Het was geen enorm drukke week, maar toch heb ik wel veel gedaan. De knop ging om en ik besloot te starten met Weight Watchers. Dat vind ik vrij spannend en ik ben nog enorm zoekende in hoe ik het in mijn leven kan toepassen. Ondertussen begon ik ook nog met het opknappen van de eettafel. Niet alleen fijn voor het oog, maar ook voor mijn beweging en mijn rugspieren. Wat een klus! Kijk je mee naar mijn week?

blote-mama-buik

Er kwam weer een blote mama buik artikel online. Zoals je misschien al merkt komt er sinds dit jaar om de week een blote mama buik artikel online in plaats van elke week. Om zo de voorraad voor de artikelen goed te houden en ik niet ineens verhalen tekort kom. Maar aanmelden mag nog steeds!
Afgelopen week was het de beurt aan Marina, ze kreeg door hard te trainen haar oude lichaam weer terug na de bevalling.

muursticker-wereldkaart-muurstickerstunter

Maandagmiddag toen de kinderen sliepen, nam ik de tijd om deze wereldkaart muursticker op de muur boven ons bed te plakken. Het staat echt super!

Pasta-spinazie

We aten spinazie pasta. Een ontzettend ongezonde maaltijd, maar het is zo lekker! Zeer binnenkort kun je hier een recept van online vinden op mijn blog.

boterham-smeerkaas

Een ontbijtje voor mijn kleine man. Luuk eet heel graag bruine boterhammen met smeerkaas. En geef hem eens ongelijk.

dreumes-poseren

Ik maak zo ongeveer om de week een tussen foto van het afvalproces van Thea. En nu natuurlijk van haar binnenkort groeiende babybuik. En na het poseren voor de foto, wilde Luuk ook wel even poseren. Hij ging met zijn gezicht tegen de muur aan staan. Het was een ontzettend grappig moment.

luuk-lachen

Luuk is zich sowieso erg bewust van het feit dat ik soms foto’s van hem maak. En trekt dan gelijk gekke bekken naar me, haha! Zo ook tijdens het eten. En dan daarna vragen of hij mag “kijkeh?”.

dreumes-laptop

Eens even kijken welke muziek hij wilde draaien die avond. Haha, zodra er een laptop onbeheerd wordt achtergelaten weet Luuk er wel raad mee. Waardoor er soms vreemde zinnen in een mailtje komen te staan. Oeps!

aankopen-ikea

Dinsdagavond ging ik in mijn eentje naar de Ikea. Lekker rustig. Ik haalde beddengoed en een valrekje voor Luuk’s nieuwe bed. Een rib uit mijn lijf!

yoghurt-muesli

Een ontbijtje voor mezelf. Yoghurt met muesli en noten. O, ja. En wat kaneel eroverheen. Super lekker!

peuterbed

Woensdag zette ik Luuk’s nieuwe steigerhouten bed in elkaar. En hij was apetrots. “Bed! Bed! Bed!” riep hij alleen maar. En hij wilde er maar al te graag in liggen.

weight-watchers-pasta

’s Avonds aten we pasta met scampi’s en rucola. Alhoewel, die scampi’s zijn gewoon garnalen. Het is een Weight Watchers recept en ontzettend lekker, al was het wat waterig door de vele tomaten. De smaak was erg goed.

wrap-lunch

Een heerlijke lunch. Simone bracht me een dag eerder op het idee. Het is een wrap met zuivelspread, kipfilet, ijsbergsla en komkommer.

peuterspeelzaal

Vrijdagochtend gingen we kennismaken op de peuterspeelzaal. En Luuk vond het er ontzettend leuk. Hij was zelfs heel verdrietig toen we weer naar huis gingen. Gelukkig wilde hij op de terugweg wel stoppen bij de supermarkt om een eierkoek te halen. Hij had het zo goed gedaan! We gaan hem deze week nog aanmelden en hopelijk is de wachtlijst niet te lang, zodat hij binnenkort echt kan komen spelen.

sandwich

Nog zo’n lekkere lunch. Twee speltboterhammen, kipfilet, ijsbergsla, tomaat en mosterd. Eigenlijk best simpel, maar het is net een luxe broodje zo.

over-mijn-lijk

Zaterdag keek ik op mijn gemakje Over mijn lijk terug, terwijl de mannen lagen te slapen. Wat een mooi programma is het toch.

koekiemonster-koksset

Luuk was ook alweer 22 maanden oud. En ik schreef een update over zijn ontwikkeling.

broodje-kip-gyros

Nog zo’n simpel recept. Ik maakte zelf kip gyros met een zelfgemaakte tzatziki. Alleen de sla en uien moet je even bij de foto denken. Ik vond het recept bij Bibian en Manon en het was super lekker.

dreumes-slapen

Ons uitzicht ’s middags en ’s avonds momenteel. Luuk vindt het slapen in zijn grote bed heel fijn, maar het in slaap vallen kost wat tijd. Het lukt alleen als we even bij hem blijven zitten. Op zich wel heel fijn om hem steeds te zien slapen. En wat is hij dan toch nog klein in zo’n groot bed.

eettafel-opknappen

Mijn weekend bestond vooral uit het schuren van de eettafel. Vorig jaar knapte ik de tafel al op, maar waarschijnlijk niet met de juiste verf. Het was niet mooi meer. Daarom wilde ik de tafel een heel nieuw uiterlijk geven, maar daar moest de tafel helaas wel voor worden kaal geschuurd. Wat een vreselijk werk.

eettafel-schilderen

Maar het resultaat mag er wezen. De tafel is nog steeds niet helemaal af. Zodra dit wel zo is, zal ik er een artikel over schrijven.

Kortom, het was een lekker weekje. Voor deze week staan er weer genoeg leuke dingen op het programma. Maar dat zie je volgende week!
Hoe was jouw week?

Lees ook: Weekoverzicht #82

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Muursticker wereldkaart
Next Ik doe aan Weight Watchers

7 thoughts on “Weekoverzicht #81: Weight Watchers en eettafel opknappen

  1. Oeh, dat broodje gyros met tzaziki ga ik ook maken! Het klinkt namelijk verrukkelijk. Ik heb overigens ook een hekel aan schuren. Schilderen vind ik leuk, maar schuren… Ellende, haha. Mijn werk bestond vooral uit eten, slapen, werken en nog meer slapen. Niet echt fotodagboekwaardig dus 🙂

  2. Hihi, als er een foto van mijn kleine broertje gemaakt wordt, gaat hij ook erg raar lachen haha! Leuk die muursticker boven jullie bed, en volgens mij hebben jullie een erg gaaf bed 😉

  3. Ik had het natuurlijk al gezien maar vind het zo lief Luuk in zijn grote bed. En dat ontbijtje met yoghurt en noten lijkt mij ook heerlijk, ik gooi ook altijd veel kaneel door mijn yoghurt, zo lekker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Happy Horse knuffels

22 januari 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten