Week 44 alweer. Wat was het een drukke week. Ik ging naar een première van een nieuwe Nederlandse film, had op woensdag 4 verschillende afspraken en beide jongens werden ziek. 

Maandag

De week wordt weer afgetrapt met een nieuw verhaal in de maagverkleining van. Deze keer het verhaal van Dees.

Bij de Jumbo kun je nu voor spelbord zegels sparen, ik kreeg er een heleboel in mijn handen gedrukt door een meneer bij de kassa, dus peilde bij de familie even welke spellen we moeten aanschaffen voor kerst dit jaar.

Kleine vrolijke man.

’s Avonds vertrok ik na een paar happen eten met de auto naar Amsterdam, waar ik op een P+R met Nicole van Meisje Eigenwijsje had afgesproken. Samen zouden we verder reizen met de tram. Op naar Tuschinski voor de première van de film Oh Baby.

De rode loper lag al uit en we waren nog maar net aangekomen en de cast liep er al overheen. Haii Gijs Naber en Hanna van Vliet!

En dat is dan weer jammer als je geen perskaart hebt haha, nu stond er iemand voor bij de groepsfoto. Maar ach, het was wel heel leuk om te zien.

Nicole en ik gingen aan de prosecco.

Want daar was meer dan genoeg van..

En even later voegden ook Linda van MamaLiefde en William Spaaij zich bij ons. Al stond die laatste meer achter ons haha.

We zaten op het VIP balkon. Een perfecte plek en wat een ruimte heb je in deze stoelen.

Nicole kwam even tussen ons in zitten voor een ussie, die we gauw deelden met #ohbabydefilm

Want op die manier kwamen we even voorbij op het bioscoopscherm haha.

De film was heel erg leuk! En na een première is het tijd voor bloemen, een enorm applaus, een woordje van Peter Heerschop en uiteindelijk ook een woordje van Thomas Acda, de maker van de film.

Wat is Tuschinski een mooi pand!

Hier nog een keer de poster van de film. De film draait vanaf morgen 9 november in de bioscoop en is echt de moeite waard!

Na nog een hapje eten met Nicole en Linda, vertrokken we allemaal weer richting huis. Al met al lag ik om half 2 op bed.

Dinsdag

Goedemorgen! Luuk was naar de peuterspeelzaal en Maik en ik hadden pret aan tafel samen.

Als we naar buiten gaan om Luuk op te halen, zie ik deze bos roze in het trappenhuis liggen. Daar was vast iemand niet blij mee haha.

Luuk is erg moe, heeft ook twee drukke weken gehad, dus hij wil vooral op de bank liggen. Dat vond Sjef totaal niet erg.

Uiteindelijk duiken we met zijn allen wat vermoeid de bank op met wat lekkers.

Woensdag

De drukke woensdag breekt weer aan, deze keer wat drukker dan anders. ’s Morgens vroeg ben ik bij een ouderbijeenkomst van de peuterspeelzaal om te horen wat er gaat veranderen nu de peuterspeelzalen in kinderdagverblijven veranderen (op papier). Ik kan niet echt zeggen dat het voordeliger en/of beter voor ons gaat worden. Dus we twijfelen of we Luuk de laatste maanden nog wel daar naartoe willen en kunnen laten gaan. Stof om over na te denken.

Daarna rij ik gauw door naar Amsterdam voor wat afspraken in het ziekenhuis. Ik begin met een afspraak met de verpleegkundige, alles wat nog nodig is wordt besproken en hij gluurt gelijk of er al een operatiedatum bekend is. Daar kreeg ik het toch even benauwd van. Maar hij had nog geen datum voor me. Door naar de anesthesist dus. Daar was het te druk om nog een afspraak te kunnen krijgen die dag, dus probeer ik het volgende week weer. Ik ga nog even in de auto zitten, omdat ik daar nog wat spullen in moet leggen en ophalen en besluit daar rustig m’n broodje te eten. Er is genoeg te zien in de parkeergarage en zo kan ik mooi de tijd doden tot de groepssessie begint ’s middags.

Groepssessie nummer 3, na deze middag zitten we op de helft van het voortraject. Het schiet op nu! ’s Avonds lig ik voor pampus op de bank, ik ben echt helemaal leeg na die groepssessie elke keer.

Donderdag

Luuk wordt wakker met vreemde vlekken om zijn mond en is nog steeds erg moe. Een belletje naar de huisarts maakt veel duidelijk, krentenbaard. Ik krijg een recept en bel de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf wat de status hier is. Zij zetten gelijk de protocollen in en Luuk wordt verzocht op vrijdag niet naar de speelzaal te komen. Jammer, maar begrijpelijk! Ons weekend is dus begonnen.

De winactie met toffe schoenen van Wolky komen online. Je kunt nog meedoen tot eind deze maand.

Het is, zoals wel vaker hier in de wijk, weer raak. Er werd een auto klemgereden door de politie en er vloog een aantal minuten heel laag een politie heli over. Ik ging gauw naar de apotheek om medicatie op te halen, maar de halve flat liep of stond buiten. Hehe, sensatiezoekers. Ik zelf ook hoor, maar moest nu toevallig écht de deur uit haha.

Zalf voor de krentenbaard van Luuk. Hopelijk is hij er gauw vanaf!

Ik moet vanwege een Vitamine D tekort een extreem hoge dosering innemen en word er even niet lekker van. Maar de eerste portie zit erin. Volgende maand de volgende, maar dan ben ik hopelijk al geopereerd. Het is vooral na de operatie belangrijk dat al mijn vitamines de juiste hoogte hebben, daarom moet ik hiervan nu al wat extra’s nemen.

’s Avonds komt dit leuke kerststalletje van hout binnen. Zo leuk! Binnenkort lees je er meer over.

Late night snack onder het mom van we moeten de vriezer leegeten aangezien de frituurpan het huis uitgaat na mijn operatie. Oeps.

Vrijdag

Het vooruitwerken voor de blog wil nog niet echt vlotten. Er komen elke keer allerlei zaken tussendoor en dat zorgt voor onrust. Maar goed, we komen er wel uiteindelijk! Ik zou het fijn vinden na de operatie zeker een maand nauwelijks iets te hoeven doen. Hopelijk gaat dat lukken!

Nog zo’n leuke winactie tijdens de winweek! Dit My Little Pony kasteel kun je winnen samen met een pony en draakje. Meedoen kan alleen vandaag nog!

Luuk begint langzaam aan op te knappen, maar ineens wordt onze blondie ziek. Hoge koorts.

Luuk speelt gezellig naast ons met zijn nieuwe Captain America.

En Sjef vindt het totaal niet erg, die zieke kinderen. En is niet bij ons weg te slaan.

Een ziek kind is niet fijn, maar dat hij dan zo weer even bij me komt liggen is toch wel fijn. Dat DUPLO poppetje hield hij de hele middag al dicht bij zich. Zo lief.

Zaterdag

Weer geen foto’s op zaterdag. Ik ben vooral heel hard aan het werk gegaan en heb tussendoor nog met de kinderen geknuffeld. Maar geen foto’s gemaakt dus!

Zondag

De oorzaak van de koorts werd al snel duidelijk dit weekend. Ook dit mannetje krijgt krentenbaard. Balen!

Gelukkig kan hij er zelf wel om lachen.

Baddertijd!

Ik had ’s morgens een fotoshoot en toen is er ook een foto van mij gemaakt. Heb ik gelijk weer nieuwe profielfoto’s om te gebruiken!

Lees ook: Weekoverzicht #161

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Het We Are Pregnant Event
Next Hatchimals Surprise tweeling

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #150

23 augustus 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten