Wat hebben we een heerlijke week achter de rug. Ik ging voor het eerst (en zeker niet voor het laatst) naar Pinkpop, de auto moest naar de garage voor de voorkeuring, we gingen naar het hertenkamp, werden natgeregend en gingen een dagje naar Blijdorp. Veel quality time dus en dat konden we wel even gebruiken. Kijk je mee naar onze week 23?

Maandag

Op maandagochtend vroeg buiten staan wachten op mijn lift, doe ik echt alleen maar als het voor iets heel leuks is! Om kwart voor 7 werd ik opgehaald door mijn liefzusjes en vriend om naar de bus in Utrecht gebracht te worden.

Om te laten zien hoe fit en nuchter we nog waren, maakten we tijdens de stop halverwege naar Landgraaf een ussie.

En eenmaal op het festivalterrein moesten we nu het nog rustig was, natuurlijk even een I love Pinkpop foto maken.

Op naar Machine Gun Kelly, die zou om 13:30 uur starten en we stonden vooraan. Melanie is mega fan van hem, dus daarom was het het waard.

Zo vooraan stonden we dus, beetje jammer alleen van de camera die er tussen zat haha.

Tussen alle toffe optredens in, konden we ook nog wel eens lekker chillen in het gras. Wat was het heerlijk weer!

Tijd voor bier!

Ook bij Passenger lukte het om een beetje vooraan te komen. We stonden in elk geval in het voorste vak bij mainstage. We hadden alleen verwacht meer mee te kunnen zingen, toch waren ze erg goed!

Een lekkere versnapering tussendoor.

En terwijl Live bezig was met hun optreden, lagen wij een beetje uit te rusten.

En te genieten van het mooie weer.

Nog even aan het thuisfront laten zien dat alles goed gaat. We stonden hier vooraan bij System of a Down. Een band die we heel graag wilden zien en wat was het mega gaaf. Ik heb van begin tot eind mee staan brullen. Toch een beetje jeugdsentiment.

Als afsluiter was Kings of Leon daar. Helaas grepen die me totaal niet en vond ik het zelfs een behoorlijk saai einde. Zeker na Prophets of Rage en System of a down. Maar het was erg gezellig met elkaar.

Dinsdag

Na de halve nacht in de bus terug naar Utrecht te hebben gezeten, viel ik als een blok in slaap na de heerlijke dag. En ik hoorde al dat ik aardig verbrand was, maar nu zag ik het met eigen ogen in de spiegel. Aiiiii. Daar heb ik dus maar even heel goed voor gezorgd de day after. Joost was gelukkig thuis vandaag, dus hij bracht en haalde Luuk van de peuterspeelzaal en ik kon lekker relaxen.

Woensdag

Knuffeltijd met mijn kleine mannetje. Hij is helemaal niet happy de laatste dagen. Een doorkomend tandje, een zogenaamd sprongetje, hij lijkt er allebei last van te hebben. Dus knuffelen we maar wat af.

‘s Middags breng ik de jongens naar mijn moeder, zodat ik de auto voor de voorkeuring naar de garage kan brengen. Gelukkig valt het mee wat er aan moet gebeuren en ik ga gauw naar huis om nog even wat te werken tot de jongens na het eten weer worden thuisgebracht.

Donderdag

Kijk hem nou zitten, kleine wijsneus. Het duurt vast niet lang tot hij door heeft dat hij zich aan de rand van de box kan optrekken.

Ik had weer een afspraak bij de diëtiste en had beloofd aan Luuk daarna even langs de hertjes te lopen, dat is daar namelijk vlakbij. Helaas begon het wat te regenen, maar het hertenkamp ligt in het bos, het was dus eigenlijk vooral heel fijn en wat rook het lekker door de regen!

Maik keek zijn ogen uit bij de hertjes.

En Luuk trouwens ook. We zagen een hoop bolle hertenbuikjes. Er komen dus binnenkort kleintjes aan. We gaan dus van de week nog maar eens langs fietsen om te zien of de babyhertjes al geboren zijn. En anders gaan we volgende week gewoon weer.

Luuk was erg onder de indruk van het gewei van dit hert. Ik trouwens ook wel, ik wist helemaal niet dat ze van een soort ‘vilt’ zijn, ze zagen er heerlijk zacht uit in elk geval.

Kijk dit lachebekje nou zitten onder de tafel. Kleine boef, sinds hij kan kruipen vinden we hem op de meest rare plekken haha.

En van dat kruipen word je moe. Dus terwijl papa ging sporten, had ik de kinderen al gauw in slaap. Zo had ik ook nog even tijd voor mezelf, fijn!

Vrijdag

Op vrijdagochtend gaat Luuk naar de peuterspeelzaal en voor die tijd zaten we nog even gek te doen samen.

En wat regende het enorm veel deze ochtend. De peuterspeelzaal is op loopafstand, maar het regende zo hard, dat wilde ik Maik niet aan doen, die wil zo snel mogelijk slapen als we terugzijn van Luuk weg brengen en om hem dan eerst nog te moeten afdrogen… Maar zelfs van een paar meter lopen waren we drijfnat haha.

Luuk vond al die regen wel grappig. Ach ja, vindt iemand het nog leuk.

Lekker hoor zo’n toetje na het eten!

Zaterdag

Mijn werkdag en ik heb niet eens foto’s gemaakt. Maar ja, meer dan de laptop en heel even de binnenkant van de Jumbo voor een paar boodschappen, heb ik niet gezien deze dag.

Zondag

Vandaag was het weer erg mooi weer. En we gingen naar Blijdorp met mijn schoonzusje. Maik vond het allemaal wel best in de kinderwagen en Luuk heeft het grootste gedeelte zelf gelopen.

Een van mijn speerpunten deze maand via de diëtiste is dat ik vaker eten meeneem als we de deur uit gaan, zodat ik met de jongens ook buitenshuis bewust gezond kan leren eten. Dat heb ik direct toegepast en als tussendoortje genoten we van heerlijk gesneden fruit. Luuk geniet hier nog veel meer van dan van een koekje.

Het was een warme maar gezellige dag. Een eenmaal thuis besloot Maik nog even het balkon op te kruipen. Vorige week lukte hem dit nog niet, hij leert echt iedere dag meer bij. Helaas is de vloer niet echt geschikt om op te kruipen, maar dat had hij al snel door. Na een hapje eten, vielen we alle 4 al heel snel in slaap. Het was een fijne, maar drukke week.

Lees ook: Weekoverzicht #141

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Mijn bevallingsverhaal
Next Een schaduwdoek als flexibele terrasoverkapping

2 thoughts on “Weekoverzicht #140

  1. Wat een heerlijke week weer. Het lijkt me ook zo fijn om een dag in de week lekker te kunnen werken (aan je blog) heerlijk om meters te maken. Ik doe het nu meestal savonds als mijn dochtertje slaapt. Want sinds het middagslaapje weg is hèb ik alleen dan nog tijd.. Ik zag op instagram al voorbij komen hoe verbrand je was hopelijk heb je er niet al teveel last van gehad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

The Sound of Music musical

1 augustus 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten