De herfstvakantie is (bij ons) alweer voorbij. Normaal gesproken zijn de vakanties wat drukkere periodes met de kinderen, maar dat was afgelopen week niet het geval. Luuk ging een aantal nachten uit logeren en Maik ook een (voor het eerst!). Zo kon ik naar mijn ziekenhuisafspraken en een hoop werk verzetten. Ik laat je zien hoe onze week 42 eruit zag. 

Maandag

De kinderen gingen voor het eerst de hele dag naar het kinderdagverblijf. Ik had zoveel tijd om te werken dat ik mijn to-do lijstje binnen no time volledig kon afstrepen. Dus ging ik voor de lunch extra lang met Sjef wandelen. Een rondje door het bos. Wat was het heerlijk weer!

Al die zwammen op de bomen vind ik echt prachtig. Hele families staan er overal.

En wat was het fijn om aan het eind van de middag de kinderen weer op te halen. Luuk wilde graag hand in hand lopen. En we gingen naar de bushalte om papa op te wachten, die was al onderweg naar huis.

Ook Maik had het gelukkig naar zijn zin gehad en kletste erop los in de kinderwagen.

Na het eten nog even lekker knuffelen en een fles drinken. En natuurlijk een foto rondsturen via Whatsapp om te laten zien hoe leuk hij het heeft gehad, haha.

Dinsdag

Ik vertrok al vroeg van huis om naar Amsterdam te gaan. Ik was uitgenodigd om in de Hoxton te komen ontbijten in verband met de nieuwe samenwerking van HEMA en Difrax. Het was wel wat druk onderweg, dus ik reed stapvoets over grote gedeeltes van de A2, maar uiteindelijk was ik precies op tijd op de plaats van bestemming.

Goedemorgen Amsterdam!

De nieuwe babycollectie van HEMA stond uitgestald en oh oh oh wat is het leuk! Het beddengoed is zo leuk en het gehaakte knuffeltje zo schattig. Het wolkenlampje is trouwens ook bij HEMA te koop. Té leuk!

Een badstandaard en badje, met bijpassende spulletjes.

En hier draaide het o.a. om deze ochtend. HEMA & Difrax gaan samenwerken! De Difrax spenen zijn voorzien van een HEMA printje. Wat een leuke samenwerking, mijn twee favoriete babymerken bij elkaar.

Na het plaatsen van deze foto op Insta Stories kreeg ik heel veel berichtjes met de vraag vanaf wanneer dit allemaal te koop is. En dat begrijp ik maar al te goed. Alles is inmiddels te koop trouwens.

Deze badcape is zo schattig. Net als die washandjes trouwens!

Ik ‘oeh’ en ‘ah’ nog even verder…

En wat zijn de Difrax S-flessen ontzettend leuk met dit HEMA design. Ik vind dat berensnuitje op de zwarte fles zo leuk!

Fijne nieuwe voedingskussen met neutrale hoezen.

En daar is het gehaakte knuffeltje nog een keer.

Na het bewonderen van de nieuwe collectie was het tijd voor ontbijt. Lekkere croissants en deze broodjes met zalm en iets met ei. Het was echt heerlijk! En nu kan het nog… Dat eten 😉

Na nog even door de Primark gelopen te zijn, stapte ik de auto weer in. Op naar het OLVG-West, waar mijn zeer spannende avontuur deze dag zou gaan beginnen. Ik ging kennismaken met de mensen die gaan over het medische gedeelte van mijn maagverkleining. En ontmoette direct al iemand uit de groep waarmee ik de komende 5 jaar zal samenkomen. Het was een spannende, maar informatieve middag.

Tijdens het wachten (ik was 1,5 uur te vroeg, want tja, ik ga niet op en neer rijden tussen die afspraken) bekeek ik de goodiebag van Difrax en HEMA. En kijk nou wat een ontzettend schattig gehaakt knuffeltje dit is!

De ‘rode zon’ is de hele middag zichtbaar. En omdat mijn moeder jarig is, rij ik langs mijn dagje in Amsterdam gauw langs huis om de mannen op te halen om nog even bij haar langs te gaan. ’s Avonds doe ik helemaal niets, ik ben op van alle informatie vandaag. En de eerste spanning voor het hele traject komt eruit, dus ik ga vroeg slapen.

Woensdag

De jongens worden ’s morgens door mijn schoonouders opgehaald voor een logeerpartijtje. Ik vertrek niet veel later naar Amsterdam voor de allereerste groepssessie. Met welke 9 andere mensen zal ik alles omtrent de operatie de komende 5 jaar kunnen delen? Ik vond het erg spannend om iedereen te ontmoeten, maar na het eerste uur en het kennismaken, was het al gelijk erg gezellig. Dat gaf vertrouwen voor de rest van de periode.

’s Avonds speurde ik het internet af om te zien wat er allemaal qua hoeveelheid vitamines in de verschillende merken zit. Want tja, na mijn operatie zal ik de rest van mijn leven vitaminepillen moeten slikken om tekorten te voorkomen.

En terwijl ik in Amsterdam was, vermaakten de jongens zich uitstekend bij opa en oma. Maik zou voor het eerst gaan logeren, dus ik vond het behoorlijk spannend. Maar dit lachende bekkie neemt een hoop spanning weg.

Ook Luuk kon lachen haha.

Donderdag

Ik werd wakker in een leeg huis, met Sjef naast me en dat was wel even wennen, maar ook erg lekker. Zeker na een dag als gisteren. Ik doe de rest van de ochtend rustig aan, probeer wel wat te werken, want er moet het een en ander gebeuren, maar ik kan me er maar moeilijk toe zetten. De komende weken ga ik op de donderdagen dus maar even niets plannen om rust te houden.

Halverwege de middag vertrek ik naar Rotterdam om Maik op te halen. Maar vlak voor me bij Utrecht gebeurde een ongeluk, dus ik stond ruim een half uur stil en daarna was het ook erg druk op de weg. Twee uur later was ik dus eindelijk daar.

Maik kwam mee naar huis en Luuk bleef daar nog twee nachtjes slapen.

Vrijdag

Dan denk je dat het wel lekker rustig is, zonder Luuk thuis. Maar Maik weet zich geen raad zonder hem haha. We kijken dus lekker veel tv samen. Sjef vindt het wel gezellig zo.

Nu de operatie dichterbij komt, moet ik echt met het OSAS apparaat slapen. Maar ik vind het vreselijk. En toen bleek ook nog eens dat Sjef de slang van het masker heeft doorgebeten. ARGGGGG, ik heb met spoed een nieuwe besteld en gelukkig werd de spoed begrepen en kwam vrijdagavond de nieuwe slang binnen. Ik kon er dus weer tegenaan. En gek genoeg slaapt dit toch een stuk lekkerder. Blijkbaar was er dus toch iets niet helemaal goed aan de oude slang. Het maakt ook een stuk minder herrie. Fijn! En de grootste pluspunt is natuurlijk dat de apneus minimaal zijn. Dat biedt hoop, want met zo weinig apneus gaan ze die operatie zeker weten door laten gaan, zonder vertraging.

Zaterdag

Zaterdagochtend begin ik met een ochtendwandeling met Sjef en Maik. Ik vind het bos zo leuk in de herfst. Lekker door de bladeren stampen. En gek doen met Sjef.

De rest van de dag ben ik hard aan het werk. Ik heb een lijstje gemaakt met alle blogs die nog online gaan komen. Alle gele blogs zijn geschreven en ingepland. De rest moet nog. Gelukkig heb ik nog een week of 5 om alles af te krijgen.

Zondag

Lekker eten met mijn kleine ventje. Luuk is inmiddels ook weer thuis na een halve week logeren en we knuffelen dus wat af.

Voor deze week staan er ook weer leuke dingen op de planning en ik zit natuurlijk ook weer een hele middag in Amsterdam. Volgende week kunnen jullie zien wat we zoal hebben uitgespookt.

Fijne week allemaal!

Lees ook: Weekoverzicht #159

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous De nieuwe babycollectie van HEMA in samenwerking met Difrax
Next Heerlijk avondje? – Sinterklaas met pubers

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Dromenvanger maken met kinderen

19 juli 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten