rijden we terug naar huis, tijd om lekker te gaan slapen en ons klaar te maken voor een nieuwe week.

Lees ook: Weekoverzicht #191

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Tips voor het sollicitatiegesprek voor moeders
Next Biotopwildpark Anholter Schweiz – Een dierentuin in Duitsland

1 thought on “Weekoverzicht #190: Een kerstborrel in september

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Primark shoplog

10 oktober 2014
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten