En er is weer een week voorbij, inmiddels zitten we alweer in de maand september. Nog maar 4 maanden en dan is dit jaar alweer voorbij. Gelukkig kunnen we nu nog even genieten van de nazomer en meestal ook nog van droge boswandelingen. Het was een fijne week, met o.a. het Bloggers by Nature event. Kijk je mee naar mijn week 35 van 2017?

Maandag

De hond denkt niet alleen vaak dat hij een kat is, maar de kat soms ook dat ze een hond is. Ze lag in de bench te slapen, maf beest.

Om Sjef een beetje rust te geven van de kinderen (die hem steeds willen aaien), leg ik hem naast mij op een eetkamerstoel. Lekker rustig.

De arme schat viel in slaap tijdens de lunch. Dat is voor het eerst.

Terwijl Maik slaapt, luieren Sjef en ik ook wat, terwijl Luuk speelt met zijn auto’s.

De kat is zo gemeen tegen Sjef, ze blijft hem maar uitdagen. En hij gaat helemaal uit zijn dak als ze dit doet haha.

Een vriendin van mijn moeder maakte deze shirtjes voor de jongens. Zo leuk!

Dinsdag

Peuterspeelzaalochtend en Sjef en ik luieren wat op de bank, terwijl Maik met de auto’s speelt.

Haha hij verstopt zich wel even achter een envelop.

Woensdag

Sjef luiert nog altijd het liefste bij me.

’s Avonds probeer ik een nieuw recept uit. Een pizza quiche.

En hmmmmm dit ruikt dus echt heerlijk!

En het smaakt ook heerlijk. Dit is zoveel beter dan een gewone pizza. En we eten er ook nog eens veel minder van.

Hier heb ik zo hard om moeten lachen. Volgend jaar zomer, na mijn operatie, lig ik er ook zo bij hahaha.

Donderdag

Het is nog vroeg, maar we vertrekken richting het consultatiebureau. Het centrum is helemaal open gebroken, dus we pakken de fiets, maar het regent, dus zo kan ik Maik gelijk zijn nieuwe regenjas aantrekken.

Op de terugweg viel hij in slaap. Hij lag de halve weg met zijn hoofd op mijn arm te slapen, dus heeft niet de hele weg zo scheef gehangen gelukkig.

Hij is zelfs zo moe, dat ik hem al slapend mee naar boven kon nemen, zijn jas uit kon trekken en hem in zijn bed verder kon laten slapen. Dat is ook voor het eerst.

Vrijdag

Luuk is naar de peuterspeelzaal, ik was vergeten zijn tas mee te nemen, dus we konden nog een keer op en neer. En ik ging even bloedprikken. 7 buisjes bloed minder, liepen we ook nog even langs de supermarkt. Een drukke ochtend zo!

En Maik gedroeg zich keurig de hele tijd, dus kreeg hij een lekker koekje van de kleine keuken op de terugweg.

Luuk is thuis en speelt Spiderman. Hier gooit hij zijn web, zoals je kunt zien.

Na een hele ochtend wakker zijn, valt Maik na zijn fles gelijk in slaap.

Ik rommel wat met de plastic bakken bovenop de keukenkasten. Dit is echt zo handig, het scheelt heel veel vettige apparaten, die we niet in de keukenkastjes kwijt kunnen.

Tijd voor de laatste fles.

En die arme Maik heeft twee enorm grote schijven op zijn been op de plaatsen van de vaccinaties. Wat een ellende toch, hij heeft er best last van.

Zaterdag

Ik laat aan Marije zien dat ik klaar ben voor Bloggers by Nature.

Nog even een outfitpost in de lift. Dit jurkje van X-two is nog steeds favoriet.

Bij het Bloggers by Nature event was het niet alleen leerzaam wat betreft mijn blog, maar ook nog eens heel erg gezellig met andere bloggers. Zo zat ik naast Cassandra tijdens de workshop SEO by Yoast. Gezellig!

En Bregje en ik volgden samen een cursus fotograferen met je smartphone. Wat we natuurlijk gelijk in de praktijk uitprobeerden.

Het event vond plaats in het Stayokay in Soest. Wat een leuke locatie!

Nog een foto die ik maakte tijdens de fotografie opdracht.

Borreltijd!

Cheers!

Bregje maakte deze foto nog van mij. Heb ik gelijk een nieuwe profielfoto op Instagram!

Zondag

Zondag ben ik weer gezellig met mijn mannen thuis. Natuurlijk moet Maik erg lachen tijdens het eten, zoals altijd.

Wat een lekker ventje is hij toch.

Tijdens het Bloggers by Nature event, kreeg ik deze gele Kalanchoë. Wat een mooie plant! Het fleurt de boel in huis gelijk lekker op.

Wat een feest! Opa en oma zijn na maanden weer terug in Nederland. En komen natuurlijk met cadeautjes (en veel kleren!) voor de jongens weer terug. Luuk werd er helemaal verlegen van, terwijl hij zo ontzettend blij was dat ze er weer waren.

Sjef toch… Ik vrees een beetje voor het moment dat hij als volwassen hond nog steeds zo in ons nek wil slapen hahaha.

Slaap lekker kleine vriend!

Zondagavond, Penoza avond. Ik ontdekte deze serie pas 4 weken geleden. En heb in korte tijd 4 seizoenen gekeken. Inmiddels ben ik dus helemaal bij om seizoen 5 live mee te kijken, maar nu er maar 1 aflevering per week is, gaat het wel erg langzaam. Maar wat een heerlijke serie is het. Jammer dat dit het laatste seizoen is.

Voor deze week staan er weer een paar leuke dingen op de planning. En dat gaan jullie natuurlijk volgende week zien.

Hoe was jullie week? 

Lees ook: Weekoverzicht #153

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Leren omgaan met geld: Hoe eerder, hoe beter!
Next Petit & Jolie Nourishing Cream

1 thought on “Weekoverzicht #152

  1. Wat een fijne week! Ah zo zielig dat Maik zo’n last heeft vd vaccinaties.. Ik wilde ook supergraag naar het blog event maar helaas waren de tickets naar nl te duur. Volgend jaar wil ik er hoe dan ook bij zijn. Lijkt mij ontzettend leuk om andere bloggers ook in het echt te ontmoeten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

4 maanden na de Gastric Bypass – Hoe gaat het?

11 april 2018
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten