Nieuwe meubels, het uitmesten van kasten. Het opruimen lijkt hier nooit helemaal klaar. Minimaliseren waar het kan, maar het blijft een groot project waar ik ook deze week weer druk mee bezig was. Ook ging ik naar een leuk festival.

Maandag

Snottebellen, blauwe plekken en verder wel heel vrolijk. Maik vindt het allemaal wel gezellig zolang hij maar aandacht krijgt.

Of Luuk’s auto’s. Die doen het ook altijd goed.

Ik besloot de keukenkastjes eens uit te mesten en schoon te maken. En gooide gelijk de inhoud weer om. De schoonmaakmiddelen hoog in een kastje vanwege de kinderen (ze stonden al hoog, maar dan aan de andere kant van de keuken) en alle doeken weer gesorteerd.

Ook alle glazen, bekers, koffiekopjes en theemokken staan weer netjes in een kastje.

Dit is echt een kast die in ieder huishouden rommelig is. De kast met plastic bakjes etc. Maar het ziet er voor eventjes weer netjes uit.

Als papa thuis komt van het werk is het bijna vechten om wie de eerste knuffel mag geven.

Dit is toch wel het mooie van op 8 hoog wonen, het uitzicht en de zonsondergang.

Dinsdag

Tijd voor de weekboodschappen. Maik gaat voor het eerst mee in het grote autostoeltje. Hij vindt het niet leuk meer in de maxicosi en dit gaat ook prima. De jongens waren flink aan het giechelen samen onderweg naar de supermarkt.

Boodschappen doen is erg vermoeiend, dus na de fles kon Maik lekker zijn bed in.

Toen Joost thuis was, besloot ik op jacht te gaan naar een speelgoedkist. En ik zag een leuke staan.

Al is ie wel een beetje groot, erg zwaar en niet echt in de juiste kleur voor in de woonkamer. Maar voor € 9,50 kon ik deze kist niet laten staan. Deze ging dus mee.

Ondertussen werd mijn nieuwe kledingkast geleverd en toen de jongens sliepen, zijn we ‘m samen in elkaar gaan zetten. 2,5 uur later was het eindelijk klaar.

Dit ziet er toch wel stukken beter uit vergeleken met de vorige kledingkast. Fijn zo, al die ruimte.

Woensdag

Luuk kwam lief vragen of ik een boterham wilde smeren.

De rest van de ochtend hield ik me bezig met het uitmesten en opnieuw inruimen van de slaapkamer. Ik vind mijn werkbureau zo gezellig geworden!

Maik zat bij me op schoot en zag ineens mensen voorbij lopen over de gallerij. Dat verbaasde hem haha, we zitten nooit zo aan die kant van het huis, dus hij keek zijn ogen uit.

Klaar!

Nog even samen knuffelen op bed.

Dit vind ik zo’n mooi gezicht. Maik’s ogen komen net boven het bed vandaan als hij staat haha.

Donderdag

Vandaag is Joost naar Nijmegen voor de Vierdaagse feesten met wat vrienden en ik doe de avondspits in mijn eentje. Maik wilde alleen nog niet slapen na zijn fles, hij ging liever nog wat keten en knuffelen. Kleine lachebek.

En vanuit de slaapkamer hebben we ook zo’n mooi uitzicht tijdens de zonsondergang.

Vrijdag

Op naar de Julianatoren waar Luuk zich uitstekend vermaakte.

En Maik trouwens ook!

Nog even samen in het reuzenrad.

Zaterdag

Vandaag heb ik mama-dag. Of nou ja, meer Joyce-dag. Even een dagje weg zonder de mannen. Luuk werd opgehaald door zijn tante en Maik en Joost bleven samen thuis. Ik ging met familie naar een festival vlakbij het huis van mijn moeder. Ze krijgen vrijkaarten vanwege de geluidsoverlast en zo kunnen we met zijn allen die kant op. Nog even indrinken dan maar..

En we beginnen de dag met het Singlefeestje. Je kunt dan allemaal singletjes aan de dj geven en dan hopen dat het gedraaid wordt. Het wordt aan elkaar gepraat door Frank van de Lende zoals je kunt zien.

Smile

En ook met de aanhang van de aanplakzussen erbij.

Het was nat, maar erg gezellig. Het heeft flink geregend, maar dat maakte allemaal niet uit. Het was een erg leuk festival.

Bij Pinkpop vergaten we de ‘after-foto’. Dus die maakten we nu maar wel 😉 Allemaal kleine oogjes van het vele bier haha.

En met veel regen, modder en veel lopen, bleef er niets meer van mijn schoenen over. Jammer!

Zondag

Luuk werd thuisgebracht door zijn tante en Maik, Joost en ik hielden een chilldag. Keken films en sliepen bij. Heerlijk zo’n dag.

Lees ook: Weekoverzicht #147

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Verjaardagsthema voor Maik’s eerste verjaardag
Next Geluksmomenten tag

2 thoughts on “Weekoverzicht #146

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Dit moet je weten over haarverzorging

27 februari 2021
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten