Afgelopen week viel het me ineens op hoe vreselijk ik moe ik steeds ben. Het maakt niet uit of ik kort of lang slaap, of ik me rustig hou of niet, ik ben doodop. Waarschijnlijk is het een nasleep van de operatie en het vele afvallen, maar poeh, wat heb ik er last van de laatste dagen. Ook aan de hoeveelheid foto’s is te merken dat ik er even niet zoveel zin in heb. Toch deed ik ook leuke dingen, mezelf af en toe en schop onder mijn kont geven, helpt! Je ziet het allemaal in dit (korte) nieuwe weekoverzicht.

Maandag

Het is kliekjesdag! Normaal gesproken nam Joost vaak het eten wat over bleef mee naar zijn werk, maar ik kaapte het de afgelopen week steeds weg en gooide het in de vriezer. Zo konden we mooi een avond niet koken en zelf kiezen wat we wilden eten. Dit is een kinderbordje en zo ongeveer de hoeveelheid die ik eet ‘s avonds. Soms krijg ik mijn bord niet leeg, maar ik eet inmiddels dus alweer redelijk normale porties.

Als Maik ‘s avonds zijn fles drinkt, kruipt hij het liefst tegen Joost aan en kijkt dan helemaal verliefd naar hem. Zo lief!

Dinsdag

Ik ben zo vreselijk moe en kan ‘s morgens maar heel moeilijk wakker worden. Daar heb ik altijd wel last van, maar nu is het een stuk extremer. De jongens vermaken zich gelukkig goed met de iPad, zodat ik nog een beetje kan wegdommelen tot de wekker gaat. De kinderen zijn iedere dag om 6 uur wakker en dat is me echt te vroeg.

Na een dag school en kinderdagverblijf, kijken de jongens weer even op de iPad, terwijl ik aan het koken ben. Wel fijn dat het zo kan! Ik heb momenteel de energie niet om de strijd aan te gaan als ik sta te koken, dus ben blij dat ze elkaar zo vermaken.

Woensdag

Ontbijten schiet er de laatste tijd weer regelmatig bij in. Het is ook zo moeilijk om op drukke momenten toch te eten als je geen hongergevoel hebt. Ik ontbijt met mijn favoriet: Griekse yoghurt ,met muesli, noten en lekker veel kaneel.

Maik en ik doen samen boodschappen en gaan naar de Action. O.a. om een family pack plasmatjes voor de hond te kopen. Zo hebben we voorlopig weer genoeg…

Maik vindt de kaars die ik heb gekocht wel heel erg mooi. Gelukkig werkt ie op batterijen!

Donderdag

Als ik de kinderen heb weggebracht naar school en het kinderdagverblijf, vertrek ik naar Linda om daar een ochtendje te werken. En na de lunch vertrekken we samen naar Snowworld in Zoetermeer voor een mediadag van een PR bureau. ‘s Avonds kijk ik Expeditie Robinson met Joost en mijn moeder en duik ik vroeg mijn bed in.

Vrijdag

Tegenwoordig is de vrijdag mijn nieuwe werkdag en ik maak maar weinig foto’s. Vooral omdat het een drukke dag is, ik heb een gesprek op school, Luuk wordt opgehaald door mijn schoonouders voor een logeerpartijtje en ik ga ‘s middags baantjes trekken met mijn moeder. Ik ben niet zo in mijn hum en dat is te merken aan de hoeveelheid foto’s vandaag: geen. Soms is het gewoon even lekker niet zoveel met je telefoon bezig te zijn.

Zaterdag

Joost vertrekt al vroeg naar school en Maik en ik doen direct boodschappen voordat de echte drukte in het winkelcentrum begint. Er is markt vandaag. We doen de rest van de ochtend rustig aan.

Spelen wat op het balkon (want het is lekker weer!), wandelen door het bos en als Maik gaat slapen werk ik nog een uurtje. Na zijn slaapje vertrekken we naar de verjaardag van mijn zwager. Maik moet even flink wennen daar, maar kletst op zijn manier daarna al snel de oren van ons hoofd.

We eten thuis gauw een hapje en aan het begin van de avond vertrek ik naar Amsterdam. Op dat moment hangen er echt tientallen luchtballonnen in de lucht, zo leuk om te zien! Al die zwarte stipjes zijn luchtballonnen 😉

In Amsterdam is het dramatisch om mijn auto kwijt te kunnen, blijkbaar is er ook een voetbalwedstrijd en daar had ik geen rekening mee gehouden. Later dan gepland ben ik de auto gelukkig alsnog kwijt en hobbel ik naar AFAS live waar mijn zus en een vriendin al langer zijn. We genieten van een tof voorprogramma en wachten op de grote act die avond.

Tash Sultana! Ik heb werkelijk nog nooit zo’n goede live act gezien. Een meisje van 23 die alle instrumenten zelf bespeeld en ook nog eens een hele mooie stem heeft. Het was een mooie avond! En hoewel er eerst plannen waren voor een after party, besluiten we te gaan. Ik ben blij toe, als ik om half 1 mijn bed in duik, kan ik mijn ogen ook niet langer openhouden.

Zondag

Een lekkere dag om te lamballen. Ik slaap uit, Luuk wordt thuisgebracht na het logeren bij opa en oma, ik doe wat boodschappen, werk wat en ‘s avonds kijken Joost en ik een film af en daarna nog wat afleveringen Friends. Maar ook hier heb ik geen foto’s van gemaakt.

Eigenlijk is het dus een weekoverzicht van niks zo, maar ach, die weken zijn er ook! Hopelijk krijg ik snel wat meer energie!

Lees ook: Weekoverzicht #190

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Speelgoed en cadeautips voor een 3 jarig jongetje
Next Kinderboekenweek 2018: De leukste boeken over vriendschap

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

De uitgerekende datum

23 oktober 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten