Het was weer een heerlijke vakantieweek. Maik ging een dagje extra naar de opvang, dus ik kon een fijn dagje uit met Luuk. We gingen naar World of Dino’s in de Jaarbeurs en plakten er een filmpje in de bios achter aan. De rest van de week had ik last van opruimwoede, we kregen een vriendin op visite en hadden een verjaardag.

Maandag

We wachtten op de parkeerplaats bij de Jaarbeurs op Linda en Luuk heeft onwijs veel zin om naar World of Dino’s te gaan!

Stoere bink. Eigenlijk vond hij het best een beetje eng allemaal, maar hij wilde best bovenop deze dino zitten.

En zelfs deze werd geaaid!

Sommigen leken levensecht.

En je moet goed uitkijken wie er achter je staat hier.

Yes! Een bot opgegraven!

Na een lunch naast de Jaarbeurs, besluiten we naar de bioscoop te gaan. Naar de film Incredibles 2.

En tijdens de plaspauze zaten de kinderen er al klaar voor haha. Het was een hele leuke film. Echt een aanrader!

Dinsdag

Dinsdagochtend breng ik de kinderen naar de opvang. En Maik speelt direct weer met de pop die daar ligt. Dit is echt zijn favoriet momenteel. Lieve kleine poppenvader!

Ik rij door naar een locatie, want ik heb voor het eerst sinds tijden weer een fotoshoot.

‘s Middags kan ik me er niet goed toe zetten om aan het werk te gaan. Dus besluit ik heel even te gaan liggen. Natuurlijk komt Sjef er direct bij liggen.

Woensdag

Ik krijg het in mijn bol en besluit alle lades en kastjes van de keuken uit te mesten en schoon te maken. Dit is de na-foto. De voor-foto durfde ik niet te laten zien haha.

Blijkbaar heeft er iets staan lekken en is de voorraadkast mega goor geworden. Smerig!

Ik ben zo dol op mandjes in de kast. En op een schone kast ben ik ook dol trouwens. Fijn om dit weer even gedaan te hebben.

Ook het aanrecht is weer leeg en schoon en ik maak alvast een boodschappenlijstje voor de rest van de week. Ruimte in huis, ruimte in mijn hoofd. Het lijkt nu echt even goed te werken gelukkig.

Donderdag

Tijd voor een nieuwe werkdag. Ik heb echt last van achterstallig werk, dus ik besluit al mijn achterstanden eerst weg te werken. Dat lukt alleen niet in een dag helaas, maar ik ben gelukkig flink opgeschoten vandaag.

En het is dan ook wel erg gezellig als de kinderen weer thuis zijn, kuch. Ze blijven maar huilen, zijn hongerig en moe. Dus dan krijg je dat.

Vrijdag

Ik ga vandaag weer flink in huis aan de slag, althans, in de ochtend. Aan het eind van de ochtend komt er een vriendin op visite met haar twee kinderen. Zoey denkt er het hare van.

Na Maik’s middagslaapje wordt Luuk opgehaald door oma voor een logeerpartijtje en ik ga even met Maik naar buiten. Boodschappen halen en we maken een lange wandeling terug naar huis.

Waar ik aan de slag ga met het avondeten. In een opgeruimde keuken heb ik ook gelijk weer zin om aan de slag te gaan. Zo fijn!

En Maik helpt me gezellig mee met koken.

Aan tafel!

‘s Avonds maak ik het bed op met ons nieuwe dekbedovertrek. Nog zoiets fijns, dat slaapt toch wel echt het lekkerste. Schoon en nieuw beddengoed!

Tijd voor ontspanning. Dit jaar was ik natuurlijk op Pinkpop, waardoor Lowlands er niet in zat, maar nu Lowlands bezig is baal ik toch wel een beetje. Dus kijk ik live mee naar de Gorillaz (die ik overigens behoorlijk vond tegenvallen) en maak in mijn hoofd het plan om volgend jaar toch echt naar Lowlands te gaan.

Zaterdag

We besluiten Maik’s haar te knippen en op te scheren. Niet perfect, maar veel beter dan dat het was. En met een stoer koppie gaan we samen naar oma om Luuk op te halen en vervolgens door te rijden naar tante Kim, die haar verjaardag viert.

Geef mij je koffer maar Luuk! Maik vindt het zo leuk om met deze trolley rond te lopen haha. Boft Luuk maar weer mee, hoeft hij het zelf niet te doen.

Zondag

Wat altijd wel jammer is, is dat ik eens in de zoveel tijd flinke migraine aanvallen heb. Zo ook dit weekend, de halve zondag lig ik op bed, met dit fantastische uitzicht op Sjef haha.

De laatste vakantieweek is inmiddels aangebroken. Het wordt een week vol met leuke dingen. Dus ik kijk er erg naar uit. Maar kijk stiekem ook heel erg uit naar het moment dat de scholen weer beginnen. We zijn wel toe aan ons vaste ritme. Hoe zit dat bij jou?

Lees ook: Weekoverzicht #186

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Je kind heeft een bril nodig, wat nu?
Next Een oppas vinden, hoe doe ik dat?

1 thought on “Weekoverzicht #185: World of Dino’s en opruimwoede

  1. een volle productieve week!
    En wat betreft de zomervakantie van school: heerlijk als het begint, en en heerlijk als het afgelopen is:-D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Baby mijlpaalkaarten van Zeeman

5 april 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten