Het weer laat deze zomervakantie nog wel eens te wensen over. Daarom gaan we er op de mooie dagen maar op uit. Deze week ging ik met mijn twee kleine mannen naar de dierentuin, Luuk ging naar zee en ik zocht eindelijk alle te kleine babykleding van Maik uit voor de verkoop. Kijk je mee naar onze week 32 van 2017?

Maandag

Op maandagochtend vertrokken we al vroeg richting Dierenpark Amersfoort. Om als eerste bij de vogels te kijken. Dit is toch wel 1 van Luuk’s favoriete plekjes in de dierentuin. Hij wilde graag wat voer uit de automaat halen om de vogels te voeren, maar nadat 1 vogel iets te hard in zijn vinger pikte, vond hij het niet zo leuk meer haha.

Daar stond hij dan, met nog wat voer in zijn handen, te twijfelen wat hij zou doen. Maik vond het allemaal wel prima zo in de kinderwagen.

Wat een kleurrijk stel zo bij elkaar.

De beer was voor de verandering ook weer eens wakker. Luuk vond hem erg mooi!

Tijd voor een snack!

En terwijl Luuk een paar keer van de glijbaan ging, kwam er een sprinkhaan op de kinderwagen zitten.

Hij geniet zo hard van de dierentuin uitstapjes.

Echt hoor, heb ik weer. De vorige keer liep er een vale gier over het pad. Nu dit grote vogelbeest. Ik vind vogels best leuk, als ze maar niet groter zijn dan een duif.. Gelukkig ging deze al snel weer door het water naar zijn eilandje.

Zo kon Luuk nog even glijden.

Even wat drinken samen.

Het nadeel van de dierentuin op maandagochtend, is dat veel van de verblijven nog schoongemaakt moeten worden. Zo ook bij de tijgers. Dat was wel balen, want Luuk is gek op tijgers. Voordeel is wel dat de troon vrij was en Luuk daar mooi op kon poseren.

1 van de tijgers zat in een mini verblijf te wachten tot hij naar buiten kon. Tijgers zijn echt Luuk’s favoriete dieren. Ik vind het dan ook zo mooi dat hij volledig op zijn gemak lekker tegen het raam aan gaat zitten en naar de tijger gaat kijken.

Eenmaal weer thuis, werd er voor me gekookt.

En Maik viel in een hele diepe slaap.

Dinsdag

Kleding uitmesten. Dit zijn allemaal te kleine kleren van Maik, wat een enorme stapel zeg! Ik sorteer alles op merk en non merk en uiteindelijk op maat.

Het voordeel van alle kleding uitzoeken is wel dat ik kleding tegen kwam die we nog nieuw hadden liggen. Zoals deze onesie. Hij past ‘m gelukkig nog. De kaartjes hingen er nog aan.

Kleine pretletter.

Woensdag

De ondeugd straalt er vanaf. Maik is echt een boef aan het worden en probeert ons enorm uit.

Poezenbeest laat alle drukte om zich heen altijd maar een beetje over zich heen komen.

Luuk gaat een dagje met opa en oma op stap naar zee. En Maik en ik genieten van een middagje 1 op 1 tijd. En ondertussen zet ik alle babykleding op de foto voor de verkoop.

En kijk deze meneer eens genieten van zijn ijsje.

Donderdag

Maik sliep al toen Luuk op woensdagavond thuis werd gebracht. Dus pas op donderdagochtend werden ze herenigd. Dat gebeurt met veel knuffels en wat meppen in elkaars gezicht.

Staat me goed. Toch?

Er komen weer tandjes door. Gelukkig eet hij er niet minder om, maar hij knaagt wel graag op dit bijt speeltje.

’s Avonds doe ik de weekboodschappen. En omdat we best een eind moeten lopen vanaf de auto naar de keuken, doe ik dit meestal met behulp van de opvouwbare bolderkar. Ideaal!

Vrijdag

Ontbijt tijd! Het ziet er erg smerig uit, maar dit is echt mijn favoriete ontbijtje. Griekse yoghurt met een crunchy muesli en kaneel. En een kop thee en een glas water ernaast.

Lekker snacken met de groentewolkjes van de Kleine Keuken.

De verkoop van de kleding gaat goed. Ik maak alvast de eerste pakketjes klaar. En kleding verkopen is zo handig om te doen met ziplockzakjes. Zo past er meer kleding in een envelop, ideaal!

Lunchtijd!

De pakketten liggen klaar om weggebracht te worden.

Ik besluit met Maik even naar het postkantoor te rijden en gelijk wat te winkelen.

Joost en Luuk gaan ondertussen even naar de speeltuin.

En na het eten leest Joost de mannen nog even voor.

Zaterdag

Het is mijn werkdag en tussendoor komt Joost een huilende Maik even bij me brengen. Op zo’n papadag is Maik’s ritme altijd een beetje door de war, hij vindt het veel te gezellig met de mannen natuurlijk.

Zondag

Terwijl papa uitslaapt, ontbijt ik alvast met de mannen.

En ik show de stapel kleding die ik voor Maik (en een trui voor Luuk) gekocht heb. Ik ben weer goed geslaagd!

Lees ook: Weekoverzicht #150

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Naïf After Sun Gel
Next Zwangerschapskettingen, een mooi sieraad voor tijdens de zwangerschap

1 thought on “Weekoverzicht #149

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #46

11 maart 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten