Je kunt wel merken dat school weer is begonnen, want de snottebellen zijn volop aanwezig. Maik had er afgelopen week vrij veel last van. Ook ging mijn Macbook kapot, flinke stress daardoor, maar gelukkig kregen we ‘m zelf weer aan de praat. Zaterdag ging ik naar Appelpop, wat was het leuk!

Maandag

Kijk die kleine hipster eens over het schoolplein lopen dan! Ik kocht het broekje bij de Hema en wat staat het hem leuk!

En dan nog even het klimrek op klimmen, terwijl ik sta te praten met een andere moeder. De kleine man vermaakt zich wel!

Sowieso vermaakt hij zich wel. Vooral met mijn telefoon. Ik kom regelmatig van dit soort foto’s tegen haha, heel kunstig!

Maik wil steeds achter me zitten op een stoel en komt me dan regelmatig even een knuffel geven. Gezellig hoor!

Na een intensieve dag duik ik op bed als Maik een flesje drinkt. En ’s avonds ga ik nog even baantjes trekken met mijn moeder.

Dinsdag

Hello, it’s me, overblijfmoeder Joyce! Er was weer iemand ziek, dus ik mocht invallen. En het was veel warmer dan ik dacht!

Als ik Maik aan het eind van de dag ophaal van het kinderdagverblijf blijkt hij ziek te zijn. Hij heeft verhoging, eet nauwelijks en het snot komt echt overal uit, arm ding.

Joost heeft een feestje via zijn werk, dus eet niet mee, ik zie altijd op tegen dit soort avonden, als ik de avondspits in mijn eentje moet doen. Maar ik had deze keer het eten alvast klaargemaakt voor ik Maik ging ophalen en het ging super zo. Beide jongens smulden van hun macaroni (met veel kaas) en binnen no time had ik ze allebei slapend op bed liggen. Heerlijk! Ik heb de rest van de avond muziek geluisterd en genoten van de rust.

Woensdag

Even een foto maken van Luuk in de schoolbanken. Of nou ja, ik deed een poging.

Maik is toch nog niet helemaal lekker en valt elke keer in slaap als we in de auto zitten. We doen even boodschappen en ik rommel wat in huis.

Mijn lunch is heerlijk. Een wortelwrap met kruidenkaas, sla en zalm. Nomnomnom!

Echt niet lekker, arm kind.. Maar tussendoor is hij gelukkig erg vrolijk.

’s Avonds kijk ik naar de 3FM awards op tv, terwijl ik lekker met Sjef lig te knuffelen.

Hij vindt het erg gezellig dat ik tegenwoordig de avonden wat vaker op de bank doorbreng.

Donderdag

Als ik Luuk naar school heb gebracht, rij ik gelijk door naar Amsterdam voor een ochtendje ziekenhuis. Deze keer niet voor mezelf, maar voor een vergadering van de cliëntenraad. Het is erg nuttig en na afloop rij ik door naar de persdag van House of Rebels. En ik vind zowaar plek voor de deur!

Mijn laptop hield er vanuit het niets mee op, ik hoopte dat het aan de oplader lag (het snoer was namelijk niet heel meer), maar na het ontvangen van een nieuwe oplader blijkt dat toch niet het probleem te zijn. Shit! We zoeken wat filmpjes op en proberen de laptop open te schroeven om te zien of het aan de accu ligt. Zonder succes, want in 2 schroefjes is geen beweging te krijgen. Ik bestel toch een nieuwe accu en goede schroevendraaiers, in de hoop dat we de laptop de volgende dag wel aan de praat krijgen.

Vrijdag

Joost is vanaf deze week iedere vrijdag thuis, zo kan ik werken. En ik werk de hele ochtend op zijn laptop, dat is niet ideaal, maar ik moet toch iets. Als ik bericht krijg dat mijn pakket (met de accu) bij het postkantoor ligt, loop ik gauw die kant op. Eenmaal thuis schroeft Joost de laptop open, plaatst de nieuwe accu en kijk aan, de laptop werkt weer! Ik ben zo blij, ik was al bang dat we de spaarrekening moesten plunderen voor een nieuwe. Maar dit is nu gelukkig niet nodig.

Zaterdag

Zaterdag ging Joost voor het eerst weer naar school. Dat zal de komende 2 jaar vrijwel iedere zaterdag zijn (buiten de vakanties om), dus dat is even schakelen voor ons allemaal. Ik wilde graag naar Appelpop, dus was mijn vader zo lief om aan het eind van de dag op de kinderen te komen passen. Zo kon ik mooi Haeven, DeWolff, Kraantje Pappie, Jacqueline Goveart, de Golden Earring, Yungblud en Chef’Special zien. Wat een leuk festival is het toch!

Ik vond de indianen “jas” van mijn achterbuurman prachtig, dus wilde ermee op de foto, maar zie de photobomb van mijn zusje, ik kon mijn lach niet meer inhouden haha!

Zondag

Na een hele hele korte nacht, bracht ik de zondagochtend door met de kinderen, die heerlijk speelden met de auto’s. ’s Middags ben ik toch nog maar een powernap gaan doen.

En terwijl Joost en ik op Netflix een film keken, vond Sjef het een goed idee om een beetje te slapen, haha, luie hond!

Komende week staat er een blogevent op de planning en ik ga weer naar een concert. Het beloofd dus weer een leuke week te worden. Wat zijn jouw plannen deze week?

Lees ook: Weekoverzicht #189

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Parc Phoenix in Nice (Zuid-Frankrijk)
Next Camping Altomincio Family Park vlakbij het Gardameer in Italië

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Zwanger worden met een gastric bypass

28 februari 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten