Nu ik de weeknummers bijhoud voor de weekoverzichten, zie ik hoe snel we ineens naar het einde van het jaar denderen. Week 41 is alweer voorbij, nog maar 10 weken tot we oud en nieuw vieren. Wat vliegt de tijd! Maar voor het zo ver is, ga ik jullie natuurlijk nog laten zien wat we zoal gedaan hebben de afgelopen week. 

Maandag

K-k-k-k-koud! De verkoudheid krijgt me bijna omver. Bijna ja, want ik heb echt helemaal geen tijd om ziek te zijn!

Sjef maakt gretig gebruik van het feit dat ik niet heel fit ben. En sloopt de boel. Waaronder Maik’s fles.

In een appgroepje ging het over tattoo’s, dus ik dacht ik laat de mijne even zien. Maar Luuk wilde even kijken wat ik aan het doen was haha.

’s Avonds hoor ik ineens gegiechel uit Luuk’s slaapkamer komen, terwijl hij gewoon hoort te slapen. Blijkt Sjef bij hem gekropen te zijn, zucht.

Dinsdag

Ik kreeg een fijn telefoontje, met hilarische appgesprekken tot gevolg. Ja het gaat over de maagverkleining. En ja, daar ga ik jullie binnenkort meer over vertellen 😉

Woensdag

Woensdag vertrokken we naar Utrecht, om Maik bij mijn moeder te brengen. Over een ritje van 10 minuten deden we ineens 5 kwartier!

Wat bleek? Ze waren bezig met werkzaamheden op het kruispunt na die rode lijn. Waardoor er in plaats van 5, maar 1 rijbaan open was. En de verkeersregelaars hadden niet veel zin om er een beetje tempo in te houden.

Iets later dan gepland, kwamen we dus aan bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Op naar My Little Pony!

Eerst nog wat glitters op zijn wang.

En een mooie haarband scoren…

En zoals het een echte ster betaamd, hoor je natuurlijk ook nog even geflitst te worden door de paparazzi.

En na wat popcorn en wat drinken gescoord te hebben, kunnen we dan echt de film gaan bekijken!

’s Avonds ga ik nog naar de voorstelling van de Vier Jaargetijden.

Donderdag

De kinderen zijn dinsdagmiddag en donderdagmiddag een paar uurtjes wezen wennen op het kinderdagverblijf. Ik vind dat best een dingetje, maar het ging best goed. Maik is daarna alleen wat verdrietig en moe. Luuk troost hem. Dat is echt een uniek moment, want meestal vindt hij Maik niet heel erg leuk.

Vrijdag

En vrijdagochtend is het peuterspeelzaalochtend. Luuk heeft een nieuwe leidster en kijkt weer even de kat uit de boom. Nieuwe leidsters zijn toch altijd een beetje spannend.

En op vrijdag de dertiende, zal ik maar niet onder deze ladder door lopen…

Luieren met Sjef achter me. Wat een gezelligheid!

Niet veel later gaat hij weer etterbakken samen met Maik. Deze twee samen.. Echt. Ik kan gewoon niet uitleggen hoeveel kattenkwaad ze uithalen, maar het is ook wel weer hilarisch om te zien!

’s Avonds proosten we met de app-matties, want lieve Miriam is bevallen van haar mooie meisje!

Zaterdag

Zaterdagochtend is het tijd voor alweer de laatste les van de puppycursus. En Sjef deed het perfect. Hij liep het parcours 3 keer goed door. En kreeg helemaal wallen van vermoeidheid haha! Wegens omstandigheden gaan we de vervolgcursus volgend jaar pas doen. Wel jammer, want ik geniet enorm van ons zaterdagochtend momentje samen in het bos!

En kijk, hij kreeg zelfs een certificaat!

Plakdreumes. Sinds hij naar het kinderdagverblijf gaat beseft hij zich ineens dat mama ook wel eens weggaat en dus plakt hij continue aan me. Dat is wel even wennen, want zo’n mama’s kindje is hij eigenlijk niet. Hopelijk duurt deze fase dus niet te lang haha.

Zondag

Zitten ze weer hoor, jut en jul!

Maar ook bij Luuk gaat Sjef steeds vaker liggen. Zeker als Luuk rustig tv aan het kijken is en de zon op de bank schijnt.

Zondagmiddag vieren we de verjaardag van mijn moeder. En Luuk speelt wat met de selfiestand van mijn telefoon.

Boos kijken als je tante dat vraagt, is erg grappig.

Een mislukte selfie, maar ook die mogen er zijn! 😉

Deze week is het een drukke week met allerlei ziekenhuisbezoeken, het is herfstvakantie, maar veel zullen we Luuk niet zien, want hij gaat een aantal dagen naar zijn opa en oma en tante. En ook Maik gaat voor het eerst logeren. Spannend!

Lees ook: Weekoverzicht #158

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous De Fien en Teun theatershow – Feest op de boerderij!
Next Een gastouder of een kinderdagverblijf?

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Blote mama buik van Samantha

6 juli 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten