Het was niet zo’n heel lekker weekje. Maik zat niet lekker in zijn vel, had veel last van een doorkomend tandje en daarnaast regende het veel, dus deden we ook maar weinig leuke dingen buiten. Kijk je mee naar onze week 31 van 2017?

Maandag

Ik pluisde de voorraadkast uit en daar vond ik een vrij grote voorraad aan drank. Wijn, maar ook sterkere dranken. Dit is nog geen eens de helft. We hebben nog wat op te maken de komende tijd. Een goed begin van de week, zullen we maar zeggen.

Nu de onderste plank leeg is, kon ik daar ook de boel even opnieuw indelen en eindelijk een plek vinden voor alle kruiden die we hebben. En wat een zooi kwam er uit de voorraadkast. Ben flink aan het schoonmaken geweest na het uitzoeken.

Kleine kwijlie. Hij had het maar zwaar deze week.

Dinsdag

Na een vervelende sessie bij de dietiste, besloot ik niet bij de pakken neer te gaan zitten en vooral even door te pakken. We gingen de ramen zemen en Luuk wilde graag meehelpen.

Ook alle troepjes werden van het dressoir afgehaald. Wat ruimt dat lekker op zeg.

Woensdag

Ondanks de pijn in zijn mond, kon hij toch af en toe nog een beetje lachen, de schat.

En het halsbandje voor Sjef werd bezorgd. Wat is het klein. Ik vraag me bijna af of het niet te klein zal zijn en besluit toch ook nog maar een grotere halsband op het boodschappenlijstje te zetten.

Donderdag

Tussen het vele schoonmaken en de huilbuien van Maik door, chillen Luuk en ik op bed als Maik even slaapt. We kijken filmpjes en Luuk vindt sommige daarvan erg spannend, zoals je kunt zien.

Met knalrode en kapotte billen uit bed gekomen. Bedankt, rottandjes. Dus ik zet de kleine man gauw in bad zodat hij lekker even schoon kan worden en straks goed afgedroogd weer een luier om kan.

Hij is zo zielig. Ik vind het heel sneu, maar weet ook niet zo goed meer wat ik eraan kan doen, we knuffelen dus maar veel.

Vrijdag

Donderdagavond ga ik naar de kapper en laat heel veel lengte van mijn haar afknippen. De opgeschoren zijkant had ik al even, maar aan de achterkant is er toch zeker 15cm vanaf gehaald. Heerlijk!

Vrijdag

De opruimsessies gaan ondertussen gewoon door en ik app een vriendin of ze deze seizoensboom wil hebben, dat wil ze wel en ze besluit het gelijk te komen ophalen voordat ik met de mannen boodschappen ga doen. We kletsen uiteindelijk, net als anders, weer veel te lang bij, waardoor ik vrij laat bij de winkels aan kom. Dat winkelen was dus niet echt een succes. 2 van de 4 winkels slaan we dan ook maar over.

Maik drinkt zelf zijn flessen tegenwoordig. Hij wil ze zelf vasthouden en dat is wel fijn. Op die manier is hij wat gezelliger en minder verdrietig als de fles leeg is.

Zaterdag

Ik werk de hele dag en Joost is druk met de mannen. Maik is weer erg verdrietig en is eigenlijk alleen rustig als hij even bij mij of Joost kan zitten. Al om 18 uur ligt hij op bed na zijn fles. En slaapt vervolgens, gelukkig, bijna het klokje rond.

Zo kan ik mijn haar even rustig in de verf zetten, terwijl Joost en Luuk naar een voetbalwedstrijd kijken.

Zondag

Joost liep te grappen dat niet al mijn grijze haren (ja echt) gedekt waren met de verf, dus ik maakte een foto om het te checken. Gelukkig spot ik er niet 1 meer. Maar ik vraag me af voor hoe lang dat is haha. Mijn aanplakzussie viert haar verjaardag, dus daar gaan we naartoe aan het eind van de middag. Om moe maar voldaan weer terug naar huis te keren met twee vermoeide jongens. Tijd om te slapen!

Lees ook: Weekoverzicht #149

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Een mamaketting van Lovy
Next Het spook nijntje

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

De maagverkleining van Marijke

11 september 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten