Het is een dagje later dan normaal gesproken, maar ik was op Pinkpop en had daardoor niet eerder tijd dit weekoverzicht online te zetten. Vorige week genoten we enorm van het mooie weer, ik had een gezellig maar vol weekend en genoot natuurlijk van de kinderen.

Maandag

Wat hadden we heerlijk weer afgelopen week. Omdat we door de slaapjes van Maik vaak ook thuis moeten zijn, speelde Luuk veel op het balkon. Dat vond Maik prachtig. Het liefst zou hij daar ook rond kruipen, maar helaas is de vloer van het balkon daar niet echt ideaal voor. Maar zo kon Maik ook mee kijken naar wat Luuk allemaal uitspookte.

Op weg naar de tandarts maandag kwamen we een politie auto tegen en Luuk wilde er wel mee op de foto. Al vond hij het ook wel een beetje spannend zoals je kunt zien.

Dinsdag

Maik is alweer 8 maanden oud en natuurlijk schreef ik weer een maandelijkse update.

Woensdag

Ik blijf dit zo’n leuke foto vinden van Maik. Hij zat bij mijn moeder in de tuin heerlijk van een rijstwafel te snoepen. Scheef lachje erbij, helemaal zoals Maik is.

We zijn druk bezig met de zindelijkheid van Luuk en Maik houdt hem daarbij graag gezelschap.

Mijn haar moest nodig bijgewerkt worden, maar ik had weinig tijd en zin om naar de kapper te gaan. Dus heeft Joost m’n zijkant opgeschoren. Nu alleen mijn zilvere haren nog even weg verven, zucht.

Donderdag

Mijn nieuwe slaapmasker kwam binnen, want zoals je in mijn maagverkleining update al kon lezen, blijk ik slaapapneu te hebben. Het slapen hiermee gaat eigenlijk best wel heel erg goed. Het ziet er alleen niet uit. Maar goed, gelukkig lig ik ook niet op bed om mooi te wezen.

In bad gaan vindt Maik van begin af aan al een drama. Hij kan zich niet ontspannen, waardoor ik meestal maar met hem ga douchen. Ook fijn en gezellig, maar een badje is op zijn tijd toch ook wel lekker. Gelukkig vindt hij het nu hij zelfstandig kan zitten wel heel fijn in bad. Luuk had dat exact hetzelfde. Grappig dat ze daarin dus wel op elkaar lijken. In bad gaan is nu weer leuk!

Vrijdag

Ik was druk bezig met het uitzoeken van foto’s, toen ik deze foto tegen kwam. En ineens werd ik overvallen door de gedachte dat Luuk ineens zo groot is geworden. Als ik foto’s van vorig jaar tegenkom, is hij al zoveel ouder en groter. Hij blijft natuurlijk mijn kleine ventje, maar ik vind het ook erg leuk om te zien dat hij zo verandert.

We gingen vorige week eigenlijk al voor het eerst met Maik zwemmen, maar maakten toen geen foto’s. Toen we vrijdag bij een kennis op visite gingen en daar mochten afkoelen in het zwembad, werden er wel foto’s gemaakt. En ik vind het zowaar een leuke foto van ons samen. En wat vond Maik het leuk!

Zaterdag

Samen met mijn moeder, aanplakvader, aanplakzus en aanhang ging ik naar Festival TREK in Utrecht. Twee jaar geleden gingen we ook al en dat was erg leuk. Deze keer ook weer en het was heerlijk weer, we zaten lekker in het zonnetje en aten lekkere dingen.

Waaronder deze mini loempia’s, heerlijk!

‘s Avonds ging ik nog mee naar een verjaardag bij de motorclub en daar kregen we een rondleiding in de nieuwe groentetuin. Waar ze ook kippen hadden. Leuk hoor!

En kijk al die lekkere groenten nou! Sla, kolen, aardappelen.. We zagen van alles en nog wat. Ik vond het bijna jammer dat ik niet van die groene vingers heb. Bijna he…

Zondag

Ik was laat thuis en omdat het zondag Joost’s uitslaapdag is, kon ik na 3 uurtjes slapen met de jongens op staan. Want Maik was om 5 uur wakker en was niet van plan nog te gaan slapen. Gelukkig kon ik aan het eind van de ochtend nog 2 uurtjes slaap meepakken om daarna nog even lekker met Maik te knuffelen. Het was een rustige dag, want de volgende ochtend vertrok ik naar Landgraaf voor een dagje Pinkpop. Hoe dat was zie je in het weekoverzicht van volgende week!

Lees ook: Weekoverzicht #140

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Maagverkleining – De uitslag van de apneutest
Next Waarom ik voorstander ben van Natuurlijk Ouderschap

6 thoughts on “Weekoverzicht #139

  1. Wat een lekker weertje de afgelopen week hè. Dat is wel anders dan vandaag! Ik waai zowat uit mijn panty! Ik vind zulke foodtruckfestivals trouwens ook fantastisch! Hier in het durp at ik laatst authentiek Vietnamees. Zoooo lekker!

  2. Wat een heerlijke week weer! Grijze/zilveren haren zijn hip hoor? zo fijn dat je jongens ook echte waterratten zijn. Heerlijk genieten! Oh wat een freaky masker. Ik snap dat het nodig is maar brr vind het wel eng hoor, zo’n masker de hele nacht op je hoofd..Hoe reageerden je kinderen erop?

    1. Zonder masker slapen is momenteel enger, want een ademstop met masker is vrijwel onmogelijk, dat apparaat blaast automatisch zuurstof naar binnen. Het is even wennen, maar uiteindelijk slaapt het toch fijner. De kinderen reageren er gek genoeg helemaal niet op. Zij wennen sneller aan zulke dingen dan wij zelf 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

De Fien en Teun theatershow – Feest op de boerderij!

17 oktober 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten